Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Benim kaynaklarıma göre bomba bir haber . Bu 2 günde Fenerbahçe'ye yeni cezalar da gelebilir veya gelmeyebilir de . Onların kararına kalmış .

kaynakların neymiş söyle bakem çünkü buralarda asılsız kaynaksız duyum haber yasaktır tecrübeli bir arkadaşsın bilirsin heralde bunu

ayrıca sonradan kıvırma kaytarma yok kendinden emin bir şekilde bomba dedin bekliyoruz bakalım

kaynakların neymiş söyle bakem çünkü buralarda asılsız kaynaksız duyum haber yasaktır tecrübeli bir arkadaşsın bilirsin heralde bunu

ayrıca sonradan kıvırma kaytarma yok kendinden emin bir şekilde bomba dedin bekliyoruz bakalım

Kaynaklar bana kalsın ama 14 veya 16 Ağustos'da Fenerbahçe hakkında iyi-kötü bir karar alınacak (Bana göre bizim için iyi) . Eğer alınmazsa 1 hafta myc versin modlar :)

Ersun yanalin istifasi

Fenerin sponsor bulamayisi

Bizim hem sponsorda hem transferse agir davranmamiz

Bir cizim yaklasiyormu yoksa? Bizimkilerde bunumu bekliyorlar Yoksa?

BurcQi6CAAAiITs.jpg

Şaka maka tarihi karar için 5 günün içine giriyoruz . Fenerbahçe'ye bir şok da UEFA'dan gelecek :)

Deniz Hoca @DenizHocaAnaliz · 1 sa.

1-İsviçreli Hukukçu J.S. Leuba "ŞİKE SÜRECİNİ" tekrar inceleyerek @TFF_Org @Fenerbahce @Trabzonspor hakkındaki görüşünü @UEFA'ya teslim etti.

2-J.S. Leuba'nın @UEFA'ya teslim etmiş olduğu ÖN RAPOR üzerine @UEFA 14 Ağustos 2014 / Perşembe günü YENİ CEZA verebilir yada dosyayı inceler

3-İsviçreli Hukukçu @TFF_Org @Fenerbahce @Trabzonspor hakkında CEZA isteye bilir. @Trabzonspor'un diğerlerine göre ceza oranı düşük olsada var

4-İsviçreli Hukukçu 13 Ağustos / Çarşamba @UEFA'ya TESLİM ETTİ... @UEFA BUGÜN bir açıklama YAPMAYIP 18 AĞUSTOS'dan sonraya BIRAKABİLİR.

5-[BİLGİLENDİRME] @UEFA'nın bugün yapacağı DK gündeminde MÜFETTİŞ RAPORU'nun belirtilme ZORUNLULUĞU yoktur. Çünkü KARAR uygulaması FARKLIDIR.

6-[BİLGİLENDİRME] Müfettiş RAPORUNA göre @UEFA taraflara EK SAVUNMA hakkı vermeyerek DİREK CEZA verebilir. Çünkü tarafların ŞİKAYET durumu var

7-[ÖNEMLİ UYARI] @UEFA DK gündemin de MÜFETTİŞ RAPORU yer almaz. DK gerek duyar ise EK GÜNDEM maddesi olarak RAPORU ele alır.

Geri
Üst Alt