Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Şikenin cezası küme düşürülmek.Diğer bir konu bu sene Galatasaray üstün bir performans göstermez ise bu şikecileri şampiyon yapıp bu senenin maç başına galibiyet,lig tv,vb.paraların üstüne oturmak bir nevi ödül verilecek sezon sonundada küme düşürülmesi gerçekleşebilir.

Düsme böylede olabilir

[media]https://www.youtube.com/watch?v=vkgeotLnPy4[/media]

Hala dusmedi totoşlarr. Zirtapozlaar. Şamandira lar hirtolar.

Gamsiz yuzsuz pislik adi bir camia şikebahce camiasi. Lanet gitsin her türlü musibet bunlarun basina gelsin

S....r olup gitsi ler ligden.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

27 marrtan sonra Infantinonun şu dedigi gerçerli olacak.

"It cannot be that in one country you have one sanction, and another one in a different country for the same offence which goes straight into the soul of football,"

Kisaca şike cezasi ülkeden ülkeye degişemez. Isviçrede küme düşürülüyorsa fb'de küme düşecek. Hiç bir üye ülke bunu kabul etmiyorum diyemez. Zaten toplantidan önce bunlar federasyonlara gönderildi. Bütün bu telaşlar onun içindir.

ah ah.. 23 mayıs 2013 te, londrada.. federasyonlar gerekli cezaları vermezse uefa devreye girip ceza verir kararını alan platini ve saz arkadaşları martın 27sinde neler yapcaklar acaba..

her ülkede verlen ceza aynı olacak ama başka şeylerde var mutlaka : ) acımayın ulan

benim tahminim derbiden hemen sonra puan silme olur.ve beklenen haber mayıs başında 4. yıldızla gelir.

beklenen yeni forvet yani:devil:

Eninde sonunda düsecekler. Kacis yok.

uefayı fifaya şikayet etmeliyiz bence.önce iddianameyi mahkeme kabul edecek,sonra yargıtay kabul edecek falan.ulan hepsi onayladı. 3 sene oldu be!yok dosya karışık mışta bilmem ne..infantino kendi demedi mi deliller fazlasıyla yeterli diye..

2 ay oldu nerdeyse yargıtay onayalı,daha neyi bekliyolar?fenerbahçe haketmediği,olmaması gereken ligde bi ödül daha alsın diye mi?

belli ki mr.şenes , mösyö platini ve infantino abimize , devletimiz büyük ikramlarla yumuşatmaya çalışılmış,aramızda kalsın hallederiz denilmiş.

Ben Danimarkada kaliyorum ve bir süre Fenerbahce ve sike hakinda cok seyler yaziyorlardi, burdaki spor yazarlardi hic anlamiyor Fenebahce niye küme düsmediye diye. UEFA fenere gecirecek az kaldi.

Geri
Üst Alt