Fenerbahçe'nin Yeni Hocası İsmail Kartal

acaba ismail kartal'ı kapa kim bildirdi. ben olsam utanırdım. lan valla iyi ki fenerli değiliz.

Ahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahahahahahahahahahhahaha

Bu1wkDfCEAApdq4.jpg

O değilde. Bu başlık antuda efsane ola bilir.

Hiç birimiz tanımıyoruz adamın hocalığını. 19 yıl antrenör deneyimi var adamın .

Belli olmaz bu işler vallahi

Ben yorum yapmayım şimdilik

Teknik direktör önemli değil şikeye daha fazla bütçe ayırırlar artık

tapatalk

Böylesine bir sinsiyi, bir çakalı, ayak kayırma uzmanını takımlarının başına getirdiler ya, artık kafamız rahat.

Güle oynaya şampiyon oluruz, rahat olalım.

Sadece orası boş görünmesin diye oraya koydular. Teknik direktör Aziz.. :D Zamanı gelmişti zaten, formayı falan da tanıttı.

O değilde. Bu başlık antuda efsane ola bilir.

Hiç birimiz tanımıyoruz adamın hocalığını. 19 yıl antrenör deneyimi var adamın .

Belli olmaz bu işler vallahi

Ben yorum yapmayım şimdilik

Haklılık payınız var ama:

Fener'in şampiyonluğu bu İsmail Kartal'ın 19 yıllık kariyerinden çok Aziz Yıldırım'ın €'larına bakar bence.

Valla sezona lan acaba 4du takarlar mi falan diyordum ki aziz reis yetisti ve hamlesini yapti saglam vizyonuyla insallah olmayan curuk alt yapilarina yonelirler :D:D:D

Ses kaydini emre falan yaptiysa da benim gozumde melodan daha galatasaraylidir. Azizden baska cok insan bu iyiligi bize kim yapardi cunku..

Kartal reiste umarim antreman pijamasi ile cikarda kadikoyde 2. Bir kupa kaldirma snerjisi tamamlanirrr.. Cookk heycanliyimm yaaaaa

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Valla bence arkalarinda TFF,Tüpcü denilen zerzevat ve devletin tüm birimleri oldukca bunlara Ismail Kartalda gelse,Ahmette gelse,Mehmette gelse fark etmez.Bu seref yoksunlari arkadan itilerek yine sampiyonluga oynarlar bu sene.En kötü yine ikinci olurlar.Her yerde kollari var,her yeri ele gecirmis Azize ve onun kapi köpekleri.Bunlar Armut Gocaman,Ersun Yanal gibi capsiz,hoca bile demeye dilim varmayacak "adam" bozuntulariyla sike ile sampiyon oldular ve sonra bu "adamlar" güzel ülkemde hoca yerine gectiler.

Bu saydigim "adamlardan" teknik direktör degil,ancak ve ancak teknik kukla olur.

kafayı yemiş bunlar ya :)

bana fenere darbe vurmak için bir şey yap deseler bu kadarını yapamazdım.. en fazla Yılmaz Vural'ı getirirdim eğlence olsun diye ama bu aşmış bir hamle..

fena şamata var bu sezon..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=iqoMXMpAEZ0[/media]

Geri
Üst Alt