Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Kendilerine cok anlam yukluyor, nefret ortamini dindirecegiz diyor. Iyi de Ali Koc, nefret ortamindan daima kazancli cikan senin kulubun. Senelerdir bizim maclarda Kadikoy'de olanlar, son iki senedir BJK maclariniz ortada, gerginlik hep size yarar. Dindir bakalim gerginligi neler oluyor..

Anlamadığın bir nokta var.

O anlamadığın noktayı da sana zamanı geldiğinde anlatacağım. Fiko da beyefendiydi değil mi?

Yoo; biz efendi Beşiktaş’ız deyip durmuştu.

Bu ileride Ali Koç’un manyaklaşmayacağı anlamına gelmiyor. En azından bugün Aziz Yıldırım’dan daha fazla etik kurallara önem veriyor. İleride bu da ona döner deyip küfür etmek, sallamak doğru değil. Zamanı geldiğinde saçmalarsa o zaman eleştirelim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yoo; biz efendi Beşiktaş’ız deyip durmuştu.

Bu ileride Ali Koç’un manyaklaşmayacağı anlamına gelmiyor. En azından bugün Aziz Yıldırım’dan daha fazla etik kurallara önem veriyor. İleride bu da ona döner deyip küfür etmek, sallamak doğru değil. Zamanı geldiğinde saçmalarsa o zaman eleştirelim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neyin ne olduğu az çok belli.

Fiko efendi beşiktaş lafını 5 yıl sonra falan etti bence, öncesinde hatırlamıyorum.

Neyse Demirören de gitsin bakalım ne olacak.

Nefret ve kavga ortami olmiyacaksa bundan sonra derbide kazanamaz bu lavuklar bu sayede yarisi intihar edebilir

Sözlerinin sonunda size şampiyonluk sözü veremem dedi :D

İlk günde dedim bu adam sadece fenere gözle görülür etkisi sponsorluk anlaşmaları olur. Başka hiç birşey yapamaz

Ali nin başkan olmasi iyi oldu.

Fblilerin kendilerini ucuracak baskan olarak inandiklari Ali koc baskanken de GS in sampiyonluklarini caresizlikle ve gozyaslari ile seyretmelerini zevkle seyredecegiz.

Benim bir hayalim var. Biz insallah 5. Yildizi fb baskani ali kocken ve tff baskani azizken takicaz! :) :)

Sonra fblilerin kadikoyu 2.kez yakisina taniklik edicez !! :)

yeni sayfaya yeni saçma dedi

konusurken kafesi karisiyor sanki mental olarak cocuk vari hareketleri var

Ali koc aziz'i postalamak icin getirtildi, 2 yıl sonra teneke bağlanıp postalanir

yalniz bize vizyonlu bir hoca lazım, bu vizyonu Mustafa cengizde pek göremedim ne yazık ki

kuslar iyice uçmuş, Luis enrique'nin hoca olmasını istiyorlar

sokakta görseler tanımazlar

Geri
Üst Alt