Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Yanlış bilgi. Juve de tamamlamıştı, 2 şampiyonluğu birden alındı :asd:

Akla mantığa ters yani şike yaptığı için ceza vereceksin ama şikeli kupaya dokunmayacaksın , adama gülerler. Hiç ceza almayacaklarına inanırsın ona bir şey demem ama küme düşüp şampiyonluğu tescil edilmez.

o zaman her halükarda sezonun şampiyonu biziz ahahhahaha:DD

Yanlış bilgi. Juve de tamamlamıştı, 2 şampiyonluğu birden alındı :asd:

Akla mantığa ters yani şike yaptığı için ceza vereceksin ama şikeli kupaya dokunmayacaksın , adama gülerler. Hiç ceza almayacaklarına inanırsın ona bir şey demem ama küme düşüp şampiyonluğu tescil edilmez.

Bu sene alacaklari sampiyonlugun 2010-2011 ile alakasi yok.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

sedat abi konuyu bi açıkla

İYİDE OLMAMALARI GEREKEN BİR LİGDE OLMAMALARI GEREKEN BİR SEZONDA ŞAMPİYON OLACAKLAR.eğer olurlarsa

medyanın uefayı ağzına alması bile mide bulandırıcı.uefa match fixing yazıyorum googlea yeni haber var mı diye...malezyada da şike patlamış sanırım.

Türkiyedeki şampionluk kupalarına uefa karışamıyor. Yani uefa ceza verse bile şampionluk konusu maalesef yine tff' in karar alanında.

Trabzon o kupayı kolay kolay alamaz bu tff varken.

UEFA'nın şike dosyasını kapattığı külliyen yalan.Superfb sitesinden alıp ulusal medya haber yapmış, borsa manipülasyonunun bir parçası olabilir o haber.

Bugünkü haberlerin tek amacı giderayak borsadan para kaldırmaktı , onu da başardılar. İnanmayın arkadaşlar Fener'in ceza almadan kurtulmasına imkan yok.

4.yıldız muhabbetine de fazla kafa yormayın. Fb şu an 18 şampiyonlukta , diyelim ki bu sene 19 oldular . Şikeden dolayı bir tanesini sildiklerinde artık 18 şampiyonlukları kalacak.Bir sene de küme düşecekler, Fener'in ligde olmadığı sezonda da heralde biz oluruz yani o kadar da değildir :asd: Ayrıca lige yükselecekleri sezonda da kolay kolay toparlanamazlar yani en son düşüneceğiniz iş o yıldız olsun.

Türkiyedeki şampionluk kupalarına uefa karışamıyor. Yani uefa ceza verse bile şampionluk konusu maalesef yine tff' in karar alanında.

Trabzon o kupayı kolay kolay alamaz bu tff varken.

trabzon uefaya,fifaya başvurdu çoktan.o kupayı tüpçüyü döve döve alırlar.

trabzon uefaya,fifaya başvurdu çoktan.o kupayı tüpçüyü döve döve alırlar.

Kupa konusunda emin değilim vallahi. Fifa veya uefa kupayı ona buna ver deme hakına sahip değil kanunen diye biliyorum.

Şikede bile daha yeni yeni ülkeye müdahale güçünü almayı hedefliyorlar 27 martaki oylama ile.

Biraz zor bence. Verin trabzona diye bilir tabiki ama tff bu benim kararım beyler derse bir şey yapamazlar.

Bunun için extra kanunlar çıkması gerekir uefadan veya fifadan.

BARIŞ CENK AKKAYA ‏@bariscenkakkaya 16 sa.

Manisa başkanına giden 400 bin dolar Aziz borç verdim demişti kulüp hesabından çıkıyor para tarihlere dikkatpic.twitter.com/MbW8cGaXuw

Bh0-8qwIAAAVQrk.jpg

Geri
Üst Alt