İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
FB şamp diyebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerbahce scouttan genc bulacak ve o genclere sabredecekbunlar fasa fiso. Scouting ekibi kurmadiktan sonra nerelerine sokacaklar bu adamlari? Her sene 100 Mio mu ödeceksin
AHAHAHAHAHAHAH BU MALMIYMIŞİNANMIYORDUM
ANGUT KOÇ İŞ BAŞINDA ÇOOOOOOK EĞLENECEĞİZ ÇOOOOOOK
72 DOĞUMLU BEBEYİ GETİRMİŞ NEREDE ÇÖP VARSA ALIR DAİMA YÜKSEK BONSERVİS ÖDER
ZUUUUUPPPPPPEEEEEEEERRRRRR AÇIK MERT KORKUSUZA ALİ KOÇ
![]()
Hürmetler bizden...Hürmetler
Asıl ben hocayı bekliyorum.
Umarım Luis Enrique gelir.
Parayı yiyecekler de aklamak için değil mastürbatör amaçlı çalışacak...Musap ne adamsın bana yeni bir kelam buldurdunKoc sanki bu Adamla FBnin Parasini yiyip kacacakmis gibi geliyor bana. Ya da Kara Para
Parayı yiyecekler de aklamak için değil mastürbatör amaçlı çalışacak...Musap ne adamsın bana yeni bir kelam buldurdunBunu sıfat olarak kullanacağım; MASTÜRBATÖR ALİ KOÇ
![]()

Üstat yayalım, yaygınlaştıralım, yaymayanları uyaralım
Hürmetler
Üstat yayalım, yaygınlaştıralım, yaymayanları uyaralımMASTÜRBATÖR ALİ KOÇ

Yardımcı olun o zaman üstat zira ben hayatımda twitter kullanmadım nedir bilmem ciddiyim yaygınlaşsa süper olur...Mucidi benim savcılığa da giderim...Sıkıntı yok hürmetler...twitter bebelerine ulaştırsak yeterli kullanmayan kalmaz![]()
Aynen işte bunlar hep soccer managerın suçu...Sportif Direktorler hikaye parayi basan istedigi oyuncuyu alir. Bu adaminda Liverpool'dan baska bir kariyeri yok ki ordanda kovulmus![]()