Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

ben anlamıyorum ya 2 3 maç yenilince yönetim istifa diye bağırıyoruz......kuş beyinliler şikeden men yiyor tüm dünyaya rezil oluyorlarda yönetim istifa diye bağırmıyorlar hatta öyle yüzzüzlerki o şikeci başkanlarının peşine takılıp ataya gidiyorlar ,2 sene şampiyon olduk 5 kupa aldık ,şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktık bu yönetimin bu futbolcuların hiçmi hatırı yok ki bizde destek değilde köstek oluyoruz,,, onlara değil asıl bize yazıklar olsun hırsızlığa sahip çıkan şikecilerin taraftarı kadar olamadık ayıp ayıp

San marino bile en azindan bir sut cekerdi chelsea karsisinda biz buna kiziyoruz.

Formanin hakkini vermeyenede yol görünür

San marino bile en azindan bir sut cekerdi chelsea karsisinda biz buna kiziyoruz.

Formanin hakkini vermeyenede yol görünür

Orasi oyle de hocam unal aysal sakatliktan yeni cikti ayrica yasida ilerledi 90 dakikayi kaldiramiyor adam sedat dogan zaten hava toplarinda yetersiz bulent tulunuda yolladik almanyaya sukru ergun de surekli hakemlerle munakasa halinde olmaz boyle gitmez takim selcuk inana soyleyelim bize ihoyu alsim yirtici forvet en azindan.

Orasi oyle de hocam unal aysal sakatliktan yeni cikti ayrica yasida ilerledi 90 dakikayi kaldiramiyor adam sedat dogan zaten hava toplarinda yetersiz bulent tulunuda yolladik almanyaya sukru ergun de surekli hakemlerle munakasa halinde olmaz boyle gitmez takim selcuk inana soyleyelim bize ihoyu alsim yirtici forvet en azindan.

Renktas ben yönetime sallamıyorum ki

Yanlis anlamisim kusura bakma neblim bizim yonetim bazi arkadaslari kacirip iskence yapmis onlarda durmadan alakali alakasiz saldiriyor bende yonetimi koruma ve kollama bakani olarak gorevimi yapiyorum.

Malesef bizim taraftar öyle.

Birdaha aysal gibisi gelmez, gidince anlarız kıymetini.

Fil dedik tuttu getirdi drogbayı

Sneijderin hayalini kurarken kendime tokat atardım gerçekci olmak için tuttu getirdi

Taraftar terimi istedi getirdi

Terim amrabati istiyorum dedi bastı 8 milyonu aldı getirdi

Hamiti kuşlara yedirmedi (teriminde payı büyük ama başkan onay vermese olmazdı)

Bizim fm'de alamayacağımız brumayı bebe yaşına rağmen bastı 10milyonu aldı.

Finansal anlamdada adam zaten bir numara. Aman boşver bizim taraftar iş işten geçince anlat herşeyi.

O'zaman yarın ve Çarşamba şenlik var. Aziz Anıtkabire gitti Atatürk ün naaşından medet umuyor, Ata yaşasa suratına tükürürdü köpeklerin haberi yok.

ben anlamıyorum ya 2 3 maç yenilince yönetim istifa diye bağırıyoruz......kuş beyinliler şikeden men yiyor tüm dünyaya rezil oluyorlarda yönetim istifa diye bağırmıyorlar hatta öyle yüzzüzlerki o şikeci başkanlarının peşine takılıp ataya gidiyorlar ,2 sene şampiyon olduk 5 kupa aldık ,şampiyonlar liginde çeyrek finale çıktık bu yönetimin bu futbolcuların hiçmi hatırı yok ki bizde destek değilde köstek oluyoruz,,, onlara değil asıl bize yazıklar olsun hırsızlığa sahip çıkan şikecilerin taraftarı kadar olamadık ayıp ayıp

Onlarınki destek değil,arsızlık,yüzsüzlük.Yönetimi savunmuyorlar aslında,şikeci olduklarını kabul etmemek,kupayı Trabzon'a geri vermemek,ceza almamak için el mecbur destekliyorlar.Şikeyi Fb camiası kabul etmiş olsa zaten ceza kesilirdi çoktan.

twitter yasaklandı TDK dan yada ersinden haber alamaz olduk. fb ile ilgili söylentiler bitti bi eğlencemiz buydu kötü oldu şimdi canımız sıkılıyor:D

Onlarınki destek değil,arsızlık,yüzsüzlük.Yönetimi savunmuyorlar aslında,şikeci olduklarını kabul etmemek,kupayı Trabzon'a geri vermemek,ceza almamak için el mecbur destekliyorlar.Şikeyi Fb camiası kabul etmiş olsa zaten ceza kesilirdi çoktan.

evet ama buna rağmen yönetim istifa demiyorlar kol kırılır yen içinde kalır diyorlar peki biz ne yapıyoruz?? bize her zaman gurur veren bir takımı ve yönetimi bu sene şampiyon olamıyoruz diye istifa diye bağırıyoruz en kötü günde sahip çıkmalıyız galatasaraylılık bunu gerektirir

Şu son 3 gün..

Infantino, UEFA Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında

Türkiye büyük bir futbol ülkesi ve bu nedenle UEFA Kongresi burada düzenledi. Türkiye'de geçmişte ve şu anda bazı şike iddialarıyla ilgili davalar, soruşturmalar var, futbol disiplin heyetlerinde de bunlar gündemde. Türkiye Futbol Federasyonu doğru, gerekli kararları alacak, yerindenlik durumu var. Yerinde alınacak kararlar var. Bunlar Türkiye'de, Türk makamları tarafından alacak. Bu kararlar alındıktan sonra biz durumu inceleyeceğiz. Herhangi bir karar da alacak değiliz. Onlar ne yapılacağını biliyor. Şikeye karşı toleransımız sıfır"

adamların şakası yok bizim tff milleti oyaladığını sanıyor.azizin yerinde olsam anıtkabir'e gidene kadar bankasyada oynucakları stadları gezmeye giderdim

Geri
Üst Alt