Fenerbahçe'ye Şok!

BtUn6jLCQAAYlOc.jpg

Tüm insanların gözünün önünde şike yapıldı, bu delil sayılmıyor madem, ortada bir sürü delil ve 5-6 farklı kurum kararı var. Yırtınmaya gerek yok, Fenerbahçe ve diğer ismi geçen takımlar şike yapmışlardır ve henüz bir ceza almamışlardır.

"ıfm muhtemelen bizi haklı buldu ...uefa ise tazminat öderim diyor

Tazminat yolumuzu açacak ıfm

Bence sevindirici bir gelişme"

demiş arkasından da :)

Ya onlara alıştık artık her olayda sevinecek bir şeyler buluyorlar. Maç öncesi ''saldır Juve 7'den az olursa kabul etmiyorum, parçala Tevez'' diyorlar, alayına koyuyoruz, hevesleri kaçıyor ama utanma duygusu olmadığı için maçtan sonra ''ohh ohh ben aslında yenmelerini istemiştim çok iyi oldu, ligi etkiler'' diyorlardı. Polyyanna görse mezarında ters döner.

Bu açıklamada öyle şok olunacak bir durum yok.

UEFA her türlü tazminatı ödeyeceğini beyan ettiğinden asıl karar verilene kadar şikecilerin yürütmeyi durdurma talebi uygun görülmemiş.

Asıl kararı beklemek zorundayız. Ortada bir şey yok.

Az önce trt haberde biri canlı yayında değerlendirme yapıyordu.

Sonuna yetiştim adamlar hala CL ye katilamazlar on eleme kuraları çekildi büyük olasılıkla maddi tazminat ile uefa kapatacak falan diyorlar dı. Hiç bişey anlamadım.

bunlar her sonuca itiraz ediyor ? peki nereye kadar itiraz edecekler biri aydınlatabilir mi ?

herifler daha ceza alirmiyizz demiyorda tazminattan bahsediyor. gülemiyorum bile.

bunlar niye boyle yaziyor:

İşte Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama;

"isviçre Federal Mahkemesine yaptığımız başvuru üzerine; UEFA VE CAS'ın savunma ve beyanları tarafımıza 24.07.2014 tarihinde tebliğ edilmiş olup, bu savunma ve beyanlara karşı beyanda bulunmak üzere kulübümüze 5 Ağustos 2014 tarihine kadar süre verilmiştir.

UEFA KAYBEDERSE, TAZMİNAT ÖDEYECEK

Bununla birlikte dosyada yer alan yürütmeyi durdurma talebemiz ise, UEFA'nın Fenerbahçe Spor Kulübü'nün davayı kazanması halinde her türlü tazminatı ödemeye hazır olduğuna dair beyanı kapsamında, mahkeme başkanının bu aşamada ileride telafisi imkansız zararların oluşmadığı gerekçesiyle uygun görülmeyerek, dosya yüksek mahkeme heyetinin nihai kararına sunulmuştur.

Kamuoyuna duyurulur.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Futbol A.Ş"

İşlerine nasıl geliyorsa öyle sunmaya çalışıyorlar işte.

Ligden düştüklerinde

Türk milli takımına ve diğer takımlara zarar gelmemesi için 2. Ligde oynama kararı almış bulunmaktayız.

Kamuoyuna duyurulur

Fenerbahçe Spor Klübü

Alper Öcal ‏@alperocal 3 dk.

Şike davasında adli ve sportif cezaların kaynağı fezlekeleri hazırlayan polislerin evrakta sahtecilikten içeri alınması üst düzey paradoks.

Bir de böyle bir şey var.

Bunlara mı inanıyorsun ? Aziz Yıldırım mahkemede tapelere itiraz etmedi ki yalan diye . Polislerin içeriye alınması da AKP'nin bir intikamı olarak görüyorum . Daha önce Şike Davasını başlatan savcılar ve yeniden yargılama olmasın diyen avukatlar ve savcılar da görevinden olmuştu .

Geri
Üst Alt