Fenerbahçe'nin Yıldızı Elden Uçuyor

Léo Güney

Ulubatlı Souness
1263878.jpg

Fenerbahçe'nin Buca'dan kadrosuna kattığı Salih Uçan, geçtiğimiz sezonun başından beri Roma'nın gündemindeydi. Ve İtalyan kulübü muradına ermek üzere. İtalya'da paylaşılan habere göre Fenerbahçe ile Roma Salih Uçan'ın transferi konusunda anlaştı.

Buna göre Roma, Salih Uçan'ı iki yıllığına Fenerbahçe'den kiralayacak. Ayrıca İtalyan ekibi bu iki yılın sonunda 11 milyon Euro'ya genç yıldızın bonservisini alma hakkına da sahip olacak.

Transfer bitti

Haberde en dikkat çekici detay ise transferin sonlandığının ve Romalı yetkililerin Türkiye'ye gelmesinin ardından işin resmiyete döküleceğinin belitilmesiydi.

"Salih Uçan, Roma'nın oyuncusu olmaya sadece bir uçak uzaklıkta"

Şu fener haberlerini taşıyıp durmasak daha iyi olur bence. Ama emeğe saygı.

tapa

Şu fener haberlerini taşıyıp durmasak daha iyi olur bence. Ama emeğe saygı.

tapa

Neden fener ligde bir rakibimiz zaten ortada in cin top oynuyor forum olu modunda siz haala onu paylasmayin bunu paylasmayin yasak yasak nereye kadar

boyle haberleri paylasmak aslinda sizin isinizde forumda son 1-2 senedir mod lar saklambac oynuyor korebe filan.

Neden fener ligde bir rakibimiz zaten ortada in cin top oynuyor forum olu modunda siz haala onu paylasmayin bunu paylasmayin yasak yasak nereye kadar

boyle haberleri paylasmak aslinda sizin isinizde forumda son 1-2 senedir mod lar saklambac oynuyor korebe filan.

sus olay cikarma

Yasak diye Bişey çıktı mı ağzımdan, normal üye olarak saygılı biçimde yorum yaptım. Neyse eleştirmek her zaman öneri bulmaktan kolay olmuştur polemiğe girmiyorum renkdaşım demedim say.

tapa

Yasak diye Bişey çıktı mı ağzımdan, normal üye olarak saygılı biçimde yorum yaptım. Neyse eleştirmek her zaman öneri bulmaktan kolay olmuştur polemiğe girmiyorum renkdaşım demedim say.

tapa

Ben sana bir sey demedim ,foruma belli bir kural koyun o zaman Fener haberleri yasaktir diye bizde acmiyalim. Benim tepkim tek sana degil diger butun uyelerede konu acip haber paylasiyoruz yok kus yok bize ne.

Sen sus ortada olay filan yok bos konusma

bonservis pek inandırıcı değil. 11m fazla uçuk salih için

Eğer bu 11m €'ya gider de biz Sneijder'ı başkanın dediği gibi 20'ye falan bırakırsak ciddi manada tek kişilik bir isyan çıkarırım.

bonservisi cok fazla geldi bana ama kiralik oldugu icin olabilir

Geri
Üst Alt