Fenerbahçe'ye Ceza Veremeyen PFDK'dan Kalecimiz Günay Güvenç'e Skandal Ceza!

kasimpasa'ya da ceza vermisler ama bizimkine gore komik

Abi mert hakanla irfan ana avrat hakeme söverken ceza vermiyorlar.
Oyuncular kişisel olarak bu olayı fifaya taşımalı
Hakeme Tehdit vardı o da unutuldu Mide bulandırıyor artık bu adaletsizlikler bu sene özelinde o kadar çok adaletsizlik yapıldıki sayamıyoruz fenerlilerin kahrolmasından çok beni bu adaletsizlikleri yapan hakemler federasyon yetkilileri mhk her kimse çok ağır cezalara çarptırılması beni daha çok mutlu eder

Neden herkes Günay ile mukayese ediyorki?
Marcao ile mukayese edeceksiniz
Keremin omuzuna vurup 8 maç almıştı
5 ile çarpın osayi osterwoldeyi
En az 40 maç almaları gerekir

Tepeden tırnağa şakasız adli vakalık bir durum Türkiye'de futbolu yöneten kurumlar
Ve birçok fbjk taraftarı da bu kurulların Galatasaray yanlısı olduğunu düşünüyor
Bu grupta tıbbi vaka
Şaka gibi memleket

Fatih yalı çocuğunda madeni bulmuş kazdıkça kazıyor.

İrfan a mhy a ceza verme tabi... Söze 2 maç veren yumruğa tekmeye tahriğe kaç maç verecek bakalım...

Başımızda düzgün bir yönetim olsa bu herifi görevi kötüye kullanmaktan dava ederdi peşini bırakmazdı ve tüm telefonlarını, hesaplarını inceletirdi

ts maçı ile ilgili cezaların seviyesi için bir haberci değilse bu günay cezası işi, ben de hiçbir şey bilmiyorum.

Hakeme yönelik hakaret oldugunu düsünmüyorum

Bizim kulubeden karsi kulubeye fener icin oynuyorsunuz diyenler olmus kasimpasa macinda,büyük ihtimal bundan dolayi ceza aldi günay

Bu yüzden ceza veremeyecekleri icin hakeme hakaret diye birseyler uydurmuslar bence

Günay’ın cezasını şimdi tahkim kaldırır. Sonra aynısını şikeciler için de yaparlar ve “bakın sizin cezanız da kaldırıldı” diyecekler.
Organize kötülük bunu yapar.

Geri
Üst Alt