Fenerbahçe'ye 1 Maç Seyircisiz Oynama Cezası Verildi!

fb bu isten para kazaniyo yoksa bu kadar kadinli ceza aldilar tek bir ses cikarmadilar. resmi sitelerini yoneten velet simdiye yazilari dizmisti

Stancu kelliginide kapatti simdi karilarin önünde daha bir özgüvenli olur

Demek ki Gençlerbirliği maçı için 3 puan istemiş A.YY

Şu maçta da bi puan kaybederlerse daha kendilerini zor gelirler bu lavuklar! :asd2:

Tahkimden nasıl dönsün? Bu yeni alınmış karar değil mi? 4. küfürlü - siyasi vs. tezahuratta saha kapanacak diye. Hatta bizim de 2 oldu diye biliyorum.

Ne seyircisiz oynama cezası. Kadınlar ve çocuklar insan değil mi. Bu saçma sapan ceza resmen ırkçılık

Kadının ve çocuğun bir suçun cezası olarak ilan edilmesini, ayrıca bu cinsel ayrımcılık ve psikolojik şiddeti kınıyorum. Bu nasıl bir beynin çözümüdür arkadaş.

Sarı-Lacivertli kulübün Hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi Deniz Tolga Aytöre FB TV'de, kulübe kesilen son cezalar hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Aytöre’nin açıklamaları:

* Açıklamalarım, başkanımız ve yöneticilerimizin ortak görüşüdür. Yarın saat 15.00′te bir basın toplantısı düzenleyeceğiz.

* Taraftarımızın beklentilerinin farkındayız. Yönetim olarak ya adil yarışı sağlarız ya da bu oyunda yokuz deriz.

* Yarın kulübümüzde düzenlenecek basın toplantısında gerekli açıklamayı ayrıntılı olarak yapacağız.

AMK

ibne%2Bbunlar.jpg

onlar topitop tur belki

İtiraz edilir düşürülür cezası. Kurumlar ceza değil yufka yürekli ana edasıyla yaklaşıyor bu konulara

Cezaların,şikelerin,kirliliğin,tehditlerin,kavgaların takımı Fenerbahçe...

O kadar kötü sıfatlara sahipler ki...İğrençsiniz iğrenç !

Geri
Üst Alt