Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

bu mart fena şeyler olacak.öte yandan bizim ciddiyetsizler ne pok yiyecek ligde belirsiz...selçuk ve buraktan bıkkınlık geldi,bari ontivero oynasa da heycan duysak..

GS yı ve şu küme düşme işini ayrı tutmalıyız.

atilla dilaver bişey saklıyo.bu 30 mart olayı ciddi galiba.izleyecekleri yol yani...onu söylemiyo.hızlı gelişecek bişeyler.ben 27 martı ciddiye alıyorum ama dur bakalım...

biraz daha farklı bişey söylemeye çalıştı. çarpıttılar biraz. ben fbnin yaptığına inanmak istemiyorum dedi. ama yargı kararları ortada kim haklıysa hakkını alsın tarzı bişey söyledi.

Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver 57 dk.

Tekrarlıyorum: TS hukuk hamlelerini herhangi bir seçime göre yapmıyor. Bu bir satranç oyunu. Süreci açıklayamayız.

bunu demiş..ya şimdi ortalık karışık ya..seçimden sonra şike sonuçlanır gibi bi durum hakim.

iyide seçimler yerel seçimler, genel seçimler değil ki bana mantıksızca geliyor belediye seçimlerine göre şike kararının verilip verilmemesi..

iyide seçimler yerel seçimler, genel seçimler değil ki bana mantıksızca geliyor belediye seçimlerine göre şike kararının verilip verilmemesi..

ben zaten 27 martı ciddiye alıyorum.seçim sonrası şeyi fenerin beklentisi zaten,hala tayyipten yardım bekliyolar.

Ben hala Juventus'un küme düşürülüpte fenerbahçenin düşürülmemesine şaşırıyorum üstelik fenerbahçe daha fazla sayıda şike yapıp teşvik vermesine rağmen..

Yani neresinden tutsan elde kalıyor fenere veriyorsun 2 yıl Avrupadan men cezası, Juventus'a veriyorsun 1 yıl Avrupadan men ve küme düşürme cezası. Çok orantısız lan cezalar.

2 şampiyonluğunu da sildiler ama orası İtalya yani aslında bizim ceza kanunumuz bile onlardan alındı ama neyse yazmayım hadi burası Türkiye diye bitireyim :). Adamlar operasyon başlangıç-sonuç 1 ay içinde herşeyi hallettiler. Bizim yargıtay daha yeni onadı . Uefa, bizim mahkemelerin bitmeyeceğini düşündüğünden dolayı 2 yıl vermiştir bari o ara gelmesinler diye uzattı yani burada bile giren çıkan Fener'e .

2 şampiyonluğunu da sildiler ama orası İtalya yani aslında bizim ceza kanunumuz bile onlardan alındı ama neyse yazmayım hadi burası Türkiye diye bitireyim :). Adamlar operasyon başlangıç-sonuç 1 ay içinde herşeyi hallettiler. Bizim yargıtay daha yeni onadı yani. Uefa, bizim mahkemelerin bitmeyeceğini düşündüğünden dolayı 2 yıl vermiştir bari o ara gelmesinler diye uzattı yani burada bile giren çıkan Fener'e .

Bu kısmı herkes atlıyor , bu 2 yılın şike ile ilgili ceza olmadığını .

uefa kendisi bizzat feneri düşürebilirmiş.bu kesin artık...konu açıcam.

çok üzülürdüm açıkçası bu demecin arkasında dursaydı.

Geri
Üst Alt