Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Su kasaya 100m olayi noldu
Yaw yasak bi kere o olay. Kılıfına uydurulur mu? Tabi ki evet. Amaa öyle basit değil cepten 100m koymak. Vaadler güzeldi bakalım ne kadar uygulayacak.

Unutulmamalı ki fener aşkından çok aziz düşmanlığı sayesinde aday oldu ve kazandı. Kazanma sebebi de aziz in yanlış politikaları ve son zamandaki sportif başarısızlik.
Yoksa kulüp için yaptıkları 3 temmuz dönemi vs baya kahraman gibi bişeydi a.y.
Köpek çekerek gonderidler

Kolay kolay affetmez bunu aziz yıldırım. Stada falan da gelmez. Her Ne kadar kazanacağım diye konuşsa da 1 hafta önceden boşalttirmis odasını. Kendi de biliyordu kaybedeceğini.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ha sole bise de var kulüp çalışmalarının hemen hemen çoğu aziz yıldırım taraflı. Çoğu ay ile birlikte görevi bırakacaktır. (bırakanlarda var) En azından üst düzey kısım. Fb tv de aynı şekilde.
Ali Koç un ilgilenmesi gereken bu kisimda var.
Yılların çalışanlari yerine yeni yeni isimler getirecek ve bunların oturması da zaman alacak. Basit gibi gözükse de problem şeyler bunlarda.

zeki adama benziyor

ek olarak modern futboldan filan da anliyor, haberi var

Yıllarca bütün yayın haklarını aldı, ciddi bağlantıları var lakin Koç mevzusunda o aday olmazsa ben olurum demesi biraz pasiflik göstergesi.

Neyse açıkçası bu tarz yönetmeyi değil doğru yöneticiyi bulacak adamları severim bizde Adnan Öztürk'ü ona benzetiyordum ikisi de pasif kaldıkları için arka planda kaldılar.

Aziz bu transfer sürecinde Saranın komisyon yediğini fala iddia ediyordu sanırım.
ÇİKİTA MUZ CONNECTİON :)

ek-fenerbahce-eski-as-baskani-hakan-bilal-kut-2922387_o.jpg

Fenerin basina Sadettin Saran gecerse, korkulur adam cok buyuk vizyona sahip.

Kiğılı,Nihat Özdemir,Ali Koç'lu yönetim gibi yönetim gelmez bir daha.
O adamlar arasında en faydalısı net Kiğılı. Onu da yedi ama Aziz.

Ben işte bu tarz adamlar istiyorum ama olmuyor. Kalite olarak bakarsak bizde daha kaliteli adamlar var ama onlar daha zengin.

Mesela Ali Sabancı neden yönetime alınmaz anlamıyorum.

Ben senin aksine bu adam başta olsa iyi yönetir diyorum başka da iş bitirici herif yok bunlarda.

Adnan Öztürk gibi ama işte bu da.
Üstat Adnan Öztürk ArcelorMittal üst düzey yöneticisi bu jigola hacıosman bayırında bir depo tutmuş holdingim diye içerik satın alıp ses sanatçılarına dublaj yaptırıyor bırak allahını seversen holding imiş :)

Ü

Üstat Adnan Öztürk ArcelorMittal üst düzey yöneticisi bu jigola hacıosman bayırında bir depo tutmuş holdingim diye içerik satın alıp ses sanatçılarına dublaj yaptırıyor bırak allahını seversen holding imiş :)
Öztürk daha kaliteli zaten ama asıl mevzu o adamın bağlantıları kimsede yok. O yüzden bence de bizim camiada tek.

Ali Sabancı hakkındaki görüşün nedir

O adamlar arasında en faydalısı net Kiğılı. Onu da yedi ama Aziz.

Ben işte bu tarz adamlar istiyorum ama olmuyor. Kalite olarak bakarsak bizde daha kaliteli adamlar var ama onlar daha zengin.

Mesela Ali Sabancı neden yönetime alınmaz anlamıyorum.
Yanasmiyrodur neden olacak. Yoksa düşünüp gidilmiştir. Yada bizim görmediğimiz bi saçmalığı var sabancınin. Malum bize yansitildigi gibi olmuyor ıcerdeki işler.

Geri
Üst Alt