Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Tüpçü hayattamı?

Yerini bilenler insaniyet namına babasına haber versin.Olmadı ödemeli atın.

Bu tür hareketler ezikliğin en büyük ifadesidir.Aynı mecnun ayısının 1 seneye yakın hapis yattıktan sonra sivasla ilgili Uefa sopasını gösterdikten sonra Trabzon hakkında mesnetsiz iddiaları ortaya atmak.

harbiden oyle

gercekten turkiyede bu tur aciklamalar ve konusmalar cok normal olmaya basladi

kendim turkiyede yetismedigim icin alisik degilim bu tur argumanlara

harbiden cocuklar bile yapmaz bunu, bunlarin cocuklugu nasil gecti tahim bile etmek istemiyorum

sumuklu bir cocuk elma calarken sucu, sucsuz sinif arkadasindan aramak gibi birsey

Bu demecleri ve argumanlari ise yariyormu, evet suana kadar 20milyonlu fenevli koyun icin yeterli

Fenerbahcenin kurulusu hep ezikce Galatasaraya laf atmaktir, her defasinda kuyrukluari sikisinca konuyu Galatasaraya getiriyorlar

Cas kararı öncesi çıkan eski haberler işte basın, süreç yaklaştıkça yine böyle haberler girecek , inanıp gaza gelmeyin demeye çalıştım.

Ersin'e hiç inanmadım , goygoy hesaplarından farklı değil. Aziz 3 ay önce hapse girmeliydi , lig 28. hafta durmalıydı vs vs ilk aklıma gelenler bunlar yani hala peşinden neden gidersiniz. Bakın Aziz son haftasonunu geçiriyor demiş. 3 günü var . Eğer bu da patlarsa ki patlaması yüksek ihtimal lütfen siz de artık paylaşmayın dediklerini.

Sagol renktas, ersini acikcasi ben de senin gibi goruyorum ama bana iyi geliyor onu takip etmek, diri tutuyor en azindan :)

Tüh. Yine bir kuş kafesinden kaçıp taa buralara gelmiş ve yakalanmış . Kaçırdık...

Evet hulusi kardeş dediklerinin altına ıslak imzamı atıyorum.Bülent tulunun yazdığı bir fotokopi parçasından bile medet umacak kadar adileşebiliyorlar.

Hahaha! Baslamislar yine "fenerbahce´ye büyük müjde" haberlerine :D

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe UEFA, Fenerbahçe ceza - En Son Fenerbahçe Haberleri - HTSpor.com

"Martens Hukuk Bürosu, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yaptığı görüşmede, “İsviçre Federal Mahkemesi’ne yaptığımız başvuru sonrası Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkını alacağına inancımız sonsuz. Eğer yapacağımız savunmayla Fenerbahçe’nin bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne gitmesini sağlarsak sizden 2 milyon Euro nakit para istiyoruz."

Çok komik adamlar bu Fenerliler ya.

Şemsiye yakın, pozisyon alın...

Hahaha! Baslamislar yine "fenerbahce´ye büyük müjde" haberlerine :D

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi, Fenerbahçe UEFA, Fenerbahçe ceza - En Son Fenerbahçe Haberleri - HTSpor.com

"Martens Hukuk Bürosu, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle yaptığı görüşmede, “İsviçre Federal Mahkemesi’ne yaptığımız başvuru sonrası Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’ne katılım hakkını alacağına inancımız sonsuz. Eğer yapacağımız savunmayla Fenerbahçe’nin bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne gitmesini sağlarsak sizden 2 milyon Euro nakit para istiyoruz."

"Yalnız mahkemeye başvuruyu yapabilmemiz için masraflar v.s. önden bir 500.000 € rica ediyoruz."

Fenerbahçe - Payas Belediyespor 1975

Doğuş Otomotiv Şükrü Saraçoğlu Stadyumu

15 Kasım 2015 Pazar Saat:13:00

Bütün her şey bir yana eğer cezalar adaletli olursa fb diye bir kulüp kalmayabilir, o zamanda bunları, ya Aydınlar, Şahenk, Koç veya Ülker'den birisi satın alacak, ya UEFA ceza verdiğinde Başbakanda dahil olmak üzere fb'nin önünü sonuna kadar açacaklar asıl şike o zaman dönecek ve hiç vakit kaybetmeden ligleri tek tek çıkacaklar ve mevcut liglerde primler % 100.000 falan artacak fb kazanacak, ya da Aydınlar, Şahenk, Koç veya Ülker'den birisi İBB'yi satın alacak ismini fb olarak değiştirmesi için gerekli kanunlar 2 saat içerisinde çıkartılacak ve fb tekrar süper ligde boy gösterecek.

Mesut Hoşcan'nın, gördüğü pembe rüyalardan uyanma vakti yaklaşıyor.

Yok karar olumlu olacak gibiymiş. Olumsuz çıkarsa cas'a gideriz affetmeyiz, yedirmeyiz falan.

Senin ağa baban da cas onurumuz diyordu Mesutçum.

Geri
Üst Alt