Fenerbahçe'ye Şok!

Birde şöyle bakmak lazım, aynı şey bizim başımıza gelse bizde taraftar olarak kabullenmeyiz, inanmak istemeyiz. Taraftarlara bu yüzden birşey diyemiyorum. Ama bu durumu suistimal eden başta a.y ve yöneticileri yatacak yerleri yok.

emin ol bizim taraftarımız o başkanı ve yöneticileri sopayla kovalardı. çünkü bizim camiamız onlara göre daha başarı odaklı ve en ufak bir başarısızlığa ve yanlışa tahammül edemeyen bir yapıda.

Hala bunlar yargılanıyorlarmıki, UEFA gerekirse tazminat ödeyeceğini söylemiş.

Birde şöyle bakmak lazım, aynı şey bizim başımıza gelse bizde taraftar olarak kabullenmeyiz, inanmak istemeyiz. Taraftarlara bu yüzden birşey diyemiyorum. Ama bu durumu suistimal eden başta a.y ve yöneticileri yatacak yerleri yok.

Kimse inanmak istemez,

Ama sürekli UEFA çatırdayacak, kurtuluyoruz deyip her seferinde yeni bir ceza yiyen ve savunma yapıp cezasını artıran yönetimi halen savunan Fenerbahçeliler var. İlk zamanlar olsa arkasında dursunlar da, her şey ortada yani.

[attachment=12054:upload_2014-7-25_12-24-23.png]

Bu da ayrı kafa. Yıllardır her platformda ülkeyi gururla temsil ederken bize Fransız demekten utanmıyorlar, Dünya'nın gördüğü en büyük şike olaylarına karışan takımı savunmuyoruz diye ülkeye zarar veriyoruz. Vay ahlaksız vayyy. Her ceza durumunda kafayı sıyırmaya daha çok yaklaşıyorlar, UEFA sopası geldiğinde neler yazacaklar merak ediyorum.

Ekli dosyalar

• upload_2014-7-25_12-24-23.webp
    upload_2014-7-25_12-24-23.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 262
Ekli dosyayı görüntüle 16649

Bu da ayrı kafa. Yıllardır her platformda ülkeyi gururla temsil ederken bize Fransız demekten utanmıyorlar, Dünya'nın gördüğü en büyük şike olaylarına karışan takımı savunmuyoruz diye ülkeye zarar veriyoruz. Vay ahlaksız vayyy. Her ceza durumunda kafayı sıyırmaya daha çok yaklaşıyorlar, UEFA sopası geldiğinde neler yazacaklar merak ediyorum.

Komedinin hası...

Türkiye'nin açık ara en başarılı takımı olan Galatasaray Avrupa'dan kupa getirirken, bunu Fransız lobisine,tesadüflere bağlayan kulüp başkanı ve taraftarı, şimdi şike olayları ayyuka çıkınca kendilerini değil, Türkiye'yi ön plana çıkartıp,vatan-millet-sakarya propogandası yapıyor...

Asıl Fenerbahçe yok olursa Türk sporu ve ülke imajı düzelecek. Her yenilgiden sonra Türk sporunu geren,stad yakan,futbolcu döven,17'ye 1 diyen faşist bir yapı bunlar..Hala Türkiye'ye sportif ve sosyal ne kadar zarar verdiklerini göremeyecek kadar sığlar...

Utanmaz arlanmaz herifler...

tff bunlara gereken cezayı verene kadar uefa bunları avrupa kupalarına kabul etmemeli.bunlar küme düşürülmez amaa cezaları bitince uefa bunlara bence 1 güzellik daha yapar.

ekonomik olarakta baya yıprandılar anlaşılan çünkü

fbjk kardeşler condom işine girmiş :D

asla benim başkanım yöneticilerim o telefon konuşmalarını yapacak ve yalanlamıcak konuşmalar doğru diyecek mahkemeye gerek kalmadan söverim sayarım klüpten atarım tazminat davası açarım sen gs taraftarını tanıyamamışsın

fenere şok olmamıştır ki bu karar. Bile bile ladese giriyor bu beyni sulanıklar...

Ayrıca şike yaparak ülkeyi rezil etmek zorlarına girmiyor da bu olayların gündeme gelesi mi rencide ediyor ayıları? :D

Nasil bir guruhsa anlamakta zorluk cekiyorum. Bugun Radyospor dinliyorum, Volkan Balli denen sahis baglandi daha

hala, "Fenerbahce'nin Avrupa'ya gitmesi hemen hemen sifira yaklasti diyor", yani hala bir umut tasiyor bu adam.

Yav kardesim kesinlikle gitmeyecek desen kiyamet mi kopar. Nasil bir kafa siz karar verin.

Geri
Üst Alt