Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Aynen öyle. Buradaki nöbet bir futbolcunun kulübe katılmasından değil adaletin tecelli etmesi. Biz bu konular hakkında gerekli araştırmaları yapıyoruz, emsalleri görüyoruz, sürecin ilerlemesi ile birlikte gelişen olaylara tanıklık ediyoruz. Ama buraya ayda bir uğrayıp hala düşecekler diye bekleyenler var ehe ehe diyen aklı evveler her şeyi çok daha iyi bildiklerini iddia ediyorlar. Ah keşke şu ülkedeki bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma durumuna bir ket vurabilsek. Emin ol çok fazla şeyi değiştirecektir.

Evet zaten bizim yapacağımız transferler Fener'in hakettiği cezayı sonunda alıp en az 3 4 yıl ortadan kaybolmasından daha önemli yani onlar da haklı. Hatta Fener'in ceza almaması için Başkan'ımızın mason lobisinden de faydalanmalıyız ehee , bize de burada düşen ağır bir görev var gidelim Olcan , Turgut Doğan gelecek diye totemler yapalım, adaklar adayalım. Boru mu yani transfer topiği açılmış. Ulan bir şeyi savunuyorsunuz bari şu şu sebepten deyin de bir şeyler bildiğinizi görebilelim belki gerçekten hak veririz de eğer yolumuz yanlışsa sayenizde döneriz. Sonra çıkıp bu ülkede adalet yok , Digi boykot , Tff ölsün , Tüpkafa leş, herkes bize karşı , kimse bizi sevmiii diye şeyler yazıyorlar.

Azıcık adamlık varsa zaten UEFA'dan ceza geldiğinde '' vay arkadaş aylarca embesil gibi sizle dalga geçtim meğer haklıymışsınız'' derler.

Yanlış anlama ama bu konuya gelip, bilgi paylaşan, bu davanın takipçisi olan adamlarla dalga geçmenin başka bir açıklaması olamaz.

serbay kardeş burası türkiye.burada böyle şeyler raconuna göre yapılmaz.burada herşey kurmaca.burayı önceki juventus örneklerini glasgow örneklerini vererek karşılaştırmayın.diyorsunuz ya juventus düştü kardeşim koca juventus.kıçı bokklu fener mi düşmeyecek diye.işte düşürttürmüyorlar o kıçı boklu feneri.dava demişsinde ne davası bu ?? ben her daim derim bizene fenerden ?? bizene ondan bundan.o sene trabzonun hakkı gasp edildi uğraşsın hacıosman biz neden topa giriyoruz.3 sene oldu yahu 3 sene.uefa diyorki kardeşim ben bu adamı istemiyorum alın gözümün önünden kabul etmiyorum.ama ülkedeki yüksek mevkiler bunu kabullenir mi.hayır.değil 2 sene fener 10 senede avrupaya gitmesin bu rezil ligde tek kulvar oynasın bir allahın kulu fenerlide şikayetçi olmaz.adamlar bize kurulmuş acaba 4.cü yıldızı nasıl takarım nasıl bunları geçerim derdinde...

serbay kardeş burası türkiye.burada böyle şeyler raconuna göre yapılmaz.burada herşey kurmaca.burayı önceki juventus örneklerini glasgow örneklerini vererek karşılaştırmayın.diyorsunuz ya juventus düştü kardeşim koca juventus.kıçı bokklu fener mi düşmeyecek diye.işte düşürttürmüyorlar o kıçı boklu feneri.dava demişsinde ne davası bu ?? ben her daim derim bizene fenerden ?? bizene ondan bundan.o sene trabzonun hakkı gasp edildi uğraşsın hacıosman biz neden topa giriyoruz.3 sene oldu yahu 3 sene.uefa diyorki kardeşim ben bu adamı istemiyorum alın gözümün önünden kabul etmiyorum.ama ülkedeki yüksek mevkiler bunu kabullenir mi.hayır.değil 2 sene fener 10 senede avrupaya gitmesin bu rezil ligde tek kulvar oynasın bir allahın kulu fenerlide şikayetçi olmaz.adamlar bize kurulmuş acaba 4.cü yıldızı nasıl takarım nasıl bunları geçerim derdinde...

Bu konuda çok fazla cevap verildi, iş sonuçlanınca kim haklı anlayacağız. Süreç daha bitmedi. Ama bu sebepler dalga geçmeni haklı çıkarmıyor..

Yeni sezon fikstürüne kadar ceza geldi,geldi.Gelmedi umutlar biraz azalmaya başlar.Uefa nın ne zaman ne yapacağı belli olmaz.Bir gece ansızın şarkısı tekrar moda olabilir.

Aslında olay bu kadar basit. Kanun belli ;

TFF Statüsü 2f: UEFA kararlarına uyma zorunluluğu.

Disiplin Kodu 55/1b: ŞİKE YAPAN KÜME DÜŞER.

UEFA Statü 7/1a-b-c: TFF talimatlara uymalı.

Bu sene düzmece sözde şampiyonlukla geri zekalı,moron taraftarın gazı alındı.Eskişehir ve sivası incelemeye alan Uefa her an darbeyi vurabilir.

Geciktirebilirler, erteleyebilirler, yokmuş gibi davranabilirler ama netice değişmez sadece zamanını öngörmek zor bunun dışında sorun yok

Her canlı nasıl ölümü tadacak ise bütün şikecilerde cezasını bulacak ölümden kaçış olmadığı gibi bununda kaçışı yok ölüm gibi zamanını öngöremiyoruz :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eses ve sivasın UEFA dan ceza alması sonrasında yeni bişeyler olabilir. ancak benim anladığım UEFA bu konuda hiç acele etmiyor. Fbnin yeniden avrupa arenasında olacağı 2015-16 sezonuna bile bırakabilirler. ben bu işin sonunda cezalar geleceğini düşünüyorum, belki kulüplere belki milli takıma belki başka bişey. hatta dahada ileri giderek demirören ve orada görev yapan bazı kuklaların da ceza alacağını sonlarının aynı aziz gibi cezaevi olacağını düşünüyorum. Hatta tüpçüye bazen acıyorum. kullanıldığının farkında değil. oraya birileri tarafından sırf fbyi kurtarmak için getirildi ve harcanması halinde kimsenin üzülmeyeceği bir insan :) ama o bunun farkında değil. eğer fbyi kurtarmak bu kadar mümkün olsaydı baş fbli MAA neden kaçıp gitsin.

Trabzon'dan şok Yıldırım dilekçesi!

Trabzonspor kulübü, Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın onanan cezasının infaza geçirilmesi için mahkemeye bir dilekçe verdi.

"Tüm kamuoyunun bildiği üzere Şike Davasında İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen karar, Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından, 17.01.2014 tarihinde, bazı sanıklar yönünden onanmış ve karar kesinleşmiştir.

Karar kesinleşmesine rağmen henüz infaz işlemlerine başlanmamıştır.

Haklarındaki hüküm kesinleşen bazı sanıklar, hukuka uygun olmayan sebepler ileri sürerek yeniden yargılama isteğinde bulunmuşlardır. Mezkûr sebeplerin büyük bir çoğunluğu zaten daha önce İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Yargıtay 5. Ceza Dairesi ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından reddedilmiştir.

Bu nedenlerle ekteki dilekçe İstanbul 13.Ağır Ceza Mahkemesine sunulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunulur.

TRABZONSPOR HUKUK KURULU"

15845-0T7F9O0Q.jpg

CAS hala gönderemedi mi gerekçeli kararı UEFA'ya.Ay oldu neredeyse 10 güne getireceklerdi.Buradan da iş çıkmazsa olay nasıl farklı boyut kazanacak?

yav bi an önce patlatsın bombayı uefa,çerezler hazır.bir de biz 4.yıldız telaşındayız zaten,şampiyonlar ligi falan.adamın asabını bozmasınlar.

Bu konuyu ciddiye almayip bisey olmaz bea deyip aklinca bizle dalga gecenler transfer nobetinde nobet tutuyor yahu sen messiyi alsan sikeciler ceza almadan sampiyon olabilcenmi?

Fenerbahçenin Sivasla yaptığı şampiyonluk maçı için:

BoglL2XCIAAKHpZ.jpg

:D

Hiçbirşey olmaz bunlara..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt