Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

CEZALARIN İNFAZI HAKKINDAKİ KANUNA GÖRE 3 YILI AŞKIN HÜKÜMLERDE,ERTELME İÇİN YA DELİ YA DA HAMİLE OLMAK GEREKİYOR. HEYET RAPORU ŞART !

aziz daha içeri girmediğine göre ya deli ya hamile:DD

sizce hangisi daha çok yakışıyor???

Tahir Kum ‏@mtahirkum 8 nisan

Eğer bu ülkede yargitayda kesinleşmiş bir dava konusunda bile dosya kapanmiyorsa (!) tff için şike dosyasi kapanmistir denebilir mi ?!

bu mal 8 nisanda böyle bi twit attı.

Tahir Kum ‏@mtahirkum 8 nisan

Eğer bu ülkede yargitayda kesinleşmiş bir dava konusunda bile dosya kapanmiyorsa (!) tff için şike dosyasi kapanmistir denebilir mi ?!

bu mal 8 nisanda böyle bi twit attı.

Alper @alperaslan01 · 6 dk.

Daha önce açıkladığım siyasi el spora temas etti. Bundan sonrasını ben de hayal edemiyorum.. Sıkıntı çok büyük

eurosport haber müdürü de böyle twit atmış.fb ye şemsiye çok yakın

Alper @alperaslan01 · 6 dk.

Daha önce açıkladığım siyasi el spora temas etti. Bundan sonrasını ben de hayal edemiyorum.. Sıkıntı çok büyük

eurosport haber müdürü de böyle twit atmış.fb ye şemsiye çok yakın

ersin gökalioğlunun ultra garantileri çıkmaya başladı bu arada azize ne hamileymiş ne deli hapse girdiğine göre rüştünü ıspat etmiş demektir

TFF "şikeye teşebbüs", YARGI "şike suçu sabit" diyerek kişilere; UEFA "yalan beyan" diyerek kulüplere ceza verdi. Sıra "küme düşmeye" geldi!

Çok beklersiniz

Ah daha düsmemis.. Üzülmeyin konuyu acan ve takip edenler, bi ara düserler belki.

Ya inanırız inanmayız düşürürüz düşürmeyiz biz burda takılıyoruz. Kendimizce eğleniyoruz.

Sizin saçma soğuk esprilerinize mesajlarınıza bişey demiyoruz.

Aklınca dalga geçmeye çalışanlar var gerçekten sabrım taşmaya başlıyor.

Bu işi laf sokma yarışına dökmeyecem gerekeni yapacam.

Zorla mı konuya çağırıyoruz arkadaş dikkat çekmek için maymunluk yapmanın alemi yok.

Adami hapise atamiyorlar :D

Düsürmelerine inanalar var

Ah daha düsmemis.. Üzülmeyin konuyu acan ve takip edenler, bi ara düserler belki.

Kamuflajlı kuşlar sizi..

Resim61.jpg

fenerin düşmeyeceğini söyleyenler; genelde tüpcü ile çalışan terimin hayranları bu tesadüf olamaz hadi açıklayın bunu muminler.

ne alaka beyler ?

Ben terimci degilim ve aslada geri dönmesini kabul etmem.

Tüpcününde tüpleri insallah biyerinde patlar..

ama 3 senedir kimse bunlara dokunamiyor iste ? 3 sene icinde hicbirsey yapilmadigi icinde bundan sonra birseylerin olacagini düsünmüyorum.

$ike yapmis bir kulüp baskaninin suan türk futbolunu yönettigini biliyorsunuzdur umarim. Bir diger baskaninda sucu tescillenmis oldugunu ama kimsenin kolundan tutupta hapise atamadiginida biliyorsunuzdur umarim :D böyle bir ülkede benim adalete inanmam mümkünmü ?

fenev ve tinerciler düşecekler lig bu sene tescil edilmez küme düşmek de olmaz ama avrupaya gidiş vizesini kimler alır onu bilemiyorum.

Geri
Üst Alt