Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

YUKARIDA ANLAMADIĞIM UEFA MÜDAHALE ETMEYİNCE Mİ FİFA DEVREYE GİRDİ?EĞER ÖYLEYSE UEFA BURADA İŞ ÇEVİRMİŞ GİBİ.

-Sion davası-FIFA, İsviçre'ye bu uyarıyı, karmaşık bir yasal mesele haline gelen, Sion'un UEFA Avrupa Ligi'nden men edilmesi davasıyla ilgili olarak yaptı.

FIFA, Sion'a 2008'de yaptığı bir transferin usulsüz olması nedeniyle transfer yasağı getirmiş, kulüp yasak devam ederken geçen yaz 6 oyuncu transfer etmişti.

Bu 6 futbolcu, Valais'deki yerel mahkemeye başvurmuş, mahkeme bu oyuncuların Sion'da oynamasında sorun olmadığına karar vermiş, Sion, bu oyuncuları İsviçre Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki bazı maçlarda oynatmıştı.

UEFA, Sion'u bu 6 oyuncuyu bazı maçlarda oynattığı gerekçesiyle UEFA Avrupa Ligi'nden men etmişti. Bunun üzerine Sion, Martigny'deki yerel mahkemeye başvurmuş, mahkeme UEFA'nın haksız olduğuna ve takımın tekrar UEFA Avrupa Ligi'ne alınmasına karar vermişti. Bu arada İsviçre'deki üst mahkeme ise, Valais mahkemesinin kararını bozmuş, UEFA'yı haklı bulmuştu.

Aynen Fener davası gibi işliyor, dava açarsa Fifa devreye girecek demiştik. Açtılar.

nesine yargılanacak yahu. esk ile sivasta ceza aldı. Allah belalarınız versin. Sonra gel Türk fultbolundan başarı bekle. Biz olmasak şeyimizin başını alırlar neyse...

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 31 dk.

Konuştuklarımızın detayına girmem uygun olmaz tabi ama özellikle finansal acıdan çok ciddi rahatlayacağız kısa süre içerisinde.

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 31 dk.

Başkan'ı baya rahat ve mutlu gördüm, gelen sürpriz istifalar dahi (düşer yakında) moralini bozmadı. Yüksek enerjiyle geleceği planlıyor.

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 32 dk.

Futbol konusunu da konuştuk, açıkcası Şampiyonlar Ligi'ne kalınması durumunda majör bir değişiklik beklemiyorum ama olursa gelecek belli.

M.Yasin Çakmak ‏@NajaLegionis 32 dk.

Son olarak Ünal Bey'in yaşadıkları şike cezaları konusundaki fikrini değiştirmiş. Bu konuda çok ciddi beklentileri var diyeyim. Hayırlısı...

mason başkanımız ile fransa ilişkilerimizi kullanarak emin adımlarla ilerliyoruz.

biz varken yükleselemeyeceksin fenerbahçe. herşey seni bitirmek için.

yaşasın hür ve özgür ünal aysalcılar derneği.

aydınlandım! :bid:

73888_masonlarin_tek_goz_sembolu_deccalin_semboludur.jpg

fifa-uefa-cas büyük ve güçlü kurumlar.fb den çekinmek tr ile arayı bozmamak diye bir şey olmaz.hiçbir ülke ile olmaz.

Büyüklüğü edirne'ye kadar olan bir kulübü çok ciddiye de almazlar ama çok olaylı olacak fifaya kadar giderse.MEDYA-RTE-TÜPÇÜ-UEFA VS FİFA gibi olacak sanki.Olay tr'yi aştığı için umutlu ,olay tr'de olduğu için umutsuzum.ADALETİ ''ELİN GAVURUNDAN BEKLİYORUZ''

fifa-uefa-cas büyük ve güçlü kurumlar.fb den çekinmek tr ile arayı bozmamak diye bir şey olmaz.hiçbir ülke ile olmaz.

Büyüklüğü edirne'ye kadar olan bir kulübü çok ciddiye de almazlar ama çok olaylı olacak fifaya kadar giderse.MEDYA-RTE-TÜPÇÜ-UEFA VS FİFA gibi olacak sanki.Olay tr'yi aştığı için umutlu ,olay tr'de olduğu için umutsuzum.ADALETİ ''ELİN GAVURUNDAN BEKLİYORUZ''

fifa ve uefanin basinda mumin biri olsa emin ol o GAVURLARI daha cok arardin. kendi ulkesinin takima -36 puan ceza verdiren bir GAVUR var.

Bu sene ilk yarida anlamistim fenerin sampiyon olacagini. Halem hatalarini hic kimse hatirlamiyor mu? Yine cok acik bi sekilde sike yapildi. Ozellikle ligin ilk yarisi. 9 puan farki actilar ve oyle devam etti.. Biz kendi derdimize dusmekten farmedemedik. Adamlar guzel bi video yapmis buyrun izleyin; ilk yaridaki hakem hatalari.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dCJ9V5jaN7g[/media]

Sent from my iPhone using Tapatalk

UEFA sayet yaptirim uygulanmasuni ustiyorsa kesinlikle adi gecen takimlarin UEFA lisansini öngörülen cezalar çekilinceye kadar iptal ederim gıbi yaptırımla gelmek zorunda, ülkeye toplu ceza falan bu hükümeti ve tff'yi korkutmaz hatta işlerine gelir. Bak o zaman TFF gerekeni yapıyor mu yapmıyor mu? Tabii biraz hayal oldu ama.

Mucize olup düşürülmelerine karar verseler bu bu sezon olmayacağı %100.

Alex: Oynadığımız maçlara şike dendiğini ilk duyduğumda şok oldum. İnanamadım. Çünkü sahanın içinde verdiğimiz mücadeleyi biz biliyorduk.

dağılabiliriz beyler : (

Artık şike yaptıklarını inkar etmiyorlar.Herkes yapıyormuş,radara bir bunlar yakalanmış.Şimdilik sivas ve es-es de radara yakalananlar arasına girdi.Devamı da gelecek.

Er yada geç cezalar ülkemizdede verilecek.

Ya sadece şikeciler veya benimde maalesef inandığım topluca.

yeniden yargılama olursa ve dosyanın tamammı işleme alınırsa

[attachment=10718:skeleton.jpg]

diyolar

Ekli dosyalar

• skeleton.webp
    skeleton.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 339
Alex: Oynadığımız maçlara şike dendiğini ilk duyduğumda şok oldum. İnanamadım. Çünkü sahanın içinde verdiğimiz mücadeleyi biz biliyorduk.

dağılabiliriz beyler : (

Bunlar daha şike yapmanın ne olduğunu bilmiyor. Şike yaptıysan illa karşı rakibin direnmeyeceği anlamına gelmez. Şikeyi bir iki oyuncuyla yaparsın rakibin diğer oyuncuları bunu bilmeden ya da en azından teşebbüs de bulunursun rakip kabul etmez. Bunların hepsi ceza sebebi. Ulu orta maç başlamadan bugün şike yapıyoruz istediğiniz gibi oynayın diyecekleri yok ya.

Bu sene transferde işi anormal derece ağırdan almamızı bunların ligden düşecek olmalarına bağlıyorum.,

Evet yabancı sınırı var ve kadro şişkin ama o kadro şişkinliğini de hemen halledebilirdik oysa çok ağırdan alıyoruz.

İnşallah bu sene küme düşecekler...

Bu işleri bilen biri var mı diye sormuştum.Fenerbahçe halka açık anonim bir şirket.Ligden düşürüldüğünde oyuncuları hülle yoluyla eski İBB yeni Başakşehir spora gönderebilirler mi yoksa ellerinden bir şey gelmez mi ?

UEFA Başkanı Michel Platini; "Şikenin var olduğu konusunda herhangi bir şüphe yok. Bu yüzden UEFA üyesi 54 federasyon, şike, rüşvet ve yolsuzlukla mücadele amacıyla 'oyunun bütünlüğü için Avrupa futbolunun birliği' adındaki 11 maddelik çözüm önerisini oybirliğiyle kabul etti" dedi.

Sporx.com

FENEV: avrupaya gidecegiz

Dedikodular: fenev kume dusecek

FENEV: yeniden yargilanacagiz

Dedikodular: ultra garanti, yeniden yargilama olmayacak

FENEV: Vergi odedik

Dedikodular: Borsa maniplasyonu yapiyor fenev

.......

hayat boyle devam ediyor

5yil sonra olacakar

FENEV: TFF bize 100m euro tazminat odeyecek

Dedikodular: ultra garanti aziz hapise girecek fenev kume dusecek

FENEV: Aziz Yildirm cumhurbaskani olacak

UEFA: turkiyede ne pok yaparsaniz yapin, ama biizm turnuvalara sike yapanlar 3 yil ceza alir sonra yine girmeye hak kazanir

RTE: ulkeye adalet getirdim, trabzonu avrupaya giderek odullendirdik, aziz iceri atmadim, bu ulkenin TANRIsi benim

Tupcu: turk futbolu temizlendi

Trabzon: IHO bizi satti, RTE gizi adamiymis bla bla

SON

[attachment=10736:BO7C9KNCUAAH_ca.jpg]

Ekli dosyalar

• BO7C9KNCUAAH_ca.webp
    BO7C9KNCUAAH_ca.webp
    184 KB · Görüntüleme: 235
Allah belanı versin fenerbahçe Türkiyeye külliyen zararsın

uefa eskişehir ve sivas yerine ingiltere ve ispanyadan takım alcakmış

Geri
Üst Alt