Fenerbahçe'nin Yeni Sponsoru Hello Kitty Oldu!

Aferim böyle devam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Giriş: Arjen Robben
Gelişme: Hakim Ziyech
Sonuç: Hello Kitty

İmza: Bir dost
antu'dan
:D

Bence oldukça iyi bir anlaşma

Sonuçta Hello Kity denen marka dünyaca ünlü bir marka

Ve oldukça da kalabalık bir kitleye hitap edip ciddi satışlar yapıyorlar

Özellikle kız çocuğunuz veya yeğeniniz varsa ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız

Umarım bizim storelerda da her yaş ve cinsiyet için ayrı ayrı ünlü firmalar ile anlaşılıp ona uygun ürün yelpazesi çıkarılır

Sent from my iPad using Tapatalk

Victoria' s Secret daha çok yakışırdı ama Hello Kitty de olumlu :D

Bunun neresi komik bir sürü çocuk hayran bu markaya tanımayanda yok. Bence çok akıllıca bir anlaşma. Siz daha cinsiyet ayrımı yapın

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bunun neresi komik bir sürü çocuk hayran bu markaya tanımayanda yok. Bence çok akıllıca bir anlaşma. Siz daha cinsiyet ayrımı yapın

Türkiye'de galiba bukadar ünlü değil bu marka. Tepkilere bakılırsa tabiki. Kız Çocuklrın Nike ürünleri oldu almanya'da resmen. Fransa'da da farklı değildir

Türkiye'de galiba bukadar ünlü değil bu marka. Tepkilere bakılırsa tabiki. Kız Çocuklrın Nike ürünleri oldu almanya'da resmen. Fransa'da da farklı değildir

Ünlü ya benim kuzinler var ufak amcamın kızı maraş ta hastalar şampuanları bile hello kity. Okul cantalarindan tut kalemlerine kadar şimdi bu çocuk gidip fenerli olmazmı soruyorum.

Bizim burda canım dondurmalari bile var ben bile alırım güzel.

Ünlü ya benim kuzinler var ufak amcamın kızı maraş ta hastalar şampuanları bile hello kity. Okul cantalarindan tut kalemlerine kadar şimdi bu çocuk gidip fenerli olmazmı soruyorum.

Bizim burda canım dondurmalari bile var ben bile alırım güzel.

İki kız çocuk sahibi olarak maalesef hepsini biliyorum :)

Dondurmayı da biliyorum da ben şahsen denemedim tadına şimdiye kadar. Neyse deneriz bi ara tavsiyen ile

İki kız çocuk sahibi olarak maalesef hepsini biliyorum :)

Dondurmayı da biliyorum da ben şahsen denemedim tadına şimdiye kadar. Neyse deneriz bi ara tavsiyen ile

Her sene valiz dolusu hediye ile giderim Léo abi Léo abi hello kity hello kity diyip dururlar.
Tabi türkiye de bir Pepe vardı akıl mantık işi değildi butun çocuklar susardi tv de çıktı mı. Şimdi o da Fethullahci çıktı ya :D

Sempatik takim olabilme adina atilan adimlar

tapatalk

Bu arada Ac milanın da sponsoruymuş

cea9958261bfb5efdc488beca1e61896.jpg

ac-milan-hello-kitty1.jpg

hellokitty240378020140605120035.jpg

Aziz.başkandan.aşağıdaki logo içinde anlaşma bekliyoruz,bence formalarına en çok bu yakışır

1969e4797309e749c731240f4dfb0db7.jpg

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Su olay nedir ya göğüs sponsoru mu bu şimdi?

Geri
Üst Alt