Fenerbahçe'ye Kaybeden Takımlar ve Sivasspor Bilmecesi

Bizim maç niye yok @Murat Urhan

fenere yenildik sonra da Sivas'ı yendik filan?

Bizi o pis islerin icine tabiki alet edemezler. Galatasaray'in su kulüplerle yan yana anilmasi bile bir skandaldir.

sivasın bu haftaki maçı tatil mi edilecek şimdi :allaalla6vr:

Öyle bir olay olmaz. Fener'e yenilenler Sivas'i bir hafta sonra hep yeniyor. Bu kez Trabzon geliyor Sivas'a. Bekleyip görelim, Sivas'ta bir sürü eksik var, Trabzon'da keza öyle. Haftalar öncesinden ayarlanmistir o macin skoru da. Sivas'a verilen kirmizi kartlardan sonra macin tatil edilmesi ve Fener'in belesten 3 puan almasindan sonra Trabzon'u favori görüyorum yarin icin.

bu tip teorilerin çıktığı seneler hep konular trollenmiş "olur mu öyle şey ligimiz gayet temiz ve romantik bir lig" demeye getirilerek teoriyi sunan kişilere devamlı bel altı vurulmuştur.

forumun arşivleri duruyor 2010 ve 2011 sezonlarının final haftalarından önceki konuları bulabılır okuyabılırsınız.

2011 de yapılan pisliklerin farkına varıp buralara yazdıkça "olur mu öyle şey azizim sizin içiniz fesat ligimiz gayet temiz" denrdi

daha sonra milletin şikeleri pislikleri namussuzlakları teoriyi getirenlerin dediği gibi çıkınca kimseye hakkını vermeden konuları trolleyen yalanlayan tipler hep en çok sesi çıkan kendilerince korudukları rakiplerle jb gecen oldular.

Bravo Murhan iyi yakalmıssın reis. Bildiğin gibi devam et haklılık payın çok çok var.

Süper tespit bravo.

Skorların toplamı =28

Maç ve takım sayısı toplam=14

28+14=42

Bahsi geçen iki takım hangisi? Fb ve Sivas yani 2 takım.

42-2=40!!

bahceli-cay.jpg

Bence de saçma fakat ben şöyle birşey de farkettim. Göz attım ama tamamıyla incelemedim. FByi yenenler ise ertesi hafta yeniliyor.

Gerçekten garip bir durum.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Genclerbirligi de modaya uymus. Fener'e rahat rahat yenildikten sonra deplasmanda KASIMPASA'yi yendiler.

Istatistik devam edecek gibi. Bu duruma Gore trabzon bugun galip gelmesi lazim. Kupinuma ekledim Denemekte yarar var.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Mac henüz bitmedi ama Trabzon 20 dakikada 2 tane atti. Hersey ortada bence.

Trabzon 0-2 onde

Deplasmanların 3 ünde değil 8ini alsaydık(gençler,antep,antalya,rize,karabük 10 puan daha 59 puanımız vardı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Güzel tespit, şüphelenmemek mümkün değil sonuçta şikeciler

Geri
Üst Alt