Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Böyle birşeyin olacağına cidden inanan var mı?

Normal şartlarda bugüne kalmaması gerekiyor ama Türkiye şartlarında sadece kupayı Fener'den alıp Trabzon'a versinler, öpün basınıza koyun. UEFA ve FİFA'dan da birşey cıkacağını sanmıyorum. Onlarıda halleder bunlar.

İnfantino demedi mi?

Bizim lokal işlere karışma yetkimiz yok biz sadece uygulamaları gerekenleri bildiririz diye..

seçimden önce zor ya beklenti yaratıyoruz ama yine bişey çıkmayacak sanki

SPORX.COM‏@sporx

UEFA'DAN FLAŞ! "Şikede zaman aşımı olmayacak. Ülke Federasyonu yeterli cezayı vermemesi durumunda UEFA devreye girecek, karar verecek."

14:52 - 23 May 2013

bilmeden yazmayın bi daha olur mu..

küçük çocuk gibisiniz. motive etmek zorunda mıyız sizleri?umutsuzluğunuzu kendi içinize akıtın,buraya dökmeyin.

TFF nin önünde 2 seçenek var! İstifa yada Yeni Disiplin Yargılaması.1-2 ay zaman kazanılır o kadar.Son değişmez.

Yemiyorlar içmiyorlar buraya gelip '' Siz bunların ceza alacağına hala inanıyor musunuz , silin şu konuyu'' diyorlar. :asd:

Yanlış hatırlamıyorsam onu da kendileri almadı Ferit Şahenk ve birkaç iş adamı hediye etmişti.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Doğru...

Zaten fb hangi transferini kulüp kasasından yapmış ki ? Yakın zamanda 100 milyon tl'lik tahvil ihracının 40 milyonunu kulübe bağış niteliğinde Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk alacak diye konuşuluyor,karşılıksız.

İşadamı kulübü...Zengin falan değil bunlar,kişiler sayesinde ayaktalar... O yüzden adları çoğu kişiye göre AZİZBAHÇE....Bu amatör kulüp bizim rakibimiz falan olamaz...

abi çok zoruma gidiyor yav aklım almıyor insanları aptal yerine koyuyorlar uefa şike VAR,cas şike VAR,Mahkeme şike VAR,Yargıtay şike VAR, NEDEN düşürülmüyor o zaman şöyle birşey yapamazmıyız uefaya Sion taraftarı olarak diyelim mail atamazmıyım? ben sion taraftarıyım eğer türkiye ligindeki şike yapan takımı düşürmediyseniz beni neden düşürdünüz hakkımı verin o sene ben celtici eledim gibisinden bir mail yazsam hiç mi faydası olmaz?

ooooo avukat emin konuşmuş hahahha:DD:DD:DD:DD:DD:DD uefanın tffye yaptırımlar uygula diyeceğini tahmin etmiyomuş asadadsdadsdadsa:DD:DD:DD

Geri
Üst Alt