Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Affedin arkadaşlar 3-4gün sonra ne olacak

UEFA Kongresi var,yeni kararlar alınacak şike,doping ve ırkçılık ile alakalı. Federasyonlara imzalatılacak ve şike cezası her yerde aynı olacak. Federasyonlar kafalarına göre özerkliğe sığınamayacaklar. Ayrıca UEFA bu konuda yetkisini genişletecek.

Bak işte burada da aynı mesajlardan geçilmiyor. Forum da oldukça yavaş açılıyor.Tek sıkıntı yaşayan ben değilmişim galiba.

Hadi deseniz ki UEFA konuyu kapattı , artık ceza beklemiyorum . Bu bile bir yere kadar mantıklı bulunabilir ama ciddi ciddi UEFA'nın sözünü dinlemeyecek bir TFF'den bahsediyorsanız şöyle biraz geçmişe gidip ŞİKE_ UEFA_FİFA üçgeninde yaşanan facialara göz atmanız şiddetle tavsiyedir. Toplu men yemeyiz , ülkede futbolu bitirmenin maddi manevi sonuçlarını göze alabilecek kadar gözleri dönemez.Ayrıca toplu men yesek bile şemsiye her türlü Fener'de patlayacak.UEFA konuyu kapattık, Fifa da ben karışmyorum diyene kadar her şeye hazırlıklı olun.

Affedin arkadaşlar 3-4gün sonra ne olacak :rolleyes:

Uefa tff'ye artık diğer ülkeler gibi düşür şikecileri diyecek kazakistan'daki toplantıda yoksa biz daha ağır bir ceza vereceğiz. Ardından tüpçü yine süreyi uzatmak ister ve en geç sene sonu düşerler bunlar.

bişey beklemiyorsaniz niye buraya girip yorum yapiyorsunuz. size göre uefadanda atilmiyordu bunlar. totem filanmi yapiyorsunuz.

Şike yapanların mutlaka cezasını çekmesi gerekir kesinlikle ama her puan kaybında durum daha kötüye gittikçe bu başlığa sığınmak Galatasaratlılığa sığmaz....

Şike yapanların mutlaka cezasını çekmesi gerekir kesinlikle ama her puan kaybında durum daha kötüye gittikçe bu başlığa sığınmak Galatasaratlılığa sığmaz....

öyle ama burada kimse durup dururken böyle bir şey istemiyor. adaletin tecelli etmesini istiyoruz sadece. bu şikeci şerefsiz pisliklerin hak ettikleri yere düşmelerini istiyoruz ve süreleri gittikçe daralıyor. şemsiye geliyor...

Yaniliyosun bu konu zaten surekli takip edilir, iyi sonuc veya kotu sonucla alakasi yok bursayavve akhisra 6 gol atilirkende giriliyordu. Asil ayiplaman gereken her frikik vurusu auta gittiginde terim basligina yigilanlar.

27 MART SONRASI HEMEN BİR ŞEY OLMAZ.NİSAN SONU ORTALIK TOZ DUMAN OLUR.AZİZ İÇERİ.TFF İSTİFA VB......................

BENCE BEKLEDİĞİMİZ HABER YAZ ORTASI GELİR.

SÜPER KUPA MAÇI YALAN OLUR.

ben anlamıyorum ya 2 3 maç yenilince yönetim istifa diye bağırıyoruz......kuş beyinliler şikeden men yiyor tüm dünyaya rezil oluyorlarda yönetim istifa diye bağırmıyorlar hatta öyle yüzsüzlerki o şikeci başkanlarının peşine takılıp ataya gidiyorlar ,2 sene şampiyon olduk 5 kupa aldık ,şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktık bu yönetimin bu futbolcuların hiçmi hatırı yok ki bizde destek değilde köstek oluyoruz,,, onlara değil asıl bize yazıklar olsun hırsızlığa sahip çıkan şikecilerin taraftarı kadar olamadık ayıp ayıp

ben anlamıyorum ya 2 3 maç yenilince yönetim istifa diye bağırıyoruz......kuş beyinliler şikeden men yiyor tüm dünyaya rezil oluyorlarda yönetim istifa diye bağırmıyorlar hatta öyle yüzzüzlerki o şikeci başkanlarının peşine takılıp ataya gidiyorlar ,2 sene şampiyon olduk 5 kupa aldık ,şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktık bu yönetimin bu futbolcuların hiçmi hatırı yok ki bizde destek değilde köstek oluyoruz,,, onlara değil asıl bize yazıklar olsun hırsızlığa sahip çıkan şikecilerin taraftarı kadar olamadık ayıp ayıp

Geri
Üst Alt