Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

hayır demek istediğim 17 sinde fenere ceza gelmeyecek dimi ,tekrar 2 sene önceki gibi duruşmalar falan olmayacak mı demek istiyorum.iyice karıştı ama anlamışsındır...

benim anladığım olmaz UEFA şu şikecileri düşürün yoksa hiçbir organizasyonumuza katılamazsınız der ama bizim şerefsizler ne yapar onu hala kestiremiyorum aslında

Fenerbahçeden Trabzonspor teşvik primi teklifinde bulunmuş fakat gereken yapılmamıştır diye bir şikayet bekliyorum. Bu hamleyi yapacaklar.

Fenerbahçeden Trabzonspor teşvik primi teklifinde bulunmuş fakat gereken yapılmamıştır diye bir şikayet bekliyorum. Bu hamleyi yapacaklar.

Komik olan şu :

Adamlar "Trabzon'un teşvik verdiği hukuken subuta ermiştir" diyorlar, kendileri hakkında belgelerin,delillerin,kararların tümünü yok sayıyorlar..

Yani bunların hukuka bakış açısı şu :

Mecnun Odyakmaz'ın demeçleri > Tapeler,deliller,polis fezlekeleri,UEFA,CAS,AYM ve Yargıtay kararları

Kıssadan Hisse : Mecnun Odyakmaz değerli bir hukuk adamı olup, Fenerbahçe lehine konuştuğu sürece ordinaryüs sıfatıyla tüm kurumları döver...Fenerbahçe aleyhine olan hiçbir şey doğru olmayıp,lehine olan demeçler 5 yaşındaki çocuk tarafından da verilse kabul görmelidir...

Komik olan şu :

Adamlar "Trabzon'un teşvik verdiği hukuken subuta ermiştir" diyorlar, kendileri hakkında belgelerin,delillerin,kararların tümünü yok sayıyorlar..

Yani bunların hukuka bakış açısı şu :

Mecnun Odyakmaz'ın demeçleri > Tapeler,deliller,polis fezlekeleri,UEFA,CAS,AYM ve Yargıtay kararları

Kıssadan Hisse : Mecnun Odyakmaz değerli bir hukuk adamı olup, Fenerbahçe lehine konuştuğu sürece ordinaryüs sıfatıyla tüm kurumları döver...Fenerbahçe aleyhine olan hiçbir şey doğru olmayıp,lehine olan demeçler 5 yaşındaki çocuk tarafından da verilse kabul görmelidir...

Tıpkı Balkan Şampiyonluğunun bile Tesadüfi alınmış UEFA kupasından büyük olduğu gibi,

Tıpkı Fenerin aldığı Türkiye Kupasının 30 yıl alamadığı Türkiye Kupasından büyük olduğu gibi,

Tıpkı Fenerin aldığı her oyuncunun alamadığı her oyuncudan büyük ve değerli olduğu gibi mi renktaşım :D

Tıpkı Balkan Şampiyonluğunun bile Tesadüfi alınmış UEFA kupasından büyük olduğu gibi,

Tıpkı Fenerin aldığı Türkiye Kupasının 30 yıl alamadığı Türkiye Kupasından büyük olduğu gibi,

Tıpkı Fenerin aldığı her oyuncunun alamadığı her oyuncudan büyük ve değerli olduğu gibimi renktaşım :D

Mi ekini de ayri yazsan muazzam mesaj be abi :)

Ntvspor'da plaj voleybol'u başlamış yine. :)

Rodeo da yakındır :D

Yeniden yargilama yapip feneri kurtarmak uefayi sıkıştırmak istiyorlar.

Ceza verirsen tazminat odersin bak yeniden yargiliyoruz, onceki kumpasmis diycekler.

Umarim gec kalirlar.

Aynen öyle . Çok uyanık bunlar . Şimdiki davaya adil olmayan dava diyorlar kendilerini temize çıkaracak davaya "Adil Yargı" diyecekler adım gibi eminim .

Yalniz ersingokalioglu tff dusurmeyebilir uefa da ulkeye toplu men edebilir demeye basladi. %5 ihtimalmis.

Aradan o kadar zaman gecti ama hala ilerleme yok. Bence artik ceza meza gelmez ... gelse bile düsmez bunlar ...

Yalniz ersingokalioglu tff dusurmeyebilir uefa da ulkeye toplu men edebilir demeye basladi. %5 ihtimalmis.

Öyle bir ihtimal söz konusu değil. FİFA olaya müdahil olursa, ki olacak. Yerel lige müdahale yetkisi var. TFF düşürmüyorum dese bile FİFA direk düşürebilir. ya da puan silebilir.

Hala mı aynı kafa ya adamları düşürseler bile gelip burada hala '' 3 yıl oldu bence düşmezler '' yazacakları göreceğiz .:asd:

98.kez yazıyorum hiç önemli değil yüzlerce kez daha yazarım bunları;

1-) Toplu men olmaz çünkü madem Fener'i düşürmedin o zaman hiç biriniz gelmeyin demek değil. Fener'i düşürene kadar siz gelmiyorsunuz demektir.Yani sonunda her türlü şemsiye patlayacağı için bu kadar eziyete girmeyecekler. İnanmayın, ülkenin gireceği zarar milyar doları geçer. Sadece Fener için yapamazlar.

2-) UEFA, yerel mahkemeleri iplemiyor. Türk kafası sizin söylediğiniz gibi çalışıyor evet ama UEFA kendi yargılamasını yapıp ona göre ceza verdi.Bizim mahkemelere göre verseydi tekrar savunmaya çağırmazdı, disiplin kurulu dosyayı inceliyoruz diye aylarca açıklama yapmazdı.UEFA yargıladı, UEFA verdi cezayı. O yüzden Aziz içeri girmiş girmemiş hiç takmayın,Cas onadığı gün bu davaya UEFA noktayı koydu.Tazminata girmiyorum bile yani gülün geçin.

Bu tüpçü yönetimindeki tff feneri düşürmez ama UEFA 17 Temmuz'daki karara göre konuyu FIFA'ya taşıyabilir ve FIFA'dan Tff'ye küme düşürmelerini isteyebilir . Bu da en erken Eylül-Ekim'i bulabilir . Bu da demek oluyor ki fenerin kararı gelene kadar ligler başlamış olur . Ha o zaman fenere düşme gelirse çok ciddi kaos yaşanır :D

Geri
Üst Alt