Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

benim korktugum tek sey...bunlar kume dustukten sonra super lige ciktiklarinda, monaca gibi takimlara yildiz doldura bilip ligi uzun sure domine ede bilirler.. paralari olmiycak ama butun zengin fenerli is adamlari yardim eder filan...

O dedigin zor is o ekonomiden cikamazlar ayrica tuzuk geregi yabanciyada satamazlar kulubu

@onur sahan simdi antuda bagiriyodur.Ben size demedim mi bu baskan bizi batiracak rezil edecek diye :D

ben biraz serena grandi izleyim.fenalardayım.

Ben küme düşürülmelerini istemem.Avrupadan 5 yıl men etsinler birde puan cezası verilsin kafidir.Şerefsizde olsalar şikecide olsalar yüzyılı aşkın süredir ezeli ve ebedi rakibimizdir.Bu ülkede futbolun izlenmesinin

tek sebebi bu iki kulüp öyle veya böyle ayrıca fenerin küme düşmesi bizi mali açıdan etkiler.Ben sizler gibi düşünemiyorum kusura bakmayın renktaşlar.

fenerin küme düşmesi veya düşürülmesi bizim için yaşam felsefesi.Normal yollardan küme düşse bunları tekrar süper ligde oynamaya devam edecekse rekabetin ne anlamı var.Öyle veya böyle küme düşen diğer takımların ne günahı var.

Ben küme düşürülmelerini istemem.Avrupadan 5 yıl men etsinler birde puan cezası verilsin kafidir.Şerefsizde olsalar şikecide olsalar yüzyılı aşkın süredir ezeli ve ebedi rakibimizdir.Bu ülkede futbolun izlenmesinin

tek sebebi bu iki kulüp öyle veya böyle ayrıca fenerin küme düşmesi bizi mali açıdan etkiler.Ben sizler gibi düşünemiyorum kusura bakmayın renktaşlar.
evet bizi mali açıdan etkiler ama olumlu yönde etkiler. futbolun izlenmesinin tek sebebi yok varsa da yarısı onlar değil.

her sene garanti direk cl gidecez mali yönden neden olumsuz etkilesin ki

havuz bozulur o zaman şu ankinden 10 katı daha çok para gelir

fbnin düşmesi küçük takımları etkiler bizi uçurur

yemeyin böyle şeyleri

Fenerbahçe ülkede izlenecek futbol bıraktı mı ? Mikrop vücudu sarmış ise tedavi gerekir,onla yaşamak değil...

Fenerbahçe ülkede izlenecek futbol bıraktı mı ? Mikrop vücudu sarmış ise tedavi gerekir,onla yaşamak değil...

Bu ülkedeki futbolu kirleten şahıslar önce onların temizlenmesi gerek.Bugün insanlar nefretle konuşuyor ama gelecek için özelliklede bizim adımıza küme düşmeleri bir fayda sağlamaz.

Bu işin içinde ne kadar çok insan varolursa bu oyun o kadar cezbedici bir hal alır.Rakibi bu oyunda tutup etinden sütünden faydalanmak daha akılcı bir yol.Bunu başkanımızda dile getirmişti zamanında.

Eğer küme düşürme şeklinde bir ceza uygulanırsa sadece fb mi düşürülecek ?

bjk , sivas , es-es vs. bunlarda düşürülmeyecek mi ?

benim korktugum tek sey...bunlar kume dustukten sonra super lige ciktiklarinda, monaca gibi takimlara yildiz doldura bilip ligi uzun sure domine ede bilirler.. paralari olmiycak ama butun zengin fenerli is adamlari yardim eder filan...

Kafani yorma. Prekazi 35 metreden bi cakar, Monaco neye ugradigini anlayamaz.

İlk cümleyi okuduktan sonra bıraktım.

Bu ülkedeki futbolu kirleten şahıslar önce onların temizlenmesi gerek.Bugün insanlar nefretle konuşuyor ama gelecek için özelliklede bizim adımıza küme düşmeleri bir fayda sağlamaz.

Bu işin içinde ne kadar çok insan varolursa bu oyun o kadar cezbedici bir hal alır.Rakibi bu oyunda tutup etinden sütünden faydalanmak daha akılcı bir yol.Bunu başkanımızda dile getirmişti zamanında.

Fenerbahçe kulüp olarak sorunlu... Bu Aziz Yıldırım ve çetesiyle başlayan bir mevzu değil. Ali Şen zamanında da az çok böyleydi. Galatasaray'ın 4 yıl üstüste şampiyonluğu ve sonrasında gelen UEFA Kupası bunların ne kadar sorunlu bir kulüp olduğunu birkez daha ortaya koydu ... Ali Şen zamanları bile huzur ortamı gibi geldi...Fenerbahçe futbolun reyting,magazin yüzü başka bir numaraları yok. Avrupa'da böyle kulüpler varolmaz. Türkiye 3. dünya ülkesi olduğundan,kavgayı,magazini sevdiğinden çekici geliyor fb...Ama ilerlemek için böyle kulüplerin elemine edilmesi lazım. Çünkü gittikçe canavarlaşıyorlar.

Bizim başkan ağız yapıyor..Öyle söylemesi gerek belki de...

Bu ülkede futbolun izlenmesinin tek sebebi benim adıma Galatasaray'dır niye fener için futbolu izleyecekmişim. Elin fenerlisi yıllardır içine sıçtıkları futbolu izleyecek mi izleyemeyecek mi diye niye düşüneyim.

Korkmayın ligden düşseler bir sene sonra geri gelirler çok bekletmezler oralarda. En azından birazcıkta olsa arınmış olarak geri gelirler.

Geri
Üst Alt