Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Kupa konusunda emin değilim vallahi. Fifa veya uefa kupayı ona buna ver deme hakına sahip değil kanunen diye biliyorum.

Şikede bile daha yeni yeni ülkeye müdahale güçünü almayı hedefliyorlar 27 martaki oylama ile.

Biraz zor bence. Verin trabzona diye bilir tabiki ama tff bu benim kararım beyler derse bir şey yapamazlar.

Bunun için extra kanunlar çıkması gerekir uefadan veya fifadan.

e ne olacak.. fenerde mi kalcak kupa?fener düşecek ama trabzon alamayacak o kupayı ha...çok saçma.sen zor inanıyosun biraz o kesin.

Ben de kupa ortada kalır diyenlerdenim. Bir kılıf uydurulacak, göreceksiniz. Kupayı Fener'den alıp Trabzon'a vermek biraz sıkar o yüzden o sezonu havada bırakırsan tepkiyi de azaltırsın. Trabzon zaten başkanlarından dolayı buna tepki mahiyetinde bir halt yiyemez.

Olacaklar net;

Bu sezon tamamlandiginda yaptirimlar uygulanirsa;

Fenerbahce sampiyon oldugu takdirde kupasini, butun paralari alacak. Ikinci olursa da bu sezon olmasi gereken butun paralari alacak ve ondan sonra yeni sezona PTT 1.Ligden baslayacak.

Sezon tamamlanmadan ceza alirsa bu sezon aldigi butun puanlar silinecek ve her takimdan Fenerbahce ile oynadigi maclar cikartilacak tabloda ve hic para alamadan seneye PTT 1.Liginden baslayacaklar.

2010-2011 sezonuna gelirsek;

Tescil bozulacak kume dusuruldukleri icin. Kupa Trabzonspor'a verilecek. O sene aldiklari sampiyonluk gelirlerini, iddia dan aldiklari paralari iade edecekler. Ayrica gitmek isteyen oyuncularini 3-4 milyona serbest birakmak zorunda kalacaklar. Ek olarak bu sene yayin gelirlerini temlik altina aldirarak 80M kredi cektiler. Bu yuzden ekstra bir yaptirimda Deniz Banktan gelebilir.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

e ne olacak.. fenerde mi kalcak kupa?fener düşecek ama trabzon alamayacak o kupayı ha...çok saçma.sen zor inanıyosun biraz o kesin.

Hayır fifadaki ve uefa yetk i alanlarını az çok biliyorum sadece. Ama kupa trabzona gidece ama bu sürec hem daha uzun ola bilir hemde buna karar verecek makam farklı yer olacak büyük ihtimalde. Ya CAS yada AIHM bu kararı vere bilecek güçe sahip. Ama oraya sürec tajamlandıktan sonra bence baş vuru yapıla bilir trabzon.

Yani fener cezayı yiğecek dosya kapanacak. Bu arada tabiki uefa ve fifa kupayı trabzona lütfen iade edin diyecek.

Bu lütfü ret etme hakına sahip tff maalesef . Işde bu noktadan son konu caslık olur veya AIHM'lik.

Tff ama tabiki he tamam trabzona iade ediyoruz kupayı diye bilir ama buna ben inanmıyorum ve beklemiyorum tüpcüden.

Hayir kupa Trabzonspor'a verilecek rahat ol.

Adami sike yaptigi icin kume dusur sonra kupa onlarda kalsin oyle mi? :)

Hayir kupa Trabzonspor'a verilecek rahat ol.

Adami sike yaptigi icin kume dusur sonra kupa onlarda kalsin oyle mi? :)

Öyle olması gerekiyor ama tff yapması gerekur bunları. Bu tür yetki yok fifada ve uefada hukuken. Eşkiyalıkda yapamazlar ya sonucta al ver kupayı.

Maddeleri eksik onlarında bu konularda maalesef. Düzeltirlermi? Düzeltmeleri gerekir ama şu an böyle eksiklik var bunlarda'da.

Öyle olması gerekiyor ama tff yapması gerekur bunları. Bu tür yetki yok fifada ve uefada hukuken. Eşkiyalıkda yapamazlar ya sonucta al ver kupayı.

Maddeleri eksik onlarında bu konularda maalesef. Düzeltirlermi? Düzeltmeleri gerekir ama şu an böyle eksiklik var bunlarda'da.

UEFA TFF'ye sadece puan sil kume dusur demiyecek kupayida ver Kim ikinci ucuncuyse sike yapmayana diyecektir.

UEFA TFF'ye sadece puan sil kume dusur demiyecek kupayida ver Kim ikinci ucuncuyse sike yapmayana diyecektir.

Iki istekde ama fark var veya olacak. Birinde 27 martaki devreye girecek uygulamayı uygulamalısındiye bilir ve bu kanune uefa maddelerine zorunlukdur.

Kupa ver ona buna ise sadece isteyi bilirler ama kanunen zorunlu değilsin tff olarak buna uymaya çünkü böyle hukuken maddeler yok uefa'da veya fifa'da.

Bu kupa meselesi tff inat ederse uzar. CAS mı yoksa AIH karar verir burda bilmiyorum. Ordaki hükum işleme methodları hakında pek bilgim yok

ama onlar verir kupayı bence trabzona. Bu ama sadece tahminim.

Maddeleri eksik değil..Adamlar böyle bir üçkağıtçılığın,utanmazlığın yapılacağını tahmin edemiyordu. Bizim yüzümüzden herifler talimatlarını değiştirdiler...

3. dünya ülkesiyiz,resmen muz cumhuriyetiyiz...Ayıp bize !

Maddeleri eksik değil..Adamlar böyle bir üçkağıtçılığın,utanmazlığın yapılacağını tahmin edemiyordu. Bizim yüzümüzden herifler talimatlarını değiştirdiler...

Aynen öyle. Bizden başka hangi ülke olursa olsun. UEFA nın şike yaptığına karar verdiği bir takım doğrudan düşürülür....

Bizde pazarlık yapılıyor. Türkiye utansın.

bu fenerden birsey anlamadim. turkiyedeki adaletin bir sirkden farki yok. fenerde sirk maymunu gibi isine geldigi gibi oyun yapiyo. isine gelince fenerbahce cumhuriyeti isine gelince Ataturk'un askerleriyiz diyorlar. ama gosterinin sonuna yaklasdik. gosterinin finali secimlerden sonra. en buyuk eglence fenerbahce :)))))

Ben gerçkten anlamıyorum ya hayatımda en nefret ettiğim iki üç kavramdan birisidir bu şerefsizler düşmesini öyle çok isterim ki... ama size neye dayanarak bu kada iddialı konuşuyorsunuz...millet dosya kapandı diyor ..burada inanılmaz bir kafa oluşmaya başladı :) işin ilginci neye güveniyorsunuz renkdaşlar diyorum kimse birşeyde demiyor :D

Ben gerçkten anlamıyorum ya hayatımda en nefret ettiğim iki üç kavramdan birisidir bu şerefsizler düşmesini öyle çok isterim ki... ama size neye dayanarak bu kada iddialı konuşuyorsunuz...millet dosya kapandı diyor ..burada inanılmaz bir kafa oluşmaya başladı :) işin ilginci neye güveniyorsunuz renkdaşlar diyorum kimse birşeyde demiyor :D

Uefa ve Fifa'ya dayanarak söylüyoruz. O millet zamaninda dosya kapandı Fenerbahçe'ye ceza gelmeyecek dedikten sonra da men edildiler. Basının yazdığı her habere inanmamak araştırmak en doğru tercih olur.

Eklenen ve eklenecek yeni maddeleri gördünmü ?

Şike yolu ile şampionouk ve saire rant sağlamış kulüp kazandıklarını iade etmek zorunda gibi madde ne zaman eklemişler?

Varsa bizim bilmediğimiz paylaşda, resmi kaynak ile mümkünse, bizde burda boşuna tartışmayalım.

Sizler tüpçü medyasını takip ettiğiniz için dosyanın kapandığını düşünmeniz gayet normal. İnsanlarda böyle bir algı oluşturdular, dosya tamamen kapandı olay bitti. Halbuki böyle bişey yok. En basitinden UEFA daha kişilere cezaları bile açıklamadı, son sözünü söylemedi. Tüm dünyada şikeye standart ceza uygulanmasını şart koşan UEFA Türkiyede de aynı sistemi uygulayacak. Ama dediğim gibi inanılmaz derece de saklamaya çalışıyor, koca TFF başkanı UEFA tarafından çağırılıyor devlet sırrı gibi gizli tutuluyor. Ne kadar gizleseler de o koca götlerinde patlayacak şike balonu..

Şike yolu ile şampionouk ve saire rant sağlamış kulüp kazandıklarını iade etmek zorunda gibi madde ne zaman eklemişler?

Varsa bizim bilmediğimiz paylaşda, resmi kaynak ile mümkünse, bizde burda boşuna tartışmayalım.

Geçen sene UEFA talimatnamesine yerel liglere de şike durumunda müdahale edebilme hakkı getirdi.

Sen anlamadın ne demek istediğimi. Zaten normalde madde olmadan bunlar yapılmalı,hukukun gereği. Ama bizimkiler sağolsunlar özerklik kamufulajını öyle bir kullandılar, öyle bir düzenbazlık yaptılar ki UEFA bile şaşırdı ve talimatlarını değiştirerek yetki alanını genişletti...

hangi millet bu:D

Geri
Üst Alt