- 14 Ocak 2009
- 7.699
- 8.364
- 2.038
fenerin teklifi karşısında futbolu bırakan koca yürekli insan schürrle

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerin teklifi karşısında futbolu bırakan koca yürekli insan schürrle

Gönlü bizde olduğu için fenerden çok daha fazla para istedi. Ayrıca sonraden çevirmek için yine fazla pra teklif ettiler, para için dönebilirdi yine dönmedi.Ali Koç o çıkışı yapmasaydı şuan fenerdeydi r'taş.
"Hayır" demedi yani.
İlk başta gönlü bizde olsaydı, çok para istemek yerine Selçuk İnan gibi direkt reddedebilirdi. Çok parayı verseler gidecekti onlara yani.Gönlü bizde olduğu için fenerden çok daha fazla para istedi. Ayrıca sonraden çevirmek için yine fazla pra teklif ettiler, para için dönebilirdi yine dönmedi.
Gerçekçi olmam gerekirse Abdulkerim Ali Koçu daha çok çıldırtmak amacıyla “Galatasaray’ın 3 katı para teklif etseniz de size gelmem” demek için Ali Koç’u tufaya düşürmüştür. Aliye teklifi yükselttirmiştir. Ali çıldırıp o sözü kullanmıştır. Amacına ulaşıp, gerçek bir Galatasaraylık göstermiştir. Önce saha dışında sonrasında da sahada koymuştur. Double double yapmıştır.İlk başta gönlü bizde olsaydı, çok para istemek yerine Selçuk İnan gibi direkt reddedebilirdi. Çok parayı verseler gidecekti onlara yani.
Ali Koç'un o laflarından sonra ayar oldu, gurur yaptı ve parayı yüksseltmelerine rağmen bize geldi.
Gerçekçi olalım biraz.

Değiştirdim modtaşhayır diyebilmiş yerine, hayır demiş karakterli futbolcular daha doğru olur diye düşünüyorum
GENÇLER BİLMEZZZZRaşit Çetiner. Bence en iyisi buydu. Fenerbahçede oynarken Galatasaraya karşı ayaklarım gitmiyor oynayamıyorum sevgimden, bırakın benı Galatasaraya gideceğim diyip gelmiş biridir.
Gerçekçi olmam gerekirse Abdulkerim Ali Koçu daha çok çıldırtmak amacıyla “Galatasaray’ın 3 katı para teklif etseniz de size gelmem” demek için Ali Koç’u tufaya düşürmüştür. Aliye teklifi yükselttirmiştir. Ali çıldırıp o sözü kullanmıştır. Amacına ulaşıp, gerçek bir Galatasaraylık göstermiştir. Önce saha dışında sonrasında da sahada koymuştur. Double double yapmıştır.![]()