Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Arkadaş yandaş medya yüzünden bugünlerdeyiz.Ne kadar önemli bir gün aslında ama o kadar sıradanmış gibi gösteriyorlar ki.Bu ülke cidden iyi yöne doğru hiç bir zaman gidemeyecek.

gol-mu-lan-o.jpg

6-8 saat içinde ya bayram olur ya bişey olmaz.

bizim milletin hiç bir halttan anlamayıp her konuda ahkam kesmesine hastayım. :)

Bugün karar çıkmaz en fazla süreç belirlenir. Ligler başlayana kadar sonuç çıkar. Adamlar bas bas bağırdı 17 temmuzda süreç başlıyor diye.

UEFA veya FIFA gereken cezalar TFF tarafından verilinceye kadar tüm uluslararası müsabakalardan men ediyoruz dese bile benim için yeterli :)

alevli toplar gormek istiyorum

UEFA Turkiyeyi tum futboldan men etdi yazilarini gormek istiyorum.

Keşke sadece milli takıma ceza verseler öyle tasa böyle tarak diye :D görürüm o zaman tüpçüyü kime sığınıyor

Bu ülke nereye gidiyor gerçekten endişeliyim, medyaya parayı ver istediğini yazdır, insanlarda ne okusa inanıyor sorgulama yok, baştakiler desen babasının çiftliği gibi ne isterse yapıyor, herşeye hükmediyor, aslında Türkiye fb camiasına döndü resmen,

Örnek vereyim;

TÜRKİYE.....................................FB

Ülkenin başında bir hasta var...= aziz yıldırım

Başbakanın yalakaları var........= mahmut, ali vs.

Hüloğcular var.........................= koyun olmuş fb taraftarı

Herşeye müdahale var.............= fenerasyon,v manipülasyon

Tabiki bu ülkede aydınlar ve şerefli duruş sergileyenler de var, fbde de illaki vardır bu tarz insanlar %2 lik bir kısım falan da olsa vardır.

Bu örnekleri baya uzatırız hepiniz biliyorsunuz.

Uefa DK genelde cuma günleri toplanmıyor muydu? Demek ki imana geldiler yarın günlerini daha verimli geçirmek istediler.

Fb yi düşürmeden avrupa kupalarına almam desin uefa yeterli:)

Geri
Üst Alt