Fenerbahçe'ye Kaybeden Takımlar ve Sivasspor Bilmecesi

Fenerbahçe'ye kaybeden takımlar tip 1 :

Gizli bir Fenerbahçe hayranlığı vardır bunlarda,hatta bazen aleni şekilde dile getirildiği olmuştur...Türkiye'nin en büyük takımı hüviyetiyle görürler...Maçta "Fenerbahçe ne yapsa yeridir" mantalitesiyle mücadele(!) ederler,yani yenik başlarlar oyuna. Bu durumda aptalca goller yerler,kaderlerine razıdırlar.Nitekim zar zor attıkları bir golün santrasında gol yeme olasılıkları oldukça fazladır.Veyahut 90+'larda da karşılaşabiliriz bu gibi durumlarla.Bu gibi takımlar oldukça tehlikelidir,korkaktırlar,özellikle Şükrü Saraçoğlu'nda mala bağlarlar..Maç satmanın başka bir halidir...

Fenerbahçe'ye kaybeden takımlar tip 2 :

Bunlarda da Fenerbahçe bilenmişliği vardır...Bu bilenmişlik durumu kendini maça gereğinden fazla konsantre olma durumunu da beraberinde getirir.Aşırı konsantrasyon ile birlikte yapılan hatalarla Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürülür. Çünkü Fenerbahçe takımı gerilimden beslenen bir zihniyettedir...

ÇÖZÜM :

Fenerbahçe'nin ligdeki takımlar ve federasyonlar üzerindeki etkisinin yasa ve talimatlarla elemine edilmesi,bu takımın kontrol altına alınıp uysallaştırılması,profesyonelleştirilmes...Diğer takımların,federasyonların,hakemlerin bu illetten korunması...Haddinin bildirilerek, dünyanın kendi etraflarında dönmediğinin ispalanması...Mümkünse ligden düşürülerek ve içinin temizlenerek fair-play ruhunu kavramış,daha uzlaşmacı kişilerce yönetilmesi.

@Akif Karabulut

Dedigin gibi bu ligde hep enteresan sonuclar ortaya cikiyor. Daha gecen hafta düsme potasindaki takimlar galibiyetler alirken bu hafta ne hikmetse biri bile galip gelemedi. Maclari tam izlemedim ama bu ligde 4-17 siralar arasinda sadece 12 puan fark varsa bu ligden uzak duracaksin. Hakemlerin etki etmedigi mac yok, Erciyes dün yenildi ve dün yenildikleri pek bir etki etmedi zira tüm rakipleri puan kaybetti.

Ligin en agresif teknik direktörlerinden biri olan Hikmet Karaman bile dün LigTV'ye verdigi röpörtajda hak eden kazandi, tebrik ediyoruz gibi YALAKALIK SINIRLARINA dayanan aciklamalar yapti.

Fener yenilgisinden sonra medya önünde aglayan Genclerbirligi de son iki macini kazanmis bu arada. Resmen paranoyak ettiler beni.

İlk yarı Hikmetin yaptığı yalakalığın benzerini Tolunay yapmıştı maçtan önce..Fener bizden açık ara güçlü puan almamız çok zor ama elimizden geleni yapacağız diye..Gelin bizi yenin demişti resmen..

Deplasmanda 2 maç kazanmış büyük takımın taraftarının avuntuları.

Senin takımın 150 küsür milyon euroluk tarihin en pahalı kadrosunu kuruyor ama çıktığı 13 deplasman maçının sadece 3 tanesini kazanabiliyor ve kazanamadığı maçların futbol olarak tamamında kötü, pek çoğunda rezil oynuyorsa "Fenerbahçe şöyle yapıyor böyle yapıyor" deme hakkın yoktur.

Fenerbahçe geride kalan 25 hafta itibariyle Galatasaray'dan daha istekli, daha agresif, daha ne yaptığını bilen ve daha bir takım görüntüsünde olan takımdı. 25 hafta sonu itibariyle Fenerbahçe şampiyonluğu daha fazla hak eden taraftır Galatasaray'a oranla. O yüzden en azından bu sezon için çamur atmanın bir anlamı yok. Kalan 9 haftada da sürpriz olup Galatasaray şampiyon olabilirse bu Fenerbahçe'nin aptallığından olur Galatasaray'ın iyiliğinden değil..

Senin takımın 150 küsür milyon euroluk tarihin en pahalı kadrosunu kuruyor ama çıktığı 13 deplasman maçının sadece 3 tanesini kazanabiliyor ve kazanamadığı maçların futbol olarak tamamında kötü, pek çoğunda rezil oynuyorsa "Fenerbahçe şöyle yapıyor böyle yapıyor" deme hakkın yoktur.

Fenerbahçe geride kalan 25 hafta itibariyle Galatasaray'dan daha istekli, daha agresif, daha ne yaptığını bilen ve daha bir takım görüntüsünde olan takımdı. 25 hafta sonu itibariyle Fenerbahçe şampiyonluğu daha fazla hak eden taraftır Galatasaray'a oranla. O yüzden en azından bu sezon için çamur atmanın bir anlamı yok. Kalan 9 haftada da sürpriz olup Galatasaray şampiyon olabilirse bu Fenerbahçe'nin aptallığından olur Galatasaray'ın iyiliğinden değil..

Ben kendi adıma konuşayım.. Bu sene kesinlikle şampiyonluğu hak eden taraf biz değiliz..Ben fb'nin şike cezası alacaksa da önümüzdeki sezon almasını isterim bu sezon değil..Çünkü Selçuk-Burak gibi takımı iplemeyen Drogba gibi kafasına estikçe oynayan birçok oyuncumuz var ve bunlara bu ödül verilmemeli..Az k.çlarını kaldırsınlar 8 puan farkı kapatsınlar adam gibi şampiyon olsunlar..

Lakin biz hak etmiyoruz diye de gözümüzü kapatıp Fener'in ortalığı pislemesine seyirci kalacak değiliz.. O zaman senin mantığına göre Fenerin şike yaptığı sezon için biz hiç ses çıkarmayalım zaten çok kötüydük o sene..

Ben kendi adıma konuşayım.. Bu sene kesinlikle şampiyonluğu hak eden taraf biz değiliz..Ben fb'nin şike cezası alacaksa da önümüzdeki sezon almasını isterim bu sezon değil..Çünkü Selçuk-Burak gibi takımı iplemeyen Drogba gibi kafasına estikçe oynayan birçok oyuncumuz var ve bunlara bu ödül verilmemeli..Az k.çlarını kaldırsınlar 8 puan farkı kapatsınlar adam gibi şampiyon olsunlar..

Lakin biz hak etmiyoruz diye de gözümüzü kapatıp Fener'in ortalığı pislemesine seyirci kalacak değiliz.. O zaman senin mantığına göre Fenerin şike yaptığı sezon için biz hiç ses çıkarmayalım zaten çok kötüydük o sene..

Anlamsız bir yazı. Ligde olmaması gereken bir takım, dolayısıyla hakta veremezsiniz. Bunlar bu ligde olmamalıydı an itibari ile.

Fenerbahçe kendisine ceza ver(e)meyen kurumlar sayesinde güç kazandı ve şampiyonluğa oynuyor...Yani balık baştan kokar...

Anlamsız bir yazı. Ligde olmaması bir gerekene takıma dolayısıyla hakta veremezsiniz. Bunlar bu ligde olmamalıydı an itibari ile.

Bu sene öyle veya böyle ligde olduklarına göre mevcut şartlara göre yorum yapmalıyız.. Senin dediğin biraz züğürt tesellisi oluyor..Ayrıca illa Fb şampiyonluğu hak ediyor da demedim Bjk de bizden çok hak ediyor kaliteli olmasalar da en azından futbolcuların birşeyler istediği belli..

Bu sene öyle veya böyle ligde olduklarına göre mevcut şartlara göre yorum yapmalıyız.. Senin dediğin biraz züğürt tesellisi oluyor..Ayrıca illa Fb şampiyonluğu hak ediyor da demedim Bjk de bizden çok hak ediyor kaliteli olmasalar da en azından futbolcuların birşeyler istediği belli..

Alakası yok. Züğürt tesellisiymiş. Olayı farklı boyuta çekme. Adaletsiz bir ülkedeyiz. Şikeci şikecidir. Hak hukuk vermem. Tek bildiğim bu ligde olmamaları. Onların bu sene "sözde" şampiyon olma durumları tartışılır ileride.

Bu sezon şampiyonluğu haketmiyor olmamız Fenerbahçe'nin hakettiği anlamına mı geliyor?Kötü oynadığımız için bunları görmemezlikten mi gelelim?Ayrıca saçma olan nedir?Şaibeli bir ortamda böyle durumlardan şüphelenmek gayet mantıklı.

Alakası yok. Züğürt tesellisiymiş. Olayı farklı boyuta çekme. Adaletsiz bir ülkedeyiz. Şikeci şikecidir. Hak hukuk vermem. Tek bildiğim bu ligde olmamaları. Onların bu sene "sözde" şampiyon olma durumları tartışılır ileride.

Sen ben öyle diyoruz da tarih bu senenin şampiyonunu eğer olurlarsa Fenerbahçe diye yazacak ..Bundan 10 sene sonra da kimse bu sezon oynamamaları gerektiğini hatırlamaz. .2014-2015'te cezalarını alırlar artık küme düşürme mi olur puan silme mi bilemiyorum.. Biz de Gs taraftarıyız hocam en az senin kadar herkes istiyor suçluların ceza almasını ama bir noktada gerçekçi olmak lazım..

Öldürmeyen devrim güçlendirir...Adamları 2010-11 sezonunda yaptıkları şike dolayısıyla öldürmezsen, daha da güçlenir...Çünkü zaman gittikçe lehine işlemeye başlar,kamuoyu ve destekçiler fazlalaşır,yediği hak yanına kar kalır,ceza verilmeyince aynı şikeleri,düzenbazlıkları yine yapar ve gittikçe büyür...

Haksız rekabet içinde bir yarışta karşılaştırma yapmak yanlış bana göre...

Bunlar simdi 4 hafta arka arkaya kaybetti maclari. Erciyes bu formda da bunlari yenmesi lazim aslinda ama icimden bir ses Sivasin yenecegini söylüyor. Bakarim Erciyes yenerse ben de bu konuya inanmaya baslayacagim.

DK 58:

Kayseri Erciyesspor 1-0 SIVASSPOR

Murhan tutarsa haftaya yuklu gircem antepe yatarsam pis soverim

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu konu durmaya devam edecekse forumu antu.gscimbom.com subdomainine taşıyalım da ne olduğumuz belli olsun.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Puan Farkı Kagit Üstünde 5

Gayri Resmi 8

Mantiken 11

Psikolojik olarak 14

sike yaptiklari sezon sampiyon olarak tescillendiler. Bu senede keza oyle. 2 sampiyonluk kâra gectiler yani. dahasi kume dusselerdi hem sikeli sezonun sampiyonlugu alinacakti. Hem bu sene 2 alt ligde olup sampiyon olamayacaklardi. Hemde gelecek 2-3 belki 4-5 sezon daha sampiyon olamayacaklardi. Kisacasi sike yapan takim suanda bizden daha kârli durumda.

ya kapat şu konuyu saçmaladık iyice antuya çevirdiniz gerçekten adam gibi oynasaydıkta keşke bok atmasaydk sağa sola

Geri
Üst Alt