Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

Hadi artık bunların şampiyonluk sevinçlerini görmeye tahammülüm yok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yalnız önemli olan tek kaldığımızda İnter gibi ambargo koymalıyız.Bence TARİHİ fırsat.LİGİN-TÜRK FUTBOLUNUN bütün hakimiyeti bize dönüyor yine.Yani olay sadece küme düşme değil.Şampiyonluklarla bizim nesilde(UEFA) olduğu gibi taraftar sayısı-sponsorluk-marka değeri artacak.Tek korkum lig daha çekilmez olmasın kuşgiller sonrası.Sakin sakin yine MANCİNİ ile takımın gençleri-gidenler-gelenler arayı biz şike yapmadıkça kapanamayacak şekilde açalım.Ben bütün bunların yazın MANCİNİ ye anlatıldığını gelecek sezon için anlaşıldığını ama gelişen olaylar ile planın erkene alındığını düşünüyorum.Başkanın sessizliğini de BUNA BAĞLIYORUM.BAŞKANA HABER ÇOKTAN GELMİŞTİR diyerek nöbeti diğer aslanlara devrediyorum.ARZ EDERİM.

Başkan bundan bir sure once sanirim beyaz tv mikrofonlarina puan farki kapanir mi diye gelen bir soruya, alaycı bir şekilde, puan farkı mı? Diyerecek cvp vermistir. O zmn da 11 puan fark vardı. O konusmadan sonra da Fener kume dusecek haberleri cikmaya basladi zaten.

Başkan bundan bir sure once sanirim beyaz tv mikrofonlarina puan farki kapanir mi diye gelen bir soruya, alaycı bir şekilde, puan farkı mı? Diyerecek cvp vermistir. O zmn da 11 puan fark vardı. O konusmadan sonra da Fener kume dusecek haberleri cikmaya basladi zaten.

Tamam da Bjk'yi ne yapacağız? :D

Bir de onlar vardı demi. Unutuyorum hep :D

Maalesef :D Kral(!)'ın boş kaleye kaçırdığı pozisyonlar sağ olsun. Yalnız dikkatimi çekti son 4-5 haftadır hangi oyuncu röportaj yaptıysa çok kaçırıyoruz diye yakınıyor. Sanırım takım olarak da memnunsuzluk var Burak'tan..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=N2jwDdDHVWc[/media]

raad olun beyler az kaldi az...

Şuan 18 şampiyonlukları var, bir tanesi silinecek, eğer UEFA elini çabuk tutarsa bu yılkini de alamayacaklar, ayrıca başkanları hapise girecek, 3 lig küme düşecekler, başkanları ve yöneticileri ömür boyu futboldan men yiyecek, belki şikeli sezonun ödüllerini ve tazminatını ödeyecekler, yani FB liler pişkinlik yapmaya devam etsinler, göreceğiz çok yakında ne olacağını.

Şuan 18 şampiyonlukları var, bir tanesi silinecek, eğer UEFA elini çabuk tutarsa bu yılkini de alamayacaklar, ayrıca başkanları hapise girecek, 3 lig küme düşecekler, başkanları ve yöneticileri ömür boyu futboldan men yiyecek, belki şikeli sezonun ödüllerini ve tazminatını ödeyecekler, yani FB liler pişkinlik yapmaya devam etsinler, göreceğiz çok yakında ne olacağını.

Uefa küme düşürse bile bence bu sene oynanacak gibi geliyor.Sene sonu düşürür bence

başbakan düşmesini istemiyo fenerbahçenin yoksa çoktan düşürürlerdi bundan sonra nolcak bilmiyorum ama yine düşmez gibi geliyo bana boşuna heves yapıyosunuz ne bu eminlik bu federasyon varken başımızda hayatta düşürmezler bi kulp bulurlar şampiyonluk silincek falan ohoo uçtunuz keşke olsa bende çok isterim ama umut ediyoruz sonra yalan oluyo

Bi yandan diyorum. Eger Uefa o tehdit mektubu fenerasyona yollamak isteseydi, bunu coktan yapardi. Niye yarinki toplantiyi beklesinki.

Hem yarinki toplanti, gecmiste islenmis sikeyi da kapsiyor mu, onu da bilmiyorum.

Diger yandan da, Uefa halen kisilere ceza vermedi. Belki yarinki toplantiyi bekleyip, hem kisilere cezayi hem (bakiniz daha bu dava kapanmadi diyerek) o gerekli uyari mektubu fenerasyona yollayacak.

Insallah adalet yerini bulur ve bu ezikler de juventus,marsilya, gibi hak ettigi cezayi alirlar.

başbakan düşmesini istemiyo fenerbahçenin yoksa çoktan düşürürlerdi bundan sonra nolcak bilmiyorum ama yine düşmez gibi geliyo bana boşuna heves yapıyosunuz ne bu eminlik bu federasyon varken başımızda hayatta düşürmezler bi kulp bulurlar şampiyonluk silincek falan ohoo uçtunuz keşke olsa bende çok isterim ama umut ediyoruz sonra yalan oluyo

Burda tffnin yada başbakanın düşmesine bakmaz bu iş ceza onaylandıysa uefa acımaz.

Yunanistanda şike yapan takımları düşürmedi uefa el attı.Yunanistan'da iki takım küme düşürüldü - Milliyet

Geri
Üst Alt