Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Guzel gazeteler okuyosun renktas okumaya devam.et hurriyet zurriyet bunlari da unutma ntvsporda tvde muhakkak acik olsun

piyasayi mutlaka takip etmek lazim, dogrulari ve yanlislari ayirt edebilmek icin.

okumam onlara inandigim ve güvendigim anlamina gelmez.

örnegin fatih sultan mehmet istanbul'u fethetmeden önce romalilarin dillerini, kültürlerini ögrenmistir ;)

Toplu mene dogru gidiyoruz galiba. TFF'nin UEFA'ya verdigi savunmasinin "siz bizi yargilayamazsiniz, bizim kararlarimiz kesindir" tarzi birsey oldugu soyleniyor.

Toplu mene dogru gidiyoruz galiba. TFF'nin UEFA'ya verdigi savunmasinin "siz bizi yargilayamazsiniz, bizim kararlarimiz kesindir" tarzi birsey oldugu soyleniyor.

Eger boyle bir durum varsa uefanin vermesi gereken ceza toplu men degil, toplu meni kazimaz bizim tff ve agalari.

Vermeleri gereken ceza: sikeye bulasmis kulupler gercek cezalar verilene kadar avrupa kupalarina katilamazlar, Turk milli takimi da hicbir organizasyona katilamaz ve hazirlik maci dahi oynayamaz, sikeye bulasmamis kulupler avrupakupalarina katilmaya devam edebilir seklinde olmali.

Galatasaray'la aradaki gelir farkinin acilacagini gorduklerinde kendi kendilerine rezil olmaktansa sucu uefaya atip bizi dusurduler demeye razi olurlar.

ŞİKECİLERİN BAŞVURMADIĞI YER KALDI MI ?

''bi ara gelin benim eve de ugrayin bi bana da basvurun belli mi olur iki guzel kelam ederim rahatlarsiniz :D :D ''

Para iyi olursa ben de bir mahkeme kurabilirim. Mahir Yerel Mahkemesi.

Istedikleri kadar yargilarim, 10 yil, 20 yil...

Saka lan saka, beter olsun .bneler :D

17/7/2014 de herkes görecek sonun başlangıcını ve öyle birşey daha olacak ki! Tam sürpriz olacak :) Onuda göreceğiz.

Bu arada yine beklediğimiz tarihte beklediğimiz olaylar gerçekleşmeyince ne yapalım? Tepkileri önceden hazırlamak lazım.

ya TFF ne yapmak istedi belli fener taraftarina yalaka yapmak (secim korkusu) rest cekiyor sözde uefaya ama biliyorki sonunda boyun egecekler ama halka da biz elimizden geleni yaptik düsman uefa onlar düsürüyorlar takimlari bizim sucumuz yok diyecek ve kendilerini aklamak istiyecekler.

'Gerekirse 5 sene avrupa'ya gitmeyiz' diyen adam'ı boşuna federasyon'un başına getirmedi padişah.

Ben inanırım böyle haberlere, adam sırıta sırıta bu konu bizim için kapandı diyordu.

Yahu arkadaş buradaki adam ne bilsin ne olacağını, siz de ciddi ciddi soruyorsunuz:)

Uefa cezaları en alt limitten vererek gizli bir anlaşma yapıldığını kanıtlamıştır. Bu konuda Şenez Erzik ve Tayyip'in Platini'ye Euro 2012'nin Ukrayna ve Polonya'ya verilmesiyle ilgili yolsuzluk iddialarıyla şantaj yaptığı söyleniyor. Hatta bir ara Hakan Fidan'ın Platini'nin çok önemli açığını yakaladığı iddiaları da dolanıyordu. Bu nedenle konuyu kapamak istemiş olabilirler. bana kalırsa dağ fare doğuracak, 17 temmuzda çok önemli bir gelişme olmayacak. Bir şekilde kılıfına uyduracaklar yine. Ancak son CAS gerekçeli karar sonrası Uefa'nın köşeye sıkıştığı da açık. Küme düşürme istemezse mahkemede haksız konuma gelebilirler. Bu nedenle anlaşmayı bozabilirler.

CAS ma artık fenerli, rahatla, gevşe, şemsiye kapıda, zorlamaya başlar yakında!!

:DD 16 temmuz,17 temmuz trabzonun burcu ne arkadaşlar?:devil::devil::devil::devil::devil: jüpiter güzel bi gezegen.

Geri
Üst Alt