- 27 Ocak 2010
- 58.702
- 30.338
- 3.363
" ben ümit değilim " diye konu açayım![]()
pardon renkdaş yanlış alıntı yapmışım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
" ben ümit değilim " diye konu açayım![]()
Mahircim niye hep ayni fotoğrafi atiyorsun. Gözümüz görüyor yani.
pardon renkdaş yanlış alıntı yapmışım
sayfa geçmiş görmemiştir sandım ...
zira bu ivan denen adam zamanında bizi de epey bir haşlamıştı .
Bosver Mahir kardesim, bunlarla sabah'a kadar tartissan bile adamlarin kafalarinda birsey var ki obur taraftan bakamiyorlar, ulke puani azalinca sizi gorurum, sonrada diyorlar turk futbolu gelismiyo, ben gurbetciler farkli, daha mantikli dusunur diye sandim ama ayni zihniyet
Ülke puanı önemli bak ona katılıyorum. Ama sana kimse ülke puanı vermeyecek, sen alacaksın, bütün takımların iyi olacak. Hakem hatalarına komplo diye sığınmayacaksın.
Türkiye bilginin diil komplo teorilerinin hakim olduğu bir ülke. Bu ülkede insanlar haberlerini gerçek kaynağından değil facebooktan almayı tercih ediyorlar. Basını medyası yalancı.
Bu komplo teorilerine sığınarak hiçbişey ilerlemez. Ülke puanı almak istiyorsa düzgün iş yapacaklar, futbolda biraz sağa sola bakacaklar, puanları ve futbolu bizden ileri olan Portekiz, Fransa, Ukrayna, Rusya gibi ülkelerin yıldızlar büyük isimler peşinde koşmadıklarını, yaşlanmış veya çaptan düşmüş eski yıldızlar getirmediklerini, 500bin edecek adamlara 2 milyon maaş verip yıldız olmalarını beklemediklerini görecekler. Biz bekleyemeyiz sabredemeyiz demeyecekler, bekleyemiyorlarsa pişmemiş dandik yemeğe razı olacaklar? Başarının ismi önceden bilinmeyen hoca ve futbolcularla da geleceğini öğrenecekler, ne bileyin eldeki parayla gidip o paraya uygun düzgün takımlar kuracaklar, Borussia Dortmund'un 2011 kadrosunun kuruluş masrafı Ünal Aysal'ın Galatasaray'ından ve Fener'in geçen yıl harcadığı 70 milyondan az, bunu idrak edecekler mesela.
Öyle saçmasapan para harcayıp başarısız olunca komplo teorisinin arkasına saklanmayacaklar. Haketmeyene puan ve başarı yok güzel kardeşim. Türk diye de haketmeyenin kazanmasını istemem. Orda Alman takımı herşeyi kitabına göre yapıp düşük bütçesine uygun doğru takım kurarken burda 100milyonlarca euro borca batmış takımlar hakemle komplo teorisinin arkasına saklandığı zaman sempati duymuyorum ben.
Fener özeline gelirsek, o maçı ben 40. dkdan itibaren izledim, taç atışını bilmeyen adam sarı kart yedi, itirazdan yedi galiba aslında. ilk maçı izlemedim, spiker dedi aynısı ilk maçta da olmuş. Demek kurallar neymiş önce onu öğrenecekler.
Sonra o maç 1-1'ken Nani kaleciyle karşıdan düzgün vursa gol olacak kötü vurdu. Olur futbol bu. Mesela Volkan kapadığı köseden 2 tane fotokopi gol yiyorsa hakem demeyecekler.
Futbol bu deyip tecrübe edinip bir daha dikkatli olacaklar.
Tamam ÜMİT." ben ümit değilim " diye konu açayım![]()
Ebedi dostumuz bu gunlerden guclenerek cikacaktir UstatUefa çatırdıyor.
Maçı tam hatırlamıyoum ama asıl olaylar penaltıdan sonra başladıysa o el kesin penaltıydı..Sabaha kadar da tartışırım.aynı durumun başımıza geldiğini düşünelim yine de hak etti diyebilecek miydik ?
hayır sanmıyorum .
kaldı ki o ivan bebek kasden o maça atandı o maçta değil fener hiçbir takım turla dönemezdi.
izlerken ben de zevk aldım yalan değil fenerin elenmesine sevindim ama volkan şen asla hak etmedi bu cezayı.
ağır tahrik altındaydı. ivan bebek ve selçuk inan'ın bu konuda hatırasını fotoğrafta verdim.
biz olsak tekme tokat dalardık belki.
profesonel futbolcuların sinirleri de profesyonel oluyor demek ki.
![]()
ivan bebeke laf eden ya bjklidir ya kuşttur yada ümit çatardır