- 22 Kasım 2008
- 5.548
- 1
- 1.333
Bu sezon için bir şey beklemiyorum. Muhtemelen Fener şampiyon olduktan sonra uğurlanır alt liglere.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her türlü kan alacaklar da beni düşündüren tek şey cezanın zamanlaması. Umarım lig bitmeden tokadı yer , bir ömür zırlayıp dururlar.uefa fifa karışamaz diyen arkadaşlara gelsin bu haber bu arada bugünün haberi
artık karışamaz diyen ya aptal yada kuştur.
fifa, şike, Reiss Michael Noel, Joe Nigel Woolley | Adam Spor | Spor Adam | Spor Haberleri | İddaa
Elbette etkileyecek. Fener daha asıl şike cezasını almadı.
Ekli dosyayı görüntüle 12627
- mehmet senol @mehmetsenol 1 dk.
26. Bildiğim ve okuduğum şeyler bu kadar... Infantino diyor ki " Her yıl 32.000 maçı takip ediyoruz, sadece %0,7'sinde kuşkulanacak işler.."döndüğünü biliyoruz. Ama bizim, bir maçta şike bile yeter, bir maç şike çok maç şike demektir".. Reyiz öyle deyince artık...
mehmet senol @mehmetsenol 3 dk.
25. Elinde henüz tuttuğu ve karara bağlamadığı dosyaları ben söylemeyeyim, siz söyleyin artık...
mehmet senol @mehmetsenol 3 dk.
24. UEFA, işe ilk olarak elindeki şike dosyaları ile başlayacak...
fb ve bjk 1 ve 2 olurlarsa ve bjk tekrar ceza alırsa talimat gereği 3 ve 4 CL'ye katılamıyor demiş fikret orman bu doğrumudur
Öyle şey olmaz
Arkadaki hak sahibi olur
Avrupa'dan men cezasını medya "şike cezası" olarak gösterdi ve daha ne cezası olacak diye kampanyalar başladı....Yanlış....O men olayı tedbirdir ve yalan beyandır,asıl ceza yerel lig için verilecektir.
Bu TFF UEFA'nın talimatları kabul etmez.Düşürmez feneri.
Bu TFF UEFA'nın talimatları kabul etmez.Düşürmez feneri.
fenerin derdi bizden önce 4. yıldızı takmaktı ama unuttukları birşey var GALATASARAY ilklerin takımıdır ama öyle ama böyle o 4.yıldızı biz takıcağız bu sene şampiyon olamaz isek sorun değil 2014 2015 sezonunda şampiyon oluruz 110. yılımızda 4. yıldızı takarızzzz bir sigara yakar keyfimize bakarızzzzz:encouragement::encouragement:
Sigarasız daha iyi olmazmı?
keyif sigarası iyi olur renktaş![]()