Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Biz tüm maclarımızı rahat kazana biliriz aslında. Kalite farkımız çok önde türkiye'de.

Bunu arenadaki maclarda göre biliyoruz . Bunu deplasmanlarada yaya bilirsek şampionu oluruz.

Bunlar en az 4macda puan kaybeder bu sene bence.

10da 10 yapmalıyız.başka yolu yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Kupa yola çıktı dedik, önümüzdeki günlerde yurt dışından da haberler gelecek.

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Trabzonspor'un emeğini çalanlara, onlara gerekli cezaları vermeyen kollayanların cezası Türkiye dışından gelecek."

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Haciosmanoglu çok felaket emin konuştu. Federasyonun yapamadigini elin oğlu yapacak yakinda az kaldı falan dedi. Heycanlandim lan

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Beyaz Tv de röportaj verdi canlı. Bu olanlarin üç senedir yasananlarin cezası gelcek yakinda avrupadan elin oğlu yapamadiklarini yapacak merak etmesin kimse falan dedi. By by birds deme vakti geldi artık inanmaya başladım düşeceklerine.

gazetelere yaptigi aciklamanin aynisini tv lere yapmis demek..yalniz fener kümeye düsse bile iho o koltukta oturamaz artik..süreci yavaslatmak icin elinden geleni yapti..bunu trabzonsporlular unutmaz..

gazetelere yaptigi aciklamanin aynisini tv lere yapmis demek..yalniz fener kümeye düsse bile iho o koltukta oturamaz artik..süreci yavaslatmak icin elinden geleni yapti..bunu trabzonsporlular unutmaz..

Valla iho miho umrumda değil ister trabzon kulübünün lisansi silinsin yok olsun bana ne. Tek isyegim su serefsizler namusuzlar defolup gitsin rezil olsun gebersinler. ardindan tüpcüde uçurulur peslerinden merak etmeyin

O Ş-E-M-S-I-Y-E A-Ç-I-L-A-C-A-K !!!!

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk

Biri Haciosmanogluna kankasi Recebin sozunu hatirlatsin: Ben soze degil icraata bakarim desin sabri tasti artik trabzon halkinin

Buyrun.

[attachment=8511:uploadfromtaptalk1394495904233.jpg]

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1394495904233.webp
    uploadfromtaptalk1394495904233.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 120
Geri
Üst Alt