- 22 Kasım 2008
- 41.419
- 3.496
- 2.003
Juventus küme düşürüldüğünde geçmiş yıllardaki kazanılan şampiyonluklar ve kupalar başka takımlara verilmişti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çakar köpeğinin bugün 1 kere bile bu olayların şikecilere zamanında ceza verilmemesinden dolayı kaynaklandığını söylememiştir kesin. Dar bikinili göbekli dansöz seni.
Çakar köpeğinin bugün 1 kere bile bu olayların şikecilere zamanında ceza verilmemesinden dolayı kaynaklandığını söylememiştir kesin. Dar bikinili göbekli dansöz seni.
Juventus küme düşürüldüğünde geçmiş yıllardaki kazanılan şampiyonluklar ve kupalar başka takımlara verilmişti.
Söyledi.
Çabucak geçiştirdi mi yoksa bunun üzerine gitti mi ?
sen iyi bilirsin şero.ben juvenin şike olayının sadece 2006 yılına ait olduğunu bilyorum.2006 öncesi de şike yaptığından mı aldılar o kupaları acaba?
Yemin ET![]()
The 2004-05 and 2005-06 titles were initially won by Juventus but were rescinded due to the Calciopoli scandal. The 2004-05 title remained unassigned while the 2005-06 title was awarded to Internazionale.
İki şampiyonluğu alınmış. Ben 3 diye biliyordum yanlış hatırlamışım. 2006 senesinde ceza almıştı. Bu arada 2004-2005 İnter'e verilecekti galiba sonradan yok sayıldı o sezon oynanmamış sayıldı yani.
Burdaki onemli olan olay 2005'de Juventus'a dagir herhangi bir $ike konusu soz konusu olup olmamasi.. eger degil ise
sadece 2006 ya dayanarak 2005deki kupayi aldilarsa
fenerin 2 tr kupasi yas... bu senede sampiyon olsalar nafile yani. hem heryere basvurdular biz sucsusuz die.. daha beter![]()
Burdaki onemli olan olay 2005'de Juventus'a dagir herhangi bir $ike konusu soz konusu olup olmamasi.. eger degil ise
sadece 2006 ya dayanarak 2005deki kupayi aldilarsa
fenerin 2 tr kupasi yas... bu senede sampiyon olsalar nafile yani. hem heryere basvurdular biz sucsusuz die.. daha beter![]()
Çabucak geçiştirdi mi yoksa bunun üzerine gitti mi ?