Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Merak etmeye başladım neler olacağını :) şöle güvenilir birilerinin ağzından bişeler duysakda keyfimiz yerine gelse

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Bu sazanlara kalsa şike yaptıkları için ödüllendirilecekler,düşmanları GALATASARAYIMIZ ise şike yapmadığı için küme düşecek!!!

İRONİYE GEL!!!

Fenerliler bu ergenin tweetleri yüzünden böyle rahat rahat takılıyorlar ya ağır bir ceza gelirse intihar haberleri duyacağız çok ciddiyim büyük yıkım olacak çünkü hiç beklemiyorlar. Gerçekten bu eleman çok yanlış yapıyor, bir şey yazmasa bile eyvallah ama böyle kendi taraftarını kandırması ve hala bunun peşinde gitmeleri tam Fener taraftarını özetleyen bir durum.Aytrıca Fener'den çok bizimle ilgili tweet atıyor, çok tuttuğumdan değil de ultraslan böyle yapsa yemediği küfür kalmaz.Burada bile Fenerle ilgili taktik teknik konuları açılsa linç ediyoruz mesela en son arkadaşın niyeti kötü olmasa da ''Diego Fener'in taktiğini değiştirir mi'' diye konu açılmış bence de bir Galatasaray forumunda alması gereken tepkileri almış ama onların camiada bize kim daha çok sataşırsa o popüler oluyor. Çok takipçili fb hesaplarına bakın tweetlerin %70'i bizimle alakalıdır. İncelenmesi gereken bir camia.

bu nasıl bir sayfa anlamadım.ts uefaya fb ilgili şikayet dilekçesi verdi ve uefa da 17 temmuz da bu şikayetin sonucunu veya değerlendirmesini açıklayacağız dedi hatta haberlerde de gösterildi.eee fbliler bunu bilmiyor mu? nasıl böyle twit atıyorlar anlamıyorum fbliler bu haberleri görmedi mi?yazık ya fbliler de bu sayfayı takip ediyor

Bu mesajı görmeden yazmıştım, harbiden sıkıntılı bir ergen :)

fbli futbolcular da öyle

hicbir sey olmayacak gibi davraniyorlar hep

sonra birden bire ceza gelince soke oluyorlar ve uefayi falan sucluyorlar hep bizi vuruyorlar falan diye agliyorlar

ben böyle mal bir olusum görmedim

fbli futbolcular da öyle

hicbir sey olmayacak gibi davraniyorlar hep

sonra birden bire ceza gelince soke oluyorlar ve uefayi falan sucluyorlar hep bizi vuruyorlar falan diye agliyorlar

ben böyle mal bir olusum görmedim

Haha aynen. Bugünde ayının açıklamalarına bak. Gören de herşey güllük gulistanlık, gayet normal ilerliyor sanacak.

Herkes fb'yi düşünüyor da kargaların da düşürülmesi gerekmez mi? Sonuçta onlarda ayni haltı yaptılar.

Kesin karar açıklanır mı bugün bilemiyorum, ama bir ön açıklama, duyum falan öğreniriz inşallah.

Geri
Üst Alt