Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 4 dk.

TEKRAR : UEFA TFF ye verdiği talimat gereği TFF en geç iki hafta içinde FENERBAHÇEYE şikeden dolayı CEZA vermek mecburiyetinde.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 4 dk.

Bu CEZA lig düşümü olunca PTT ligine, eğer puan silme olursa 16 puan silinerek FB nin elinden Şampiyonluk LİG ikincisine gidecek.

Ya küme düşme ya da eksi puan diye bir şey yok işte hadi şimdi bunun neyine inanalım neyse inandığımdan değil de 16 kurtarmaz la yine şampiyon olamayız şunu 30 31 yapın baktıkça bizi hatırlasınlar :asd:

Ayrıca bizim Anadolu takımları da öküzlüklerine doymasınlar, Fenersiz bir lig demek UEFA kupası ve hatta az çabalarsan CL ön elemesi cepte demektir. 17 takımın istemediği Fener bu ligde tek maça çıkamaz ama nasıl bir Fener aşkıysa süreç boyunca sadece şikecilere teşekkür etmekle yetindiler.

Uefa TFF'ye diyor ki: Artik Cezalari verin ama TFF israrla vermek istemiyor. UEFA napsin,bu is TFF'e bagli,maalesef.

Uefa artik birsey yapmali,ama imkansiz gibi.

Abooo öyle birşey olursa en güzel sampiyonlugumuz olur :D ama sanmıyorum, yazın verilir cezalar

Tapata

fenerliler her olayda bız yapmadık dıyorlar cocuklarına dna testı yaptırsınlar belkıde cocuklarıda kendılerınden değildir..bu kadar donek olumurmu yaa..

Aynen Nuri. Zaten Astana'da o kadar adam, poker oynamak için toplandı.

O zaman neden bir sey yapamiyorlar ? cünkü böyle bir imkani yok..Uefa Avrupa icin ceza verdi ama lig icin vermezler,lig icin TFF vermesi lazim,ama vermiyorlar iste. Bilmiyorum,Uefa artik daha büyük bir baski yapmasi lazim,yoksa bu TFF Ceza meza vermez.

O zaman neden bir sey yapamiyorlar ? cünkü böyle bir imkani yok..Uefa Avrupa icin ceza verdi ama lig icin vermezler,lig icin TFF vermesi lazim,ama vermiyorlar iste. Bilmiyorum,Uefa artik daha büyük bir baski yapmasi lazim,yoksa bu TFF Ceza meza vermez.

Simdi bi adam cinayet islemis ve yarin mahkemeye cikacak sende mahkeme gorulmeden kesin soyle dersin:"abi tamamda adam cinayeti islemis niye hala ceza verilmedi!#%@"

Bu ligin bu şekilde bitirileceğini zaten onlarca defa yazdım ama yeni sezonun ilk santrasında fener hala ceza almamışsa bu tiyatro için daha tek kuruş para harcamam. Bİzim ligdeki maçları izleyeceğimi bile zannetmiyorum. Bekleyip görelim ben hala o Fener amigosu M.Ali Aydınlar'ın UEFA'yı eksi puana ikna etmiştim lafını düşünüyorum demek ki UEFA daha beter bir şey istedi ki pazarlık döndü. Kocaman ve Rıdvanla toplantılar yapılmıştı o dönemler hep basın konuştu hatta. Eee eksi puan bile yoksa ve hatta hatta daha kişilerin cezaları bile açıklanmamışken biraz daha bekleyelim bence.

Ülkerin yaptığı açıklama bile göz dağı niteliğinde. Bir cisim yaklaşıyor ama vereceği zararı tam kestiremiyorum.

Bu ligin bu şekilde bitirileceğini zaten onlarca defa yazdım ama yeni sezonun ilk santrasında fener hala ceza almamışsa bu tiyatro için daha tek kuruş para harcamam. Bİzim ligdeki maçları izleyeceğimi bile zannetmiyorum. Bekleyip görelim ben hala o Fener amigosu M.Ali Aydınlar'ın UEFA'yı eksi puana ikna etmiştim lafını düşünüyorum demek ki UEFA daha beter bir şey istedi ki pazarlık döndü. Kocaman ve Rıdvanla toplantılar yapılmıştı o dönemler hep basın konuştu hatta. Eee eksi puan bile yoksa ve hatta hatta daha kişilerin cezaları bile açıklanmamışken biraz daha bekleyelim bence.

İnsanın aklına şuda geliyor uefayı ozamanlarda eksi puanla ikna edilebildiyse uefadan kesin ceza gelecek beklemekde olmaz. Kimbilir ozamandan bu zaman kadar olan süreçte uefaya neler verildiki bu sürec uzadı durdu uefa ceza vermedi yarın cıkıp uefa biz cezamızı verdik ş.ligine almadık diyip kapatırsa ne olacak peki hiçbişey . Adamlara kimbilir neler yapıldıkı hala ceza vermediler

Adamlar fb'yi kollamak için şekilden şekile girdi bu sezonki şampiyonluğu kaptırırlar mı sanıyorsunuz?Ceza gelse bile sezon sonu gelir.

İnsanın aklına şuda geliyor uefayı ozamanlarda eksi puanla ikna edilebildiyse uefadan kesin ceza gelecek beklemekde olmaz. Kimbilir ozamandan bu zaman kadar olan süreçte uefaya neler verildiki bu sürec uzadı durdu uefa ceza vermedi yarın cıkıp uefa biz cezamızı verdik ş.ligine almadık diyip kapatırsa ne olacak peki hiçbişey . Adamlara kimbilir neler yapıldıkı hala ceza vermediler

Dediğim gibi ben en fazla yeni sezonun ilk santrasına kadar beklerim sonrasında hala bir şeyler olabileceğini beklemek zaten ağır saçmalık olur.UEFA hep ağırdı , bu davada hiçbir şeyi hızla çözmedi ki ve bunun sebebi de elbette ki bizim mahkemelerdi. Kişilere ceza verilsin üstünden 1 ay geçsin hala bir şey yoksa tamamdır ,konu kapanmıştır derim , şu an için bunu söylemek erken diye düşünüyorum.

Sana üç harf desem... Gerisini anlarmısın?

RTE

Dediğim gibi ben en fazla yeni sezonun ilk santrasına kadar beklerim sonrasında hala bir şeyler olabileceğini beklemek zaten ağır saçmalık olur.UEFA hep ağırdı , bu davada hiçbir şeyi hızla çözmedi ki ve bunun sebebi de elbette ki bizim mahkemelerdi. Kişilere ceza verilsin üstünden 1 ay geçsin hala bir şey yoksa tamamdır ,konu kapanmıştır derim , şu an için bunu söylemek erken diye düşünüyorum.

uefa kapata dursun,fifa da onları kapatır.

Geri
Üst Alt