Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Yine 3 puan verecekler ona, yine onlar sampiyon olsun diye hersey yapmak isteyecekler.

Artik yeter be.

ntvsporda o kadar macro çekmişki volkanın formasını sanırsın karadelik :D

SİZ LİG TV YE BAKIN.ADAMLAR SANKİ DURDUK YERE İSYAN EDİYOR. BUNLARDA UZAYDAN GELMİŞ GİBİ ANLAYAMIYORUZ NEDEN OLUYOR DİYORLAR.ALO FATİH VOL.96576575375763575356357635

Benim anlamadığım her olumsuz olayda bizim forumdan aklı kıt arkadaşlar gelip burda akıllarınca dalga geçiyorlar

Böyle mallık görmedim kaburgalarını aldırmış gibiler

başlığı işgal edenler çıksın lütfen

Ey uefa,

Bugün yaşanan olayların baş müsebbibi tff nin hala aşağılıkça sebebi başka yerlerde arayacağını hesaba katarsak,

Hala bu kukla federasyona inanıp, bu nöbeti boşa çıkaracaksan;

senin de ebeni öpeyim ben uefa.

BEN UEFA YA DA GÜVENMİYORUM ARTIK.ALÇAK TFF YE NASIL İNANABİLİYOR HAYRET.BUNLAR DEĞİL Mİ BİZE KARŞI HEP İKİ KERE DÜŞÜNEN YILLARDIR.EE ŞİMDİ.

BEN UEFA YA DA GÜVENMİYORUM ARTIK.ALÇAK TFF YE NASIL İNANABİLİYOR HAYRET.BUNLAR DEĞİL Mİ BİZE KARŞI HEP İKİ KERE DÜŞÜNEN YILLARDIR.EE ŞİMDİ.

Fifa > Uefa > fenerasyon

Küme düşürme > turnuvasına almama > sahaya yansımadı, kapattık

fenerbahçe küme düşürülmeli

trabzonspor lağvedilmeli

Çeptalk

ben bu işin sonunu şöyle görüyorum. fb mayısta şampiyon olur. 10 gün eğlenirler bu arada TFF bunları küme düşürür. şampiyon olan fbliler küme düştüklerini anlamazlar. eğlenmeye devam ederler ta ki eylüle kadar yada ..kime kadar.

SİZ LİG TV YE BAKIN.ADAMLAR SANKİ DURDUK YERE İSYAN EDİYOR. BUNLARDA UZAYDAN GELMİŞ GİBİ ANLAYAMIYORUZ NEDEN OLUYOR DİYORLAR.ALO FATİH VOL.96576575375763575356357635

Ligtv'yi çoktan iptal ettim ve bunlara halen para veren taraftarımız olmasından üzüntülüyüm.

Bunlar ve başçalan yüzünden bu herifler düşmedi

Uefa içişlerine karışmam dedi.

Eski Fenerbahçeli futbolcu Anelka'nın ırkçılığı kışkırttığı gerekçesiyle yapmış olduğu "quenelle" selamına 5 maç ceza yemesinin ardından, Romanya ile Belçika milli takımlarının karşı karşıya geldiği futsal maçında attığı golden sonra "quenelle" selamı veren Belçika'lı Omar Rahou'ta UEFA 10 maç resmi müsabakalardan men cezası verdi. UEFA'nın ırkçılık konusunda affı yok, bakalım bu modaya başka hangi topçu uyacak ve kaç maç ceza alacak?

sanırım artık anlamışsınızdır.

UEFA ve FiFA ; ırkçılık, doping ve şikede karışma hakkına sahiptir.

Bu olay 1 ay önce oldu.

Geri
Üst Alt