Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

UEFA geçen sene talimatname değişikliği yaptı, 13. maddesinde de yerel liglere gerekli görüldüğü takdirde müdahele hakkı tanındı. Bu değişiklik sadece forum da değil, spor programlarında bile günlerce tartışıldı geçen sene. Kendini şartlandırmışsın inanmamaya, bizim de böyle bir uğraşımız yok zaten. Konuda yazılanlara itibar etmiyorsan girip yazmak zorunda değilsin. Şurdaki sinerjiyi baltalamaktan başka bir şey yapmıyorsun.

Senden çok daha iyi konuya hakim olduğuma yazdığın yazı ile ispatlamış oldun, tşkrl.

Turgay Demir: Trabzonspor’un tek bir açıklaması yeterli uefa’ya. Bu kişiler Tahkimden ceza aldımı? Aldı. Mahkemeden ceza aldı mı? Aldı. Uefa’dan ceza aldı mı? Aldı. Nasıl hala bu kupa şike yapan takımda duruyor? Hadi diyorum ki ‘’tamam kupayı bana verme.’’ . Fakat neden hala kupa şike yapan bir takımda duruyor?

Çok basit bir soru halbuki. O kupanın Fener'de kalma ihtimali yoktur. 4. yıldıza kafa yormayın derken bundan bahsediyorum işte.

icim cok rahat avrupadan men edilen ve cas uefa kurumlari tarafinden $ike yaptigi tesicilenip dusmayan bir takim yok dunya uzerinde sizede tavsyem arkaniza yaslanin onumuzdaki gunlerde veya haftalarda basliyacak eglencein planlarini yapin :)

Altyapısı hazırlandı işte, 27 Mart'ta da fitil ateşlenecek...

Bende farklı bir şey demiyorum zaten.

Senin dediğin bir söz vardı ülkemiz hakındaki, maalesef doğru.

Adamlar daha önce masa altında sopa gösterince federasyonları ikna ede biliyordu.

Bizimkiler ise dil uzatarak bir şey yapamasın dedi ülkemde.

Uefa'da senmisin dil uzatan diyerek 27 mart ultimatom oylamasını yapmaya karar kıldı resmen.

Şike konusunda daha önce burda konuştuğunuz direk müdahale yetkisinde olan bir uefa bu tür oylamaya gerek duymazdı.

Benim sadece merak ettiğim bu oylamada cezalardan öte haksız kazanclar hakında 'da maddeler eklenecekmi.

Senden çok daha iyi konuya hakim olduğuma yazdığın yazı ile ispatlamış oldun, tşkrl.

Benim senden daha fazla konuya hakimim şeklinde bir iddiam yok ki, burada insanların üzerinde tartıştığı yada konuştuğu şeyler asılsız değil bunu belirtiyorum. Sense bunlar hikaye, üfürük tarzı yazılarınla konuyu baltalamaya çalışıyorsun olay bundan ibaret..

Turgay Demir: Trabzonspor’un tek bir açıklaması yeterli uefa’ya. Bu kişiler Tahkimden ceza aldımı? Aldı. Mahkemeden ceza aldı mı? Aldı. Uefa’dan ceza aldı mı? Aldı. Nasıl hala bu kupa şike yapan takımda duruyor? Hadi diyorum ki ‘’tamam kupayı bana verme.’’ . Fakat neden hala kupa şike yapan bir takımda duruyor?

Çok basit bir soru halbuki. O kupanın Fener'de kalma ihtimali yoktur. 4. yıldıza kafa yormayın derken bundan bahsediyorum işte.

daha yorum yapmaya gerek yok bence.

Benim senden daha fazla konuya hakimim şeklinde bir iddiam yok ki, burada insanların üzerinde tartıştığı yada konuştuğu şeyler asılsız değil bunu belirtiyorum. Sense bunlar hikaye, üfürük tarzı yazılarınla konuyu baltalamaya çalışıyorsun olay bundan ibaret..

Hikaye olduğu bir tane mesajımı söyle ispatı ile bende haklısın be tamam sustum diye bileyim.

Bol kepçeden benim araştırp ile paylaşdığım yorum /yazılarma salamak kolay tabiki. Çok yazıyorsun gıcığıma gittin birader desen belki anlardım,

Ama realistliğime laf atman olmamış.

Hikaye olduğu bir tane mesajımı söyle ispatı ile bende haklısın be tamam sustum diye bileyim.

Bol kepçeden benim araştırp ile paylaşdığım yorum /yazılarma salamak kolay tabiki. Çok yazıyorsun gıcığıma gittin birader desen belki anlardım,

Tarihin gördüğü en realist kişilerden birisin. Önce dikkat çekmek maksadiyla insanlara zit gidiyorsun sonra realist bir cevapla karşılaşınca ben de bunu demek istedim zaten diyorsun. Biraz tutarli olsan halbuki ne kadar guzel olacak. Su basligin acilma amaci bir nevi sinerji ortami yaratmak. Sen gelip ya olmaz bana kanit getirin bana madde gösterin diye diretirsen sinerjinin ne anlami kalacak?

Yatışalım biraz, halay çekelim :

[media]https://www.youtube.com/watch?v=dTaD9cd8hvw[/media]

Kanıt, delil istiyorsun daha ne olacak? Kanıt istemen demek zaten konuştuklarımıza hikaye demekten farksız. Ayrıca kanıtı ne yapacaksın, hükmü sen mi veriyorsun onu da anlamadım ki.

Tarihin gördüğü en realist kişilerden birisin. Önce dikkat çekmek maksadiyla insanlara zit gidiyorsun sonra realist bir cevapla karşılaşınca ben de bunu demek istedim zaten diyorsun. Biraz tutarli olsan halbuki ne kadar guzel olacak. Su basligin acilma amaci bir nevi sinerji ortami yaratmak. Sen gelip ya olmaz bana kanit getirin bana madde gösterin diye diretirsen sinerjinin ne anlami kalacak?

Sinerji amaclı acıldığına farkına varmımışım demeki. Sanki paylaşılan bütün mesajlar sinerji maksatlıymış gibi konuşmusun ve bir ben

tartışma ve sorgulama yapmışım. Neyse özür dilerim dinerjinizi rahatsız etmişsem bu konuda. Diğer konuya girmek istemiyorum çünkü pek anlatamışım hak verme konusunda. Ama türkçem kötü olduğundan dolayı suc tabikide yine bende ve bunda dolayıda özür dilerim.

Sinerji amaclı acıldığına farkına varmımışım demeki. Sanki paylaşılan bütün mesajlar sinerji maksatlıymış gibi konuşmusun ve bir ben

tartışma ve sorgulama yapmışım. Neyse özür dilerim dinerjinizi rahatsız etmişsem bu konuda. Diğer konuya girmek istemiyorum çünkü pek anlatamışım hak verme konusunda. Ama türkçem kötü olduğundan dolayı suc tabikide yine bende ve bunda dolayıda özür dilerim.

Türkçeniz gün geçtikçe daha iyiye gidiyor Fatih Bey kendinizi bu hususta hakir görmeyin. Siz kendi dogrularinizi yazarken bu konu gibi hususlarda insanlarin hassasiyetlerini de goz onunde bulundurursaniz cok daha iyi olacaktir. Sonucta siz de biz de gereken cezalarin verilmesi gerektigini düşünüyoruz. Sinerji konusunu dikkate alirsaniz kimse size bu tarz sert tepkiler vermek zorunda kalmaz. Kusuruma bakmayiniz.

Geri
Üst Alt