Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Sana bir soru

En baba ekonomisti getir koy. O yatırımları yapıp, kurun 2 katına çıktığı ortamda borcu arttırmasın. Bir daha ağzımı açmayacağım.

Fiko başarılı bir başkandır beşiktaş için. Senin o beğendiğin dursun'dan da daha başarılıdır evet, aksini iddaa eden senden başka kimse çıkmaz forumda hatta dursun'un akrabası değilse kimse aksini iddaa etmez.
Yoo yazdım bu başlığa;

Türk Futbol Kulüplerinin İktisadi Durumu

Yapacağı şey basitti ama şimdi iş işten geçti faiz üstüne faiz geldi ve kur arttı...Bu deyyus bejekenin başına geldiğinde kur 1.77 tl idi...

Amatör şubeleri kapatıp sadece jimnastik, satranç, briç, hentbolu bırakacak kalan tüm tesisleri boşaltma karşılığı devletten para alacaktı...

Futbol takımında ilk senesi gibi fedaya devam edecek 5.lik için yarışacaktı...Elde edilen tüm gelirler ile banka borçları kapatılacak yeni hiç yatırım yapılmayacaktı...Böylece geri kalan 5 senede faiz ve kur riskinden kurtulacaktı...

Peki bu namussuz ne yaptı önce karıyı boşadı sonra bizimle sidik yarışına girdi :) Borcu katladı...Ufuk Sarıca'yı getirdi, stadı yaptı beyinsiz sanki kendi malı :) Sağda solda sürttü...Oysa ki dediklerimi yapıp 5.liğe 5 sene boyunca oynasalar ve akaretler ile fulya gökdelenlerini satsalar şu an 500-600 trilyon borçları olur ve bu borçlar bankalara değil gerçek kişilere olur böylece faiz riski olmazdı...Yabancı oyuncu almayıp altyapıdan isimlere yönelecekleri için de yeni kur riskleri olmayacaktı...

Bu tarihlerde de atılım yapıp türkiye ligini bizimle beraber domine edebilirlerdi...Maalesef 2-3 eskorta ve 2 kupaya 100 yıllık kulübü peşkeş çekti matkapınız :)

ft gaza gelip sacma sapan yerlileri aldirmazsa gelecek sezon da sampiyon oluruz
rahat olun

Arkadaşlar rakibin iyi olması herkes için iyidir. Yeter ki rekabet adil olsun. Rakip büyüdükçe biz de büyürüz. Rahat olun. Artık kongereler taraftara daha açık olmaya başlayacak. CL'ye kalsalar bile kayebdeceğimiz en fazla birkaç milyon olur. Ama o rekabetle CL, AL konusunda rekabette kızışır.

SON DAKIKA | Telefonlarını kapatan Aziz Yıldırım'a ulaşılamıyor. Kendisi ne statta, ne de çevresinde değil. (Fooball)

maxresdefault.jpg

Cebinden para koyacakmış umuduna sarılarak
Ali koç: Fener ürünlerine değil koç holding ürünlerine saldırın hemen.

Millet hala azizden kotu olacak diyor
Tabii ki daha kötü olacaklar yazdım...Hem Ali Koç'un seçileceğini hem de ezici üstünlük kuracağımı zira ben duygularımı karıştırmam tahminlerime ama ali koç seçilince fenerin batacağını da sebepleriyle yazdım aha oku başlık akıyor...Haa üzülür müsünüz bilemem Alişiniz uf olunca...

Yoo yazdım bu başlığa;

Türk Futbol Kulüplerinin İktisadi Durumu

Yapacağı şey basitti ama şimdi iş işten geçti faiz üstüne faiz geldi ve kur arttı...Bu deyyus bejekenin başına geldiğinde kur 1.77 tl idi...

Amatör şubeleri kapatıp sadece jimnastik, satranç, briç, hentbolu bırakacak kalan tüm tesisleri boşaltma karşılığı devletten para alacaktı...

Futbol takımında ilk senesi gibi fedaya devam edecek 5.lik için yarışacaktı...Elde edilen tüm gelirler ile banka borçları kapatılacak yeni hiç yatırım yapılmayacaktı...Böylece geri kalan 5 senede faiz ve kur riskinden kurtulacaktı...

Peki bu namussuz ne yaptı önce karıyı boşadı sonra bizimle sidik yarışına girdi :) Borcu katladı...Ufuk Sarıca'yı getirdi, stadı yaptı beyinsiz sanki kendi malı :) Sağda solda sürttü...Oysa ki dediklerimi yapıp 5.liğe 5 sene boyunca oynasalar ve akaretler ile fulya gökdelenlerini satsalar şu an 500-600 trilyon borçları olur ve bu borçlar bankalara değil gerçek kişilere olur böylece faiz riski olmazdı...Yabancı oyuncu almayıp altyapıdan isimlere yönelecekleri için de yeni kur riskleri olmayacaktı...

Bu tarihlerde de atılım yapıp türkiye ligini bizimle beraber domine edebilirlerdi...Maalesef 2-3 eskorta ve 2 kupaya 100 yıllık kulübü peşkeş çekti matkapınız :)
2016'da şampiyon olmasaydı teneke bağlayıp yollayacaklardı.

Bir şirketten söz etmiyoruz. Ben oraya ne yazdım "bu yatırımları yapıp" yazdım. Hiç yatırım yapmadan, para harcamadan herkes bitirir borcu.

Bak yine aklıma geldi, 2 sene şampiyon olmayıp primsiz 65 milyon euro maaş ödedik o senelerde. Bir de Dursun iyi başkan oluyor.

Bence akoç azizin 15/16 sezonunda yaptigi gibi vanpersie&nani tarzinda fussbalcilar aldiracak

Aziz başkan bir çılgınlık yapmasa bari yaw

En azından kirli oyunları olmayacak aziz el altindan senelerdir neler yapıyor

Geri
Üst Alt