Fenerbahçe'nin Yeni Başkanı Ali Koç

Yanasmiyrodur neden olacak. Yoksa düşünüp gidilmiştir. Yada bizim görmediğimiz bi saçmalığı var sabancınin. Malum bize yansitildigi gibi olmuyor ıcerdeki işler.

ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanmıyorum.

Bu adamlar teklif ve proje ister, gelmezse kendileri gitmezler. Ali Sabancı'nın hayali de var.

Mesela o da zengin aileden geliyor ama Pegasus'u ne seviyeye getirdiği belli, Sabancı etkisini para anlamında değil ama yöneticilik anlamında değerlendirmeliyiz.

Bakın net söylüyorum getirsinler Ilgaz Çınar'ı scout ekibinin başına ya da Şükrü Hanedar'ın yerine, çağ atlarız ama değerlendirmiyoruz. İşte bunu anlamak zor.

O adamlar arasında en faydalısı net Kiğılı. Onu da yedi ama Aziz.

Ben işte bu tarz adamlar istiyorum ama olmuyor. Kalite olarak bakarsak bizde daha kaliteli adamlar var ama onlar daha zengin.

Mesela Ali Sabancı neden yönetime alınmaz anlamıyorum.
Ali Sabancı inanılmaz megaloman imiş...Yoksa herkes teklif götürüyormuş ilk yemekte zor kaçıyorlarmış...Sesini yükseltip senli benli konuşuyormuş, göz atıyormuş :)

Ali Sabancı inanılmaz megaloman imiş...Yoksa herkes teklif götürüyormuş ilk yemekte zor kaçıyorlarmış...Sesini yükseltip senli benli konuşuyormuş, göz atıyormuş :)
Ali Koç'a kıyaslarsak net çabalayan versiyonu ama, bilmiyorum bazen nazını çekmek lazım.

Sa

De7vfckWAAUZ6aw.jpg

ali koc un psikoya bağladığı anlar, izlemeyenler için

yeni sayfaya yeni saçma dedi

konusurken kafesi karisiyor sanki mental olarak cocuk vari hareketleri var

Ali koc aziz'i postalamak icin getirtildi, 2 yıl sonra teneke bağlanıp postalanir

yalniz bize vizyonlu bir hoca lazım, bu vizyonu Mustafa cengizde pek göremedim ne yazık ki

Nedir bu vizyon,anlatsana çok merak ettim.Vizyon da vizyon bıktık yeter da.

şu transferde vizyon konusuna gelirsek,aziz yıldırım da van der wieli,van persieyi,naniyi aldı.bunlar beklenildiği gibi olmayınca,adı vizyonsuzluk oldu galiba.

Geri
Üst Alt