Fenerbahçe'yi Kimse Kurtaramaz

Hm... Yani türk kaynaklı bilgi, haber. Doğru ola bilir ama haberin arkasında türk varsa inanmakla zorluk çekiyorum maalesef.

trabzonlu avukatlar söyledi.onlar feneri rezil etmekten bıkmadı?siz hala inanmakta zorluk mu çekiyosunuz?

trabzonlu avukatlar söyledi.onlar feneri rezil etmekten bıkmadı?siz hala inanmakta zorluk mu çekiyosunuz?

Inanmıyorum demedim ama taraf olanların yorumları her zaman mesafeli yaklaşmakda fayda var.

Uefa 'da ve dış basınında yeterince bilgi var zaten bu konu ilgili. Bu trabazonlu veya baransu bilgileri 90% gibi doğruluk inandırıcılık olsada

Uefa kaynaklı resmi bilgiler 100% dür. 100%ile yüremekde bence daha sağlık'ıki bu bilgiler yeterde artıyor bile sonuca varmak adına.

Türk taraflı kaynaklı haberlerde hep hm... demeye acıkdır kendi adıma konuşmam gerekiyorsa. Bu güvensizlik algısının oluşmasında suclu olan tarafda ben değilim bu arada:)

775461147.jpg

Ünal Aysal bu açıklamayı mayısta yapmıştı.sonrası malum..dediği gerçekleşti.yargıtay onadı.Peki bu sezon hakemlerle ilerleyen fenerbahçeye sessiz kalmasının nedeni nedir?

Yoksa uefadan sezon ortasında beklenen bir ceza mı?

Başlığı niye değiştirdiniz yahu?:DD

Inanmıyorum demedim ama taraf olanların yorumları her zaman mesafeli yaklaşmakda fayda var.

Uefa 'da ve dış basınında yeterince bilgi var zaten bu konu ilgili. Bu trabazonlu veya baransu bilgileri 90% gibi doğruluk inandırıcılık olsada

Uefa kaynaklı resmi bilgiler 100% dür. 100%ile yüremekde bence daha sağlık'ıki bu bilgiler yeterde artıyor bile sonuca varmak adına.

Türk tarsf kaynak'ı haberlerde hep hm... demeye acıkdır kendi adıma konuşmam gerekiyorsa. Bu güvensizlik algısının oluşmasında sucou olan tarafda ben değilim bu arada:)

fenerin cezasının yalan beyan olduğunu ortaya çıkaran da trabzonlu avukatlar..saygılar;)

Sürecin nasıl ne gibi birhızla işleye bileceğini bilmesekde uefanın ve cas'ın şike suclarını sabitleşdiğini biliyoruz.

27 martaki kararlar ceza derecesini belirleyecek sadece.

Yani 2şikeye 1 küme +12 puan silmegibi atım şimdi örnekleme için.

1 haftada bite bilir bu olay. Yeniden yargılama olmayacak uefa tarafından sonucta. Resmileşmiş uefa ve cas spor yargısı sadece cezalar eklenecek.

Cezaların boautuda bu 27 martaki kongrede belli olacak. 28 inde 1saat içinde kararları acıklayada bilirler.

Çok basit işlem artık.

Uefadakiler bakacak fener kaç kez şike ve saire suc işlemiş bize ce casagöre, sonra27 msrtaki buna göre ne ceza verilecekmiş bakalım.. Finish

ben uefanın cezaları verme konusunda tff ile pazarlık yapabileceğini ve tff ye ciddi bir süre verebileceğini düşünüyorum. bir anda ortaya çıkıp 1 hafta süreniz var cezaları verin demezler. hatta tff lig bitsin öyle verelim bu sezonu etkilemesin derse uefanın bunu kabul edebileceğini düşünüyorum.

ama bizim bilmediğimiz bir şekilde uefa daha önceden şu kadar zamanda cezaları verin ültimatomunu vermişse işler değişir. inşallah bu son dediğim gibidir.

ben uefanın cezaları verme konusunda tff ile pazarlık yapabileceğini ve tff ye ciddi bir süre verebileceğini düşünüyorum. bir anda ortaya çıkıp 1 hafta süreniz var cezaları verin demezler. hatta tff lig bitsin öyle verelim bu sezonu etkilemesin derse uefanın bunu kabul edebileceğini düşünüyorum.

ama bizim bilmediğimiz bir şekilde uefa daha önceden şu kadar zamanda cezaları verin ültimatomunu vermişse işler değişir. inşallah bu son dediğim gibidir.

Evet , tartışıla bileceğimiz belki tek konu budur galiba. Yani cezaların bu sezon içindemi yoksa sezon sonunda'mı verileçek sorusu ve cevabı ortada meşgüldür.

Bide ceza dereceleri ne olur bilmiyoruz ki bu 27 martaki oylamadan sonra en azında belli olur.

Hayır direk verirler. bknz. Sion..

Cezalar bu seneye yetişse iyi olur.Bu sene fenere yetişecek gibi durmuyoruz çünkü.

Hayır direk verirler. bknz. Sion..

sion konusuna hakim değilim, ne kadar sürede ceza veridiler bilmiyorum ama direk ceza verdiler diyelim.

Türkiyede şike davası ortaya çıkalı sanırım 31 ay oldu,

madem direk ceza verebiliyorlar 31 ay boyunca uefa neden müdahale etmedi ? neden ceza verin demedi ?

sion konusuna hakim değilim, ne kadar sürede ceza veridiler bilmiyorum ama direk ceza verdiler diyelim.

madem direk ceza verebiliyorlar 31 ay boyunca uefa neden müdahale etmedi ? neden ceza verin demedi ?

36 puanları silindi. Kendi federasyonlarında hatta hükümetlerinde onları korayacak yüzsüzler olmadığı için. Fakat Mart'ın sonunda alınacak yeni kararla onun da önüne geçecek UEFA.

Cezalar bu seneye yetişse iyi olur.Bu sene fenere yetişecek gibi durmuyoruz çünkü.

Şahsen bu sene 4.yıldız gelmezse,seneye çok da bir anlamı olmaz.3 sene üst üste şampiyonluk daha önemli bence 4.yıldızdan.4.yıldız da bunun tuzu biberi olacak sadece.3 sene üst üste şampiyonluk,hele hele 21.yüzyılda çok büyük psikolojik üstünlük bence.Eğer bu sene bunu başarırsak bizden sonra 3 sene üst üste şampiyon olan takımın çıkacağını sanmıyorum daha.

Sion kadar basit bir dosya değil belki ondan ola bilir. Orda 1 olaydan dolayı ceza yargılaması olmuşken ,sendeki meselede 100e yakın sanık ve 100lerce tape-dosyan var.

Bide türkçeden kendi lisanslarına çefirmelisin bunları. Zaman süresi çok normal

eğer adalet varsa bu sezon içinde basarlar cezayı.

raejeb teayyib bir yolunu bulup kurtarır feneri.

27 Mart'a kadar olan kisma katilmam mumkun degil.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Geri
Üst Alt