Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Bu gerizekalilar böylece güc kaybedeceklerinin farkinda degil
En gec yarim sene sonra hepsi anlar ve Koca küfür etmeye baslar :)

Ali koç ile birlikte Fb yükselişe geçecektir. Muhtemelen bu sezon dördüncü yıldız verilir.

Neymar'ı falan mı getirecek anlamadım ki? FFP diye bir şey var. İstediği adamı alıp getiremiyor. Teknik direktör desen yerli hiçbir teknik direktör Fatih Terim'e karşı koyamaz. Yabancılar da Türkiye'de tutunamaz. Yeter ki UEFA bizi çok fazla doğramasın.

İnanamıyorum yahu sen aklı başında adamsın fikret'i beğenmek nedir :) Borcu arttırmış, 2 tane lig şampiyonluğu var hepsi o...Ben rakamlara ve kupalara bakarım arkadaş o süleyman sebanın dışkısı bile olamaz...
Sana bir soru

En baba ekonomisti getir koy. O yatırımları yapıp, kurun 2 katına çıktığı ortamda borcu arttırmasın. Bir daha ağzımı açmayacağım.

Fiko başarılı bir başkandır beşiktaş için. Senin o beğendiğin dursun'dan da daha başarılıdır evet, aksini iddaa eden senden başka kimse çıkmaz forumda hatta dursun'un akrabası değilse kimse aksini iddaa etmez.

SON DAKIKA | Aziz Yıldırım'dan sonra tüm ekibi ve yöneticiler de stadyumdan ayrıldı. (TR24)

O değil Aziz Yıldırım gitti, bu sene Kadıköy de bi yensek onları amma geyik olur :)

Şirketimiz YK Bağımsız Üyesi Sayın Ahmet Vefa Küçük görev süresinde 6 yılı tamamlaması nedeniyle SPK'nın ilgili düzenlemesi gereği olarak görevinden ayrılmıştır.

Fenerbahçe

Bunlar aykutu gönderir, kadro değişir hoca değişir vs derken clden elenirler sonra uğultular başlar, biz ligde fırtına gibi eseriz, sesler yükselir sezon sonuna doğru 3.5.derken aziz tekrar çıkar kongre olsun der, bunlarda kargaşa bitmez :)

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bura GSC mi Antu mu belli değil. Ali Koç seçildi diye Fb şampiyonlar ligine kalir diyen mi dersin ligte şimdiden şampiyon olur diyen mi dersin...

Parali bir baskan ve az cok futboldan anliyor

Fenere bir Hava katacagi kesin rüzgari arkasina Aldi ama bakalim ne kadar sürecek

Ali Koc'un listesinde TUSIAD baskani Erol Bilecik de var.Nakit akisi acisindan kotu oldu kim ne derse desin.

Geri
Üst Alt