Fenerbahçe'ye 15 Milyon Euro'luk Teklif

Léo Güney

Ulubatlı Souness

Fenerbahçe
'de gelecek sezonun planlaması yapılırken takımın yıldız ismine müthiş bir teklif yapıldı.

Diego Ribas'a imza attırmaya hazırlanan Fenerbahçe'de şok bir ayrılık yaşanabilir. Gelecek sezona dört yıldız parolasıyla girecek olan sarı lacivertlilere yıldız ismi için öyle bir teklif yapıldı ki yönetimin bu teklife ne yanıt vereceği merak konusu.

Teklif doğrulandı

Uzun süredir Moussa Sow'un takmdan ayrılacağı iddia edilirken Birleşik Arap Emirlikleri'nden gelen haber bu iddiaları doğruladı.Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Jazira takımının talip olduğu Moussa Sow adım adım sarı lacivertli kulüpten ayrılıyor. 'Thenational' adlı internet sitesinin haberine göre Al Jazira kulübünün yetkilileri Mouusa Sow'un transferini doğruladı.

Caicedo'nun yerine Sow

Hbaerde Ekvador'la birlikte Dünya Kupası'nda yer alan Felipe Caicedo'nun takımdan ayrılabileceğini belirten Al Jazira kulübünün yetkilileri, Fenerbahçeli Moussa Sow'u transfer etmek istediklerini doğruladığı ve görüşmelere başlayacaklarını açıkladığı okuyuculara aktarıldı. Senegalli golcünün sözleşmesi gereği kademe kademe düşen maaşı sonucu sarı lacivertlilerden ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtilirken sarı lacivertli yönetimin Sow için nasıl bir karar vereceği merak konusu.

Al Jazira kulübünün Sow için menajerler aracılığıyla yaklaşık 15 milyon Euro'luk bir teklif önerisinde bulunduğu ve Fenerbahçe'den gelecek karara göre oyuncuya imza attıracağı aktarılıyor.

Eurosport.com Türkiye - Futbol, Basketbol, Tenis, Canlı Skor, Canlı izle

Sow giderse iyi olur. Emenike açık alan topçusu baskıda bir cacık yapamayacağı gayet açık iyi iyi doğru yoldalar.Salih'ide umarım yollarlar hülle ile alırız gittiği yerden mutlaka bir sene yada bir buçuk sene sonra.

Satacaklarını düşünüyorum , satmazlarsa sow külliyen zarar olacak çünkü .

Sow giderse iyi olur. Emenike açık alan topçusu baskıda bir cacık yapamayacağı gayet açık iyi iyi doğru yoldalar.Salih'ide umarım yollarlar hülle ile alırız gittiği yerden mutlaka bir sene yada bir buçuk sene sonra.

o parayla daha iyi oyuncular alirsalar ne olacak?

Pato ve Diego Ribas kötü futbolcular degil

sowun bu sene aldığı maaş çok düşük 1.3 milyon euro olması lazım, ayrılmak istemesi normal

Pato'mu Pato ikinci Krasic olur.Fenerbahçe keşke Pato'yu alsa böyle bir iyilik yapıp şöyle 8 veya 10 bayılsalar gitti çöpe paracıkları derim.

Son haberlere göre Juventusda istiyormush, yani 3m euro olacagini hiç sanmiyorum 10 asagi satmazlar

salihimi diyorsun haci. bu herif napmiş 10 etsin yav. buna 10 veren agir maldir. ilerde iyi oyuncu olabilir bişey diyemem tabide. vermezler usta. o paraya satarsa azize helal olsun. biz brumaya 10 vermişiz oda fazlada brumanin neler yaptigi ortadaydi.

transfer sezonu başı: genç yıldız salih'e roma 10 veriyor, juve 15.

transfer sezonu bittiğinde: salih:"fenerbahçe'de mutluyum."

:(

salihimi diyorsun haci. bu herif napmiş 10 etsin yav. buna 10 veren agir maldir. ilerde iyi oyuncu olabilir bişey diyemem tabide. vermezler usta. o paraya satarsa azize helal olsun. biz brumaya 10 vermişiz oda fazlada brumanin neler yaptigi ortadaydi.

Ben demiyorum gazeteler diyor haci, demek adamda birseyler görüyorlar ki bu kadar para satacaklarini zannediyorlar.

torres 60m, david luiz 60m euro ettigi dünya da yasiyoruz

Fenerbahçe medyası tam gaz çalışıyor.

5 ten fazla vermezler fenerli basın yine hayal alemine dalmış

Son transferini yapacak bir oyuncu ve Tsl de 30 maçta 15 gol atmış. 15m euro veriyorlarsa hiç durmayıp satsınlar.

Geri
Üst Alt