Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Yalnız önemli olan tek kaldığımızda İnter gibi ambargo koymalıyız.Bence TARİHİ fırsat.LİGİN-TÜRK FUTBOLUNUN bütün hakimiyeti bize dönüyor yine.Yani olay sadece küme düşme değil.Şampiyonluklarla bizim nesilde(UEFA) olduğu gibi taraftar sayısı-sponsorluk-marka değeri artacak.Tek korkum lig daha çekilmez olmasın kuşgiller sonrası.Sakin sakin yine MANCİNİ ile takımın gençleri-gidenler-gelenler arayı biz şike yapmadıkça kapanamayacak şekilde açalım.Ben bütün bunların yazın MANCİNİ ye anlatıldığını gelecek sezon için anlaşıldığını ama gelişen olaylar ile planın erkene alındığını düşünüyorum.Başkanın sessizliğini de BUNA BAĞLIYORUM.BAŞKANA HABER ÇOKTAN GELMİŞTİR diyerek nöbeti diğer aslanlara devrediyorum.ARZ EDERİM.

Yalnız önemli olan tek kaldığımızda İnter gibi amborgo koymalıyız.Bence TARİHİ fırsat.LİGİN-TÜRK FUTBOLUNUN bütün hakimiyeti bize dönüyor yine.Yani olay sadece küme düşme değil.Şampiyonluklarla bizim nesilde(UEFA) olduğu gibi taraftar sayısı-sponsorluk-marka değeri artacak.Tek korkum lig daha çekilmez olmasın kuşgiller sonrası.Sakın sakın yine MANCİNİ ile takımın gençleri-gidenler-gelenler arayı biz şike yapmadıkça kapanamayacak şekilde açalım.Ben bütün bunların yazın MANCİNİ ye anlatıldığını gelecek sezon için anlaşıldığını ama gelişen olaylar ile planın erkene alındığını düşünüyorum.Başkanın sessizliğini de BUNA BAĞLIYORUM.BAŞKANA HABER ÇOKTAN GELMİŞTİR diyerek nöbeti diğer aslanlara devrediyorum.ARZ EDERİM.

Bu sene bi şampiyon olsaydık şikecileri düşmesiyle 6-7 sene üst üste şampiyonluk gibi efsane durum yapabilirdik kaçırdık gibi bunu.lüks araba düşkünü futbolcular sağolsun.

ne yapıp edip bu sene küme düşürelim şunları yoksa şampiyon olamıcaz bu sene gerçi beşiktaş yenerse onlarda önümüze geçiyo onlarda şikeden yargılanıyo onlarıda düşürmek için bi kampanya başlatalım sonra rahatça ambargo koyarız

Kendi kendinize gaz verdiğiniz başlık.

Son 4 gün! Ceza boyutları en azından beli olacak perşembe.

bence artık bu iş bitti

bundan sonra kimse başka bir ceza beklemesin

boşu boşuna nöbet tutmaya değmez

Besiktas da ikinci olursa bizim sezonumuzu kurtaracak olan tek baslik. Insallah adalet yerini bulur...

Atatürk'ü kullanan iğrenç kulüp...!

Asker kaçağı,mafyöz,şikeden,çeteleşmeden hüküm giyen zat Atatürk'ü kullanıyor,Anıtkabir'i kirletiyor ve koyun sürüsü peşinden gidiyor !

Uefa'daki kel adam Astana'da '' Biz o konuyu kapattık'' diye bir açıklama yapsa da herkes kurtulsa.

Geri
Üst Alt