Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Juventus küme düşürüldüğünde geçmiş yıllardaki kazanılan şampiyonluklar ve kupalar başka takımlara verilmişti.

Çakar köpeğinin bugün 1 kere bile bu olayların şikecilere zamanında ceza verilmemesinden dolayı kaynaklandığını söylememiştir kesin. Dar bikinili göbekli dansöz seni.

Söyledi tüm suç bu dedi. Ligtv'yede saydırdı şike tescillenmiş siz tranfer haberlerindesiniz dedi penguen oynatın dedi.

Ama trabzonun başkanınada veriştirdi.

Savunmuyorum sevmem ama bu akşam düzgün konuştu bildiğin adam

Juventus küme düşürüldüğünde geçmiş yıllardaki kazanılan şampiyonluklar ve kupalar başka takımlara verilmişti.

sen iyi bilirsin şero.ben juvenin şike olayının sadece 2006 yılına ait olduğunu bilyorum.2006 öncesi de şike yaptığından mı aldılar o kupaları acaba?

Çabucak geçiştirdi mi yoksa bunun üzerine gitti mi ?

Epeyi konuştu. Özellikle yayıncı kuruluşa çok laf söyledi. Şike konuşulmasın diye transfer gündemi isimli program duzenlediniz. Aman Feneri düşürmeyin gelirler düşer dediniz gibi şeyler söyledi.

platini zamanında yunanistan başbakanıyla konuşmuş.yunanistana çıkarma yaptığında.

sen iyi bilirsin şero.ben juvenin şike olayının sadece 2006 yılına ait olduğunu bilyorum.2006 öncesi de şike yaptığından mı aldılar o kupaları acaba?

The 2004-05 and 2005-06 titles were initially won by Juventus but were rescinded due to the Calciopoli scandal. The 2004-05 title remained unassigned while the 2005-06 title was awarded to Internazionale.

İki şampiyonluğu alınmış. Ben 3 diye biliyordum yanlış hatırlamışım. 2006 senesinde ceza almıştı. Bu arada 2004-2005 İnter'e verilecekti galiba sonradan yok sayıldı o sezon oynanmamış sayıldı yani.

Michel Platini, Yunanistan’da şike olayının ortaya çıkmasıyla bu ülkeye gittiğinin belirtilmesi ve Türkiye ile karşılaştırılması ve bir ayrıcalık tanınıp tanınmadığının sorulması üzerine de şunları kaydetti:

“Bu tamamen iki farklı şey. Yunanistan’a gittim; güvenlik mevzusu vardı. O zaman ki Başbakan Papandreu’ya dedim ki (Yunanistan Futbol Federasyonu ile görüşün, sonra düzenlemeye gidin. Çünkü futbola böyle müdahale edemezsiniz.) Şike ve teşvik için gitmedim. Siyasetin futbola müdahalesi vardı. Hangi ülke olursa olsun, şiddet, teşvik ve şikeye sıfır toleransımız var.”

ulan şerefsiz platini buraya da çıkarma yapsana.burda da siyaset futbola karıştı.

UEFA, gelişmeleri izleyerek Türkiye Futbol Federasyonu’ndan gelecek kararı bekleyecek. TFF’nin alacağı karara göre UEFA’da gerekli kararını verecek.

2011 hürriyet gazetesi

The 2004-05 and 2005-06 titles were initially won by Juventus but were rescinded due to the Calciopoli scandal. The 2004-05 title remained unassigned while the 2005-06 title was awarded to Internazionale.

İki şampiyonluğu alınmış. Ben 3 diye biliyordum yanlış hatırlamışım. 2006 senesinde ceza almıştı. Bu arada 2004-2005 İnter'e verilecekti galiba sonradan yok sayıldı o sezon oynanmamış sayıldı yani.

Burdaki onemli olan olay 2005'de Juventus'a dagir herhangi bir $ike konusu soz konusu olup olmamasi.. eger degil ise

sadece 2006 ya dayanarak 2005deki kupayi aldilarsa

fenerin 2 tr kupasi yas... bu senede sampiyon olsalar nafile yani. hem heryere basvurdular biz sucsusuz die.. daha beter :D

Burdaki onemli olan olay 2005'de Juventus'a dagir herhangi bir $ike konusu soz konusu olup olmamasi.. eger degil ise

fenerin 2 tr kupasi yas... bu senede sampiyon olsalar nafile yani. hem heryere basvurdular biz sucsusuz die.. daha beter :D

her yerde 2006 diye geçiyo italyadaki şike kardo:DD fener poku yedi :DD

Biz şikecilerin puan düşmesine bile neredeyse şükredeceğiz adamların 2 şampiyonluğu alındı neredeyse Serie C'ye düşüp eksi puan ile başlayacaktı itirazdan önce. Tabi sonrasında Serie B'ye eksi puan ile başladılar. Daha 2-3 sene öncesine kadar yerlerdeydiler. Şimdi anca toparlandılar. Bundan 10 sene önce Avrupanın en iyi 5 takımdan biriydiler. Zaten bu şike skandalı sonrası İtalya ligi bitti. Daha önceleri bir dönem dünyanın en iyi ligiydi 2000'li yılların başına kadar.

Şikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaa

Şike bülbülümmmmmm

Geri
Üst Alt