Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.880
- 12.965
- 2.343
Ne olacaksa olsun bir an önce.Şampiyonluk gitti,buradan gelecek haberle umut var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan o degilde 27 martta fener dusse biz yine sampiyon olamayiz.. bjk ensemizde =/
lan o degilde 27 martta fener dusse biz yine sampiyon olamayiz.. bjk ensemizde =/
slm iyi geceler aranıza yeni katıldım, GALATASARAYLI olmak bir onurdur,hayata 1-0 önde başlamak demektir.....
Pek inandirici gelmedi.
Ama hosgeldin.
Hakan onu bunu birakda ne olacak bu halimiz lig'de bitti...
Valla bilmiyorum. Lig bitti. Önümüzde 5 yabancili koca bir lig var. Bilemiyorum artik. Ben biraktim bu isi. Sadece maclari izlerim. Kafa fln yormam bir daha.
Pek inandirici gelmedi.
Ama hosgeldin
hoşbuldum'da ne inandırcı gelmedi??
Pek inandirici gelmedi.
Ama hosgeldin.
Desene yine ne kadar yerli cöp varsa toplayacagiz...
HERKES OKUSUN LÜTFEN
trabzonlu avukat acikca itiraf ediyor sürecin rte tarafindan yavaslatildigini..iho denen sahtekar rte den talimat almadan hareket edemez dedigimde bazilariniz inanmiyordu..maalesef aylar öncesi yapilmasi gereken müracatlar ancak yerel secimlerden sonra yapilmasina müsade ediyor rte..
Not:bu dediklerim sadece iho dene adamin sahtekar olduguna inanmayan arkadaslar icin yazilmistir.iho kupayi alsada almasada o koltukta oturamaz artik...