Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Kimse karismadigi surece tarafsiz ve dogru isini yapan birisi ama malum şahislarin baskisi altinda tarafsizligini koruyamayacak kadar zayif ve korkak. Özellikle ali koc rahat, birakmaz.

Uefa başkanı olduktan sonra rte veya fb baskisindan ziyade diğer baskilardan daha çok cekinecegini düşünüyorum. Erzik liderden ziyade bir görev adamıdır. Kendi başına karar alamaz.

Ceza gelse dahi bizim federasyon ne yapar eder dusurmez bu i.neleri. hele basimizds rte varken bu cok zor

Yarın uyandığım da Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi haberi ve sözde yıldız oyuncularının ayrılma isteğiyle ilgili haberler ile karşılaşmak dileğiyle amin.

fifa devreye girse de bize bişey olmasa.adamlar bunları tarihten siler lan:devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Yarın uyandığım da Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi haberi ve sözde yıldız oyuncularının ayrılma isteğiyle ilgili haberler ile karşılaşmak dileğiyle amin.

sen henüz büyümedin melikşahcım.bazı yorumlarına denk geldim de hızlı gidiyosun.;)fenere gelince bu dediğin şeyler 10-15 günlük süreçte olur.

Hangi ülkede yaşadığınızın farkında mısınız? Türkiye 25 yıl Avrupa kupalarından men edilir ama şikebahçe'yi düşürmezler bu yolda. Kendinize gelin, boşuna heveslenmeyin.

Hangi ülkede yaşadığınızın farkında mısınız? Türkiye 25 yıl Avrupa kupalarından men edilir ama şikebahçe'yi düşürmezler bu yolda. Kendinize gelin, boşuna heveslenmeyin.

fener düşene kadar üyeliği askıya alırlar.fener düşünce lisansı geri şaparlar.

Bugün bi şey çıkar çıkmaz orasını bilmem de bu işin böyle şaibeli biçimde kalması çok abes.Yargılandıkları bütün yerel/uluslarası mahkemeleri geçtim şikeyi aklamak için göreve getirilken tff bile aklayamadı bunları,yöneticilerine şikeye bulaştıkları için men cezayı verip feneri işin için sıyırdılar(her nası oluyosa) bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok.UEFA olmazsa FIFA işin içine girer bu olay böyle kapanmaz çünkü ortada halının altına süpürülmeyecek kadar büyük bi pislik var.

sen henüz büyümedin melikşahcım.bazı yorumlarına denk geldim de hızlı gidiyosun.;)fenere gelince bu dediğin şeyler 10-15 günlük süreçte olur.

Hızlı gidiyorsun derken reis ? :)

İstediği kadar süreçte olsun nihai karar çıksın , hak yerini bulsun yeterli benim için , bu konuda düşüncelerimiz ortak sanırım.

Keşke düşürseler be, aslında 23023233 kez olmasa gereken şeyi belki olur havasında bekliyoruz. Ne rezalet ötesi, iğrenç ülke la bu? Adı konamaz cidden.

ya valla çok sıkıldım.bunların seneye de ligde olması kadar mide bulandırıcı bişey yok.

Hic bisey cikmasa bile bu basligi kapatin vs tarzi mesajlara karsiyim. Sadece bu basligin varligi bile delirtiyor adamlari biraz goz atmistim da..birakin stres olsunlar.

Atilla Dilaver tarafından retweetlendi

HAKAN ORHAN ‏@AvHakanOrhan 4 sa.

1.Yarın 17 Temmuz. UEFA 2 dosyayı görüşecek. Yarın herhangi bir karar açıklanmayabilir. Açıklanmaları bir kaç gün sürebilir.

2. CAS kararı gösterdi ki TFF gibi UEFA da şikecileri korumuş, çok az ceza vermiş. Yani hukukun dışına çıkmış

3. CAS'ın fb ve bjk kararı ve önceki uygulamaları CAS'ın son derece güvenilir bir kurum olduğunun işareti.

5. UEFA olumsuz bir karar verirse, bu kararı CAS onaylarsa şike heryerde serbest olur.Bu nedenle böyle bir durum olmayacağı düşüncesindeyim

• 6. UEFA'dan hukuku uygulamasını bekliyoruz.Uygulamazsa yolumuz bellidir. Yalnız da kalsak bu yoldan asla dönmeyeceğiz.

7. Şimdiye kadar kurul olarak hep inandığımızı söyledik, umut aşılamadık.Hukukun peşinde koştuk. Bundan sonra da aynısı olacaktır.

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 4 sa.

17 Temmuz,UEFA'nın görev ve sorumluluklarını ortaya koyan bir soruşturmadır. UEFA, bu görev sorumluluklardan kaçamaz.

UEFA,tarihinde ilk kez böyle bir soruşturmayla yüz yüzedir. Bu soruşturma sonucu bir içtihat oluşacak.

Şimdiye kadar güce ram olan UEFA, 17 Temmuzda şikeye karşı duruşunu da gösterecek. Bu duruş futbolun geleceğini belirleyecek.

17 Temmuz için beklentimiz;şikeye karşı bir karardır. Her türlü karara karşı yol haritamız var. Mücadele adalet tesisine kadar devam edecek.

2/2- 17 Temmuz soruşturmasından;ŞİKE YAPTIRIMLARI İÇİN BİR YOL AÇILMASINI bekliyoruz. BU YOLU AÇMAK UEFA'NIN GÖREVİDİR.

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 3 sa.

17 Temmuza dair bir UMUTSUZLUĞUMUZ YOK. Görevimiz;her türlü karara karşı önceden strateji geliştirmektir. Bunu ifade umutsuzluk değildir:)

Geri
Üst Alt