Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

YARGITAY 4 MAÇ ŞİKE 2 MAÇ TEŞEBBÜS ONADI.UEFA 8 MAÇI ŞİKE-TEŞVİK-ŞİKEYE TEŞEBBÜS-TEŞVİĞE TEŞEBBÜS OLARAK ONADI.

TEK SORU.UEFA TARAFINDAN 8 MAÇ ŞİKEDEN CEZASI ONANAN VE CEZA ALMAYAN TAKIM VAR MI?VAR. FENERBAHÇE. ŞİMDİLİK.

BU FORUM DA DAHİ DİĞER BAŞLIKLARDA BU İŞ BİTTİ GÖZÜYLE BAKILIYOR.AMA BU İŞİN BİTMEDİĞİ O KADAR AÇIK Kİ. BAŞBAKANA-TFF VE KISMEN UEFA YA RAĞMEN UEFA CEZAYI FB- BJK-SİVAS-MERSİNE KESTİRTECEK YAHUT KESMEK ZORUNDA KALACAK.YILLARCA MÜTHİŞ BİR KURUM GİBİ ANLATILAN UEFA DA ÖYLE BİR YER DEĞİL İŞTE.BAYAĞI RÜŞVET-İKRAM HATIR DÖNÜYOR.3 SENEDE CEZA VEREMEMEK NE DEMEK YAHU.BU ARADA UEFA ŞİKE KANISINA 2011 YAZINDA VARDI.YARGITAYI BEKLEME FALAN HİKAYE.ONLAR DA İDARE ETTİ.

YARGITAY 4 MAÇ ŞİKE 2 MAÇ TEŞEBBÜS ONADI.UEFA 8 MAÇI ŞİKE-TEŞVİK-ŞİKEYE TEŞEBBÜS-TEŞVİĞE TEŞEBBÜS OLARAK ONADI.

TEK SORU.UEFA TARAFINDAN 8 MAÇ ŞİKEDEN CEZASI ONANAN VE CEZA ALMAYAN TAKIM VAR MI?VAR. FENERBAHÇE. ŞİMDİLİK.

BU FORUM DA DAHİ DİĞER BAŞLIKLARDA BU İŞ BİTTİ GÖZÜYLE BAKILIYOR.AMA BU İŞİN BİTMEDİĞİ O KADAR AÇIK Kİ. BAŞBAKANA-TFF VE KISMEN UEFA YA RAĞMEN UEFA CEZAYI FB- BJK-SİVAS-MERSİNE KESTİRTECEK YAHUT KESMEK ZORUNDA KALACAK.YILLARCA MÜTHİŞ BİR KURUM GİBİ ANLATILAN UEFA DA ÖYLE BİR YER DEĞİL İŞTE.BAYAĞI RÜŞVET-İKRAM HATIR DÖNÜYOR.3 SENEDE CEZA VEREMEMEK NE DEMEK YAHU.BU ARADA UEFA ŞİKE KANISINA 2011 YAZINDA VARDI.YARGITAYI BEKLEME FALAN HİKAYE.ONLAR DA İDARE ETTİ.

daha öncede söyledim şikeden küme düşen takımlar juventus ,marsilya ,porto...vb ,bunları düşüren adalet fenere gelincemi kör sağır olacak veya fener juventustan daha önemli bir takımmıda şikenin üstünü örtecek uefa?? herşeyi geçtim şikeden küme düşen takımların isyanını kim bastırcak??fener ceza almayınca ,juventus demezmi bizim günahımız neydide biz küme düşürüldük diye??hani aziz yıldırım demiştiya uefa çatırdıcak diye uefa şikeden fenere bir cezai yaptırım istemez ise asıl o zaman çatırdar neresinden bakarsanız bakın şikeciler ceza alıcakkk

Bi halt olmaz beyler dagilin. Baskani hapis cezasi almis hala serbest.. Ülke ye bak.. Küme düsürme fln da olacagini sanmiyorum.

O yokta yargıtay kararı onadı. Aziz niye hala dışarda?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adamın karar 3 ay once onandı hala serbest...saka gıbı bı adalet anlayısımız var..adaletın olmadıgı bı ulkede basımızdakıler bıde demokratız demelerı yok mu

3 ay önce hapis cezası onanan Aziz neden hala içeri girmedi hukuksal açıdan bunu net olarak bilen var mı?

üç sene geçmiş hala ceza gelecek diye bekle dur artık bırak tff sınden uefadan fıfadan bir ceza alacagımızı ummuyorum inşallah ama inşallah yanılırım adalet yerini bulur ama uefayıda görduk hatırla rüşvetle bu işi çözdu üçsene gecmıs mahkeme onama vermiş hala ceza yok şenez erzik kımbilir neler yaptı bilemıyorum

Şampiyonluktan umudu kesen bu konuya geliyor :) ben de dahil. Bari su sikeci şeref yoksunlari ceza alsa da icimiz bir nebze rahatlasa

3 ay önce hapis cezası onanan Aziz neden hala içeri girmedi hukuksal açıdan bunu net olarak bilen var mı?

Kuzenim avukat,ona sorduğumda şöyle demişti.Dosya Yargıtay'da 5. Ceza mahkemesinde. Süreç şöyle

Yargıtay 5. Ceza Mahkemesi ---> Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı ---> İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi --> İnfaz Savcılığı --> Teslim ol çağrısı --> 10 gün --> Yakalama kararı

Genelde bu süreç min 3 ay sürermiş. Tabi Türkiye'nin şu anda bulunduğu durumda Aziz Yıldırım'ın tutuklanması FB'liler arasında infial yaratacağından dolayı bence seçim sonrasına bırakıldı

bunlar birşeyleri yine sümenaltı yapmaya uğraşıyorlar.

zaman aşımına bile sokar bunlar...

Geri
Üst Alt