Haber Fenerbahçe'nin Yeni Futbol Direktörü Devin Özek Oldu

Gscimbom klasiği... 🤡

"Fenerbahçe bu sene uçar!"

"Hocası, sportif teknik direktörü efsane!"

"Transferler dünya yıldızı!"

falan filan...

Sonuç? Yine hüsran, yine sıfır kupa...

PUAHAHAHAHAH

Fenere camposu getirsen mevcut duzende iş yapamaz çünkü tek adam rejimi var ,sportif direktörün seçme yetkisi yok yani kendine yazık etmiş bu genç arkadaş, kezke bizim rezil yönetim getirseydi

osimhen sane bernardo hamlelerine böyle cevap vermelerini beklemiyordum

Yali gibi sirket sahibi zengin patronlar ise alim yaoarken cv ye asiri takintili olur. Yetenek kisilik piyasaya hakimlik ikinci planda gelir. Bu arkadasida sirf almanya cvsi var diye getirmisler.

Tek bir kişiyle olmayacagini 4 büyük klup yoneticileri anlamadi.Klubun yetkili insanlarinin vizyonu ve networku kadar başarili klüpsün.Dikta ile yonetiyorsun bilginde yok böyle alta biraka biraka devam edersin.Avrupa ve cl finallere oynayan takimlar sadece td veya başkan ile olmuyor.Ekip işi.Bizim taraftarin bir kismida anlamiyor.

Fbde Terrenao, Branco tutmadı. Elmas'ın getirdiği işportacıkar tutmadı. Jk Freidel'ı getirdi eldekileri satmak için 1 halt yapamadı.

Ayrıca Sportif direktör işinde ilk kötü gidişte hocanın ayağı kaydırılıyor. Aykut Daum'unkini kaydırmıştı. Geçen sezon Feyyaz ayrı Aybaba ayrı telden çaldı

Tek yetkili olnası daha iyi. Birini bulsak okandan bile daha kötü adam seçecek eminim
Kulüple bağı olan belirli bir ismi olan biri olması lazım o yüzden mesela bizim için örnek veriyorum Mata gibi.

O iş de yaş bence. Bizde hocaların bile ömrü belli. İlk kötü gidişte günah keçisi bunlar olur transferler patlayınca
İstikrar çok önemli böyle mevkilerde o konu da haklısın ama ne olduğunu bilmediğin Sensibile, Terrano gibi isimlerdense Mata, Mertens gibi isimler iyidir. TD'likten emekli olsa Fatih Terim nasıl olurdu acaba? Özellikle alt yapı işini de ona bağlayarak iyi yararlanabilirdik ama yapı müsait değil.

Fener kulübü =izmir buyuksehir belediyesi en ufak eksiği yok,nerde torpilli boş beleş hemsehrici cahil herif varsa hemen alıyorlar, liyakat yok full torpil

Geri
Üst Alt