Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Herkes diyor zaten şike cezası daha verilmedi hatta yalan beyandan verildiğini de söyleyenler var. Ben geçenlerde bir arkadaş ortamında yine konusu geçince UEFA disiplin kurulunun resmi sitelerindeki açıklamayı aradım da bulamadım. Onu biri paylaşırsa tam ne demiş tekrar bakarız aslında ama match-fixing yazdığını hatırlıyorum yine de orijinal kaynak şart.

Bjk şike daha cezasının verilmediğini delikanlı gibi açıkladı, bu bir tedbirdi dedi . Bjk'ye tedbir de Fener'e ceza mı hakim bey ? Bu işte bir dümen var ya o kesin hatta beni bile şaşırtacak bir şey çıkabilir diye yazmıştım artık eminim çok yakında herkes gerçekten şok olacak.

Bu kısmı herkes atlıyor , bu 2 yılın şike ile ilgili ceza olmadığını .

uefa kendisi bizzat feneri düşürebilirmiş.bu kesin artık...konu açıcam.

Adamsın Sergen :asd:

ne zaman o gün ulan zilli uefa..3 temmuz eğlencesini ne zaman yaşayacaz..:( gurbetten sevgili bekliyoz sanki..

Ben hala Juventus'un küme düşürülüpte fenerbahçenin düşürülmemesine şaşırıyorum üstelik fenerbahçe daha fazla sayıda şike yapıp teşvik vermesine rağmen..

Yani neresinden tutsan elde kalıyor fenere veriyorsun 2 yıl Avrupadan men cezası, Juventus'a veriyorsun 1 yıl Avrupadan men ve küme düşürme cezası. Çok orantısız lan cezalar.

Juventus'u UEFA düşürmedi, İtalya Futbol Federasyonu düşürdü;UEFA zorladı. Bizde TFF ve siyaset şikeyi savundu. Onlardaki yargı sisteminde spor mahkemeleri mevcut ayrıca.Fenerbahçe'nin arkasında çok güçlü bir siyaset var. Juventus aynı desteği İtalyan hükümetinden alamadı.

Juventus'u UEFA düşürmedi, İtalya Futbol Federasyonu düşürdü;UEFA zorladı. Bizde TFF ve siyaset şikeyi savundu. Onlardaki yargı sisteminde spor mahkemeleri mevcut ayrıca.Fenerbahçe'nin arkasında çok güçlü bir siyaset var. Juventus aynı desteği İtalyan hükümetinden alamadı.

Berlusconi hem Milan hem italya başkanıyken ceza yemedimi Milan?

aydınlar uefayı - puana ikna ettiğini söylemişti. Bunu yapabilmek için diğer klüplerin onayını almalısınız alırsanız - puanla bu iş kapanır demişti.

sonra bu olmadı. açıkçası bunun sorulduğunu Galatasaray Ts Bursa gibi takımların kabul etmediğini düşünüyorum.

fbnin her fırsatta Gs bizi sattı demesini ve yabancı kuralına da bu yüzden karşı çıktığını düşünüyorum. yoksa yabancı kuralı fbyi çok etkiliyo

Berlusconi hem Milan hem italya başkanıyken ceza yemedimi Milan?

Puan silme cezası aldı. Tamam işte adamlarda siyaset bizimki kadar topa girmedi. Gerçi orada da birşeyler döndü fakat Juventus'u o kadar savunmamıştı...

Açıkçası ne kadar da kursa adamlar cezayı bastılar. Kimse bizim gibi üçkağıdı bu kadar çevirmedi...

Doğru , ben şunu demek istedim RTE fanatik fenerli değilde fanatik GS 'li olsaydı ne olurdu durum ,

italyadada juveye acımadılar cezayı kestiler ama küme düşmesi gereken milan yeni sezondan geçerli hemde eksi puan ile yırttı , üstüne şaibeli olarak hak ettikleri ŞL de oynama hakkı ile 2007 de ŞL şampiyonu oldular .

Doğru , ben şunu demek istedim RTE fanatik fenerli değilde fanatik GS 'li olsaydı ne olurdu durum ,

italyadada juveye acımadılar cezayı kestiler ama küme düşmesi gereken milan yeni sezondan geçerli hemde eksi puan ile yırttı , üstüne şaibeli olarak hak ettikleri ŞL de oynama hakkı ile 2007 de ŞL şampiyonu oldular .

Evet Juventus'u o kadar savunmadılar zaten. Milan iyi yırttı ama yine de adamlar ceza verebildiler. Bizde puan silme dahi kabul ettirilemedi.

Eet Juventus'u o kadar savunmadılar zaten. Milan iyi yırttı ama yine de adamlar ceza verebildiler. Bizde puan silme dahi kabul ettirilemedi.

Hocam ,

aslında bu mevzu kabul ettirildide ne olduysa oldu son dkda işler tersine döndü ,,

fener yöneticilerinin taraftar korkusu ile tamamen günü kurtarma sevdası + akıl mantık dışı kibir + siyaset desteği + paralelinde kibirin doğurduğu bize birşey olmaz yapamazlar havası + YD için hayatının fırsatının bir anda ortaya çıkması ve bir taşla 3 kuş birden vurma şansı elde etmesi

tüm bunları topladığımızda puan silme olayı realize edilemedi ama o gün sadece bir sivilceydi bu durum günden güne yara haline geldi şimdi ise özellekile 27 Marttan sonra metestas'a müsait bir şekle bürünecek şikecilerin tamamı için .

Hocam ,

aslında bu mevzu kabul ettirildide ne olduysa oldu son dkda işler tersine döndü ,,

fener yöneticilerinin taraftar korkusu ile tamamen günü kurtarma sevdası + akıl mantık dışı kibir + siyaset desteği + paralelinde kibirin doğurduğu bize birşey olmaz yapamazlar havası + YD için hayatının fırsatının bir anda ortaya çıkması ve bir taşla 3 kuş birden vurma şansı elde etmesi

tüm bunları topladığımızda puan silme olayı realize edilemedi ama o gün sadece bir sivilceydi bu durum günden güne yara haline geldi şimdi ise özellekile 27 Marttan sonra metestas'a müsait bir şekle bürünecek şikecilerin tamamı için .

MALİ federasyonu kabul etti evet o kısım değil de ondan sonrasından bahsettim.Bir an işler tersine döndü,siyaset MALİ federasyonuna tavır aldı,Demirören isminde uzlaşıldı.Ali Koç bunun için o zamanlar şunu dedi : "Demirören çok doğru bir seçim çünkü eleştirilere kulak tıkar"...MALİ biraz daha duygusaldı,UEFA'nın dediğini yapacaktı falan...Böylece süreç de uzadı...

Dikkat edin şimdi de Demirören yapacak birşey olmadığını hemen hemen aksettirince fb'ye, bu defa fb yine aynı yola başvuruyor istifa ettirtmeye çalıştırıyorlar. Yani süreci uzatmak istiyorlar.

Dikkat edin şimdi de Demirören yapacak birşey olmadığını hemen hemen aksettirince fb'ye, bu defa fb yine aynı yola başvuruyor istifa ettirtmeye çalıştırıyorlar. Yani süreci uzatmak istiyorlar.

Burası hakkında şüphem var , fenerin geçen hafta yaptığı toplantıda 30 Mart sonrasına vurgu yapmalarının bir nedeni olsa gerek ,

benim tezim şu ;

şu an işlerin sarpa sardığının fener yöneticileride farkında ve şuan ne teklif ediliyorsa mümkün olabilecek bir indirim varsa bununla beraber cezayı çekmek istiyorlar ,

çünkü 27 Mart sonrasından itibaren tam olarak standartların ne olacağını onlarda bilemiyor ve tahmin ettikleri ile ki hepimizin tahminleri aşşağı yukarı şimdiki " sıtmayı" mumla arayacak hale gelebilirler ,

işte bu noktada da siyaset devreye giriyor 30 Mart'a kadar kimse kıpırdamasın tpz kalkmasın derdinde ,,

kabaca söylersek şikeciler can siyaset et derdinde .

UEFA geçen yıl şike cezasını verirken şahıslar hakkında ki kararlarını daha sonra vereceğini söylemişti (sitelerinde bulabilirsiniz). Ben hem şahıslar hakkinda ki kararları hem de küme düşürülme kararını aynı anda verileceğini düşünüyorum.

Fenerbahçe de,UEFAile son yıllarda yaşanan kötü trafiğin ardından yeni haber camiada sevinç yarattı.

UEFA'nın iki yıl Avrupa Kupaları'ndan men ettiği sarı-lacivertli kulüp içinUEFA'ya ulaşan Yargıtay'ın gerekçeli kararından sonra disiplin komitesinin yeni bir soruşturma açmayacağı ve şahıslar üzerinden davanın devam edeceği öğrenildi.

UEFAkanadında 2010-2011 sezonuyla ilgili TFF'ye herhangi bir karar tavsiyesi olmazken, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yöneticilikleriyle ilgili soruşturmanın tamamlanma aşamasında.

FenerbahçeSpor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın Yargıtay tarafından onanancezası sonrasıUEFADisiplin Komitesi'nin Yıldırım hakkında 'men' kararı vermesi beklenirken, Yıldırım'dan da yeni savunma isteyeceği öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören'in "Bizim için dosya kapanmıştır ama UEFA'dan yazı gelirse inceleriz" açıklamasından sonra UEFA kanadında oluşan bu kanaat sarı-lacivertli takımı olası yeni bircezadan kurtardı.

Haziran 2013'te UEFA,Beşiktaş'a Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl, Fenerbahçe'yi ise 2+1 yıl men ettiğini açıklamıştı.

(SuperFB)

Fenerbahçe de,UEFAile son yıllarda yaşanan kötü trafiğin ardından yeni haber camiada sevinç yarattı.

UEFA'nın iki yıl Avrupa Kupaları'ndan men ettiği sarı-lacivertli kulüp içinUEFA'ya ulaşan Yargıtay'ın gerekçeli kararından sonra disiplin komitesinin yeni bir soruşturma açmayacağı ve şahıslar üzerinden davanın devam edeceği öğrenildi.

UEFAkanadında 2010-2011 sezonuyla ilgili TFF'ye herhangi bir karar tavsiyesi olmazken, başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin yöneticilikleriyle ilgili soruşturmanın tamamlanma aşamasında.

FenerbahçeSpor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın Yargıtay tarafından onanancezası sonrasıUEFADisiplin Komitesi'nin Yıldırım hakkında 'men' kararı vermesi beklenirken, Yıldırım'dan da yeni savunma isteyeceği öğrenildi.

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören'in "Bizim için dosya kapanmıştır ama UEFA'dan yazı gelirse inceleriz" açıklamasından sonra UEFA kanadında oluşan bu kanaat sarı-lacivertli takımı olası yeni bircezadan kurtardı.

Haziran 2013'te UEFA,Beşiktaş'a Avrupa Kupaları'ndan 1 yıl, Fenerbahçe'yi ise 2+1 yıl men ettiğini açıklamıştı.

(SuperFB)

bu site sporxin ..bu haberi buraya taşımana kızardım.kızmıyorum.müjdeler geldiğine göre cezalar yolda demek.haberde o kadar saçma ki kardeşim.hala kişilerle feneri ayıran beyinsiz bi medya..o ''tavsiye ''dedikleri komik şey çoktan geldi.saklamaya devam etsinler.

tff fenere hala ceza vermemiş ve uefa bi yaptırım talep etmeyecek ha çok beklersiniz.

Geri
Üst Alt