Fenerbahçe'yi Küme Düşürme Nöbeti

ne alaka beyler ?

Ben terimci degilim ve aslada geri dönmesini kabul etmem.

Tüpcününde tüpleri insallah biyerinde patlar..

ama 3 senedir kimse bunlara dokunamiyor iste ? 3 sene icinde hicbirsey yapilmadigi icinde bundan sonra birseylerin olacagini düsünmüyorum.

$ike yapmis bir kulüp baskaninin suan türk futbolunu yönettigini biliyorsunuzdur umarim. Bir diger baskaninda sucu tescillenmis oldugunu ama kimsenin kolundan tutupta hapise atamadiginida biliyorsunuzdur umarim :D böyle bir ülkede benim adalete inanmam mümkünmü ?

Kim öğretiyor bunları sana? 3 yıldır küme düşme hariç her şey yapıldı. başkanları ve yöneticileri hapse girdi. 2+1 avrupadan men edildiler. Bir tek küme düşme kaldı bizde onu istiyor ve bekliyoruz. Zaten tffden öyle bir şey beklemiyoruz. 3 yıl dedin de 6-7 ay önce avrupadan men edildiler daha ve uefada kişilerin kararı onanmadı. Yazdıkların baştan sona temelsiz yandaş medyanın haberlerine çok inanmışsın.

Kim öğretiyor bunları sana? 3 yıldır küme düşme hariç her şey yapıldı. başkanları ve yöneticileri hapse girdi. 2+1 avrupadan men edildiler. Bir tek küme düşme kaldı bizde onu istiyor ve bekliyoruz. Zaten tffden öyle bir şey beklemiyoruz. 3 yıl dedin de 6-7 ay önce avrupadan men edildiler daha ve uefada kişilerin kararı onanmadı. Yazdıkların baştan sona temelsiz yandaş medyanın haberlerine çok inanmışsın.

Davut abi senden Fenerbahçe avatari bekliyorum. Nasıl Messinin işini bitiriyorsan bu Fenerinde biletini kes :D

# tapatalk #

Cevap vermeye bile gerek yok. İnanmazsa inanmaz, kime, neyi kanıtlamak zorundayız? Hayır, aynı soruya rahat 300 mesajda cevap verildi, hala aynı şeyler..

bak renktas ben türkiyeden bahsediyorum. Avrupadan men kararini uefa verdi. Bizmkilere kalsa küme düsme olmadigi gibi Avrupadan mende etmezlerdi.

Yöneticiler hapis yatti diyorsun, evet ama sadece mahkeme sürecinde icerde gecirdiler.

Benim icin önemli olan tescillenmis ve karara varilmis olduktan sonra hapis yatmalari. Hani azize 6 yil neden girmiyor ?

$ike yapmis adam hala kulüp baskani ????

bir digeride türk futbolunun patronu oldu. Benim bu durumda kalkipta küme düsmelerini inanmami mi bekliyorsun ?

Keske düsselerde bu rezillik bi son bulsa. Birak küme düsmeyi daha Trabzon kupasini bile geri alamadi.

Benim medyanin yazdigina inandigim felan yok. 3 senedir herseyi kendimiz görüyoruz renktas.

olayin ilk patladigi anlara dönelim. Hapise girdiler tapeleri sular seller gibi hergün okuduk. Avrupaya gidemediler.

Iste o an diyordum ben bunlar artik b... yedi diyde. Ama birkac ay sonra hepsi serbest kaldi. Biri baskanliga geri döndü digeri türk futbolunun basina gecti. Her firsatta $ike yok diyorlar (bunu tff baskani söyliyebiliyorsa tescillenmis birseyin ardindan, ozaman benim bazi seyleri garipsemem normaldir.)

Mahkemenin EVET $IKE 10000000000% vardir dedigi bir ülkede trabzon kupasini alamiyor. Ben iste bunlardan bahsediyorum.

Örnekleride var. $ike yapan takimlar takir takir küme düsmüstür. Diger takim elini kollunu salliyarak kupasini geri almistir. Cezalar verilmistir. O suclu kisiler o kulüpte caycilik bile yapamazlar.

Neyse renktas tartismak demiyorum bu yazdiklarimi ama ben bunca gördügüm seyden sonra bunlarin düsecegine inanmiyorum.

AZİZ YILDIRIM İÇİN DAVETİYE ÇIKARILABİLİR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın itirazının Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca reddedilmesinin ardından gözler infaz sürecine çevrildi. Usule göre cezası 3 yıldan fazla olanlar için yakalama kararının çıkarılacağı, ancak 'kamuoyunun yakından tanınan biri' olması ve 'kaçma şüphesinin bulunmaması' nedeniyle, "Bir hafta, 10 gün içinde infazın için gel. denilerek davetiye çıkarılabileceği öğrenildi.

İstanbul İnfaz Savcılığı'ndan edinilen bilgiye göre Yargıtay, dosyayı yargılamayı yapan yerel mahkemenin yani İstanbul 16. Ağır Ceza mahkemesinin bulunduğu Çağlayan'daki İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderecek. Başsavcılık bu kararı görevli olan infaz savcısına gönderecek.

Bundan sonraki işlemler her infaz kararı için aynı şekilde uygulanacağı için genel bir açıklama şeklinde. Sanık 3 yılın altında ceza aldıysa ve cezası onandıysa infaz savcılığı olarak davetiye çıkartılır. Ancak ceza 3 yılın üzerindeyse yakalama kararı çıkarılır ve kararın infaz edilmesi istenir.

Cezası 3 yılın üzerinde olan kişi, eğer konumu itibariyle kaçma durumu olmayan, kamuoyunun yakından tanıdığı bir kişiyse de, "Bir hafta, 10 gün içinde infazın için gel. denilerek yine davetiye çıkartılır.

Azize sen git şampiyonluğunu kutla öyle gel diyecekler. Mayıs sonu gibi içeri girer bu

Aziz yıldırımdan çok fenerbahçe ceza alsın istiyorum . Öyle bir ceza alsınlar ki kulüplerinin kapısına kilit vurulsun , futbolcular apar topar bavullarını toplasın öyle yani :D

fenerin düşmeyeceğini söyleyenler; genelde tüpcü ile çalışan terimin hayranları bu tesadüf olamaz hadi açıklayın bunu muminler.

Bana terimci demişsin küfür etmişsin?

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener-belediye-cukuruna-dustu.jpg

Fener dusse dusse bura duser ;)

UEFA Disiplin Kurulu,UEFA Tahkim,CAS,16ACM ve Yargıtay'dan daha üstün bir kurum mudur? UEFA 'da TÜRK yargısıda @TFF_Org 'u ezer geçer..

5 Önemli Kurum Sportif ve Adli yargıda karar birliğine ulaşmıştır,şike tespit edilmiştir ve suçlular. Yerel Lig cezaları kaçınılmazdır.

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 19 u

1- MAA neden fb'yi ben gönderemedim diyemedi en başında? Neden istifa etti? Sonra çıkıp TV'de fb'yi düşürmemek için istifa ettim dedi.

2-2010-11 sezonunda Şike yapmış takımın başkanı Y.D nasıl oluyorda @TFF_Org Başkanı olabiliyor? Kim atadı ve neden tek aday kaldı?

3- UEFA,CAS ve Türk yargısında suçlu bulunan şikecilere @TFF_Org neden sus pus...! Hepimiz biliyoruz bunları.

4-Yargıtay resmi gerekçeli kararı itibariyle UEFA'da Kişiler hakkındaki cezaların açıklayacak.Kişi ve Kurumların ayrılmadığını göreceksiniz

5-Ceza alan kişiler arasında ; Yönetici olanların kuluplerinin vay haline...! Şike ülkelere özel bir suç değildiri öğrenecekler.

6- @TFF_Org ; UEFA D.K,UEFA Tahkim,CAS,16ACM ve Yargıtay'dan daha üstün bir kurum mudur? UEFA 'da TÜRK yargısıda @TFF_Org 'u ezer geçer.

7- 5 Önemli Kurum Sportif ve Adli yargıda karar birliğine ulaşmıştır,şike tespit edilmiştir ve suçlular. Yerel Lig cezaları kaçınılmazdır.

8- @TFF_Org 'un değiştirdiği disiplin talimatı, UEFA normlarına uygun değil. fb'li MAA ın yapamadığını,şike suçlusu tüpçü nasıl yaptı?

9-16ACM,Yargıtay,UEFA D.K da sorgulanan maçlar ile PFDK'nın önüne konulan maçlar arasında çok büyük fark var(!)

10- Şike suçundan cezaevinde yatan aziz yıldırım'ın ( tapeleri kabul etmiştir ) @TFF_Org PFDK adı bile geçmemiştir! Neden?

11- @TFF_Org deki ; yeni delil gelirse herşey mümkün olur. Yahu 1 kamyon yeni delil var. Varda bunu Trabzonspor'un sunması gerekiyor.

12- Dediğim gibi bi dafa 16ACM de suçlu bulunan maç sayılarıyla PFDK da sorgulanan maç sayıları muamma ! Dikkat edin cümleye,iyi okuyun

13- Yargıtay aziz yıldırım'ı 6222'ye göre futboldan men edecek! Eyyy @TFF_Org sen daha soruşturma içine bile almamışsın aziz'ini :)

14- Dostlar tek tek yazmaya kalksam 40-50 tane yeni delil yazarım buraya. TR içindeki süreç tamamıyle ANKARA himayesindedir.

15- ŞİKE de zaman aşımı olmadığına göre; Bu Şikeseverler bu süreci olağanüstü uzatarak buralara kadar getirmiştir lakin! Son hüsraları olur

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 18 u

16- ÇOK NET BİLGİDİR! Türkiye 3 tem. 2011 Şike dosyası Yerel lig cezaları dahil çok yakın zamanda bitecek. Öyle 3-5 ay yada 1-2 sene değil.

17- Bi dafa şunu neden düşün müyorsunuz? Yargıtay son hali sonrası UEFA da kişler cezasını açıklayacak. UEFA emredecek TFF uygulayacak.

18- Hani diyordunuzya YARGITAY kararları seçimlerden sonraya kalır diye yada bozulur diye! Buyrun >>> [url]https://twitter.com/ersingokalioglu/status/422702120400195584…[/URL]

19- Yargıtay kararı değerli olan yoksa aziz kaçmış,geç içeri girmiş önemi yok.Yargıtay sonrası UEFA çöker,TFF uygular yada FİFA uygular

20- Süreçi bu son kararlardan sonra asla çok uzatamazlar. O yüzden 2014-2015 sezonu TÜRK FUTBOLUNUN yeniden LEGAL ligi olacaktır.

21- Digitürk neden satılıyor? fb'nin futbolcularıyla yaptığı özel sözleşmeler neden? GS neden tehdit altında ve şikayet ediliyor?

22- Valla arkadaşlar aslında hepsini kutlamak lazım buraya kadar iyi dayanıp,bu süreci uzattılar. 2 lig düşerekte aslında ucuz yırttılar.

23- Birileri GS'ye fazla kızmış ve mali cezalar yağdırılmış! Neden acaba? :)

Her takım borcunu öder,para elin kiridir gelir geçer ama! Şike damgası yemişsen bunu temizleyemezsin mahşere kadar bu leke çıkmaz.

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 7 u

ÖNEMLİ: ŞİKE sürecinin pimi çekilmiştir. UEFA Kişilerle alakalı cezalarını açıklaması için geri sayımı başlatıyorum.

Her kurumca suçlu bulunmuştur Şikeciler. TS Yönetimi halen ölü taklidi yapmaya devam ediyor.Bunca karardan sonra gerisi zaten gelir.

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 6 u

Bugün @TFF_Org hakkında elimizden geleni yasal olarak yaptık. Yine bugün @UEFAcom ve @FIFAcom geniş bilgi döküman yolladık. Hızlanmalı

Pek ciddiye almasam da bu amigo Ersin, 28-30. haftalar sıcak geçecek demişti. Diğerlerini geçtim de burada hakkını vermek lazım. Bunun kaynağı Talip Doğan galiba.

19- Yargıtay kararı değerli olan yoksa aziz kaçmış,geç içeri girmiş önemi yok.Yargıtay sonrası UEFA çöker,TFF uygular yada FİFA uygular

20- Süreçi bu son kararlardan sonra asla çok uzatamazlar. O yüzden 2014-2015 sezonu TÜRK FUTBOLUNUN yeniden LEGAL ligi olacaktır.

21- Digitürk neden satılıyor? fb'nin futbolcularıyla yaptığı özel sözleşmeler neden? GS neden tehdit altında ve şikayet ediliyor?

22- Valla arkadaşlar aslında hepsini kutlamak lazım buraya kadar iyi dayanıp,bu süreci uzattılar. 2 lig düşerekte aslında ucuz yırttılar.

23- Birileri GS'ye fazla kızmış ve mali cezalar yağdırılmış! Neden acaba? :)

Her takım borcunu öder,para elin kiridir gelir geçer ama! Şike damgası yemişsen bunu temizleyemezsin mahşere kadar bu leke çıkmaz.

ÖNEMLİ: ŞİKE sürecinin pimi çekilmiştir. UEFA Kişilerle alakalı cezalarını açıklaması için geri sayımı başlatıyorum.

Her kurumca suçlu bulunmuştur Şikeciler. TS Yönetimi halen ölü taklidi yapmaya devam ediyor.Bunca karardan sonra gerisi zaten gelir.

Ersin Gökalioğlu ‏@ersingokalioglu 6 u

Bugün @TFF_Org hakkında elimizden geleni yasal olarak yaptık. Yine bugün @UEFAcom ve @FIFAcom geniş bilgi döküman yolladık. Hızlanmalı

Fener'in ceza alacağından adım gibi eminim de bu adamda bir iş görmüyorum. Şu yazıda 5-6 aydır birçok konu altında bahsettiğimiz şeylerin dışında sadece 10 gün sınırı var..

Ee bunu söylemekte bir şey yok ki? Yasal sürenin sonu bu zamanlara denk geliyor? :)

Çok önce söylediği için hatırlatmak istedim ama doğru diyorsun tabi hem zaten ciddiye almadığımı söylemiştim. Ayrıca 10 gün içinde hiç bir şey değişmez. Normal prosedür işlerse bile lig her türlü bitiyor, bunun yeniden yargılaması var , tahkimi var itirazı var. Vazgeçsin o sevdadan.

Geri
Üst Alt